Jedrek.W. Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSA Poszukuje czegoś o Hondzie VT 750 C 87r. RC29Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A może angielska wersja serwisówki do DR 600 obojętnie który rok? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 AdamOSA, posiadasz może serwisówkę do HONDY CBR 1000 RR, rok prod. 2006 ?Będę wdzięczny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJTPLANCO Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSACzy ma Pan serwisókę w jęz. angielskim lub niemieckim,względnie włoskim do suzuki gsx 1100f 1990r.oraz do kawasaki gpz 600 r 1989r?Byłbym wdzięczny,jeśli niestety odpłatnie Pan udostępnia to proszę o kontakt: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a masz jakas serwisowke do suzuki gs1000 81r ? Spróbuj tej , co prawda 80' ale może co podpasujesz . Link - > Suzuki GS1000 80' Pozdrawiam OSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja bym potrzebował do SR 250 moj mail. [email protected] wielkie dzieki, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podbiel Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam miał by ktoś serwisówkę do gsx 550 es 83-88r bo qrcze szukam i nie mogę nigdzie znaleźć.Z góry dzięki Podbiel gg:2947088@:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 potrzebuję serwisówkę do Kawasaki zx6r z 2006 roku [email protected]lub na gg dzięki z górypozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Przepraszam wszystkich za długi brak odpowiedzi .może niektórzy już są w posiadaniu materiałów do swoich moto . (proszę o edycje postów )Niestety pomagam jak mam czas a z tym troszkę krucho . :smile: Cały czas wyznaje tą samą zasadę : moto musi być w opisie przy avatarze , no i dana osoba musi już trochę być na forum . Wyeliminuje to troszkę "handlarzy" materiałami . witaj Adam,... a może do vn 1600 "coś" masz ... ?pozdrawiamLink -> VN1600 Witam!!Znajdziesz może coś do KTM SX 125 '02 :P Jeśli byś coś miał był bym Ci bardzo wdzieczny :) pozdrawiam DamianKatalog części -> KTM 125 partsSerwisówka silnika 125/200 -> KTM 125 silnik Witam Kolego!!Mam Yamahę XS 1100 z 1981 r. Poszukuję serwisówki. Ratuj, bo cierpimy oboje...Tylko tzw.instrukcja obsługi ale może coś z tego Ci się przyda Link -> Instrukcja obsługi XS1100 To ja bym poprosił serwisówkę do Suzuki DR-Z400s z 2002r.pzdr. Robert.Wybrałem angielski ,niestety ze względu na wielkość podzieliłem na 2 częścilink 1 -> DRZ400 cz.1link 2 -> DRZ400 cz.2Po połączeniu zmieniasz plik na pdf KTM exc 125 2004 r (zależy mi na serwisówce pokazujacej jak złożyć silnik ... )[email protected] Link jest powyżej ale chyba tylko do 2003 . :lapad: Witam poszukuje serwisówki do Suzy gsx 750 es z 87r. Byłbym strasznie wdzięczny.Link -> GSX750ES Ja bym prosil do husqvarny wr 250 2000r. Z góry wielkie dzięki. ;)Link -> WR 250 Pozdrawiam i życzę miłego "grzebania" AdamOSA Edytowane 15 Października 2007 przez AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 to ja się nie doczekam na serwisówkę do mojej SRki 250?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 to ja się nie doczekam na serwisówkę do mojej SRki 250?? :banghead::banghead: no to się doczekałeś :icon_mrgreen: A może angielska wersja serwisówki do DR 600 obojętnie który rok?Link -> DR600 AdamOSA, posiadasz może serwisówkę do HONDY CBR 1000 RR, rok prod. 2006 ?Będę wdzięczny :biggrin:Tylko 2004 Ja bym potrzebował do SR 250 moj mail. [email protected] wielkie dzieki, pozdroWszystko co mam do SR250 -> SR250 potrzebuję serwisówkę do Kawasaki zx6r z 2006 rokutylko 2005 -> ZX6R Pozdrawiam OSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalena600 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSA A może coś o gsx 1200 inazuma 98-00 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Na Inazume to i ja bym sie pisał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ares# Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A ma ktoś, cokolwiek do Hondy cbr 1000 F Dual ?? Nigdzie nie mogę znaleźć czegokolwiek w jakimkolwiek języku, a pilnie potrzebuje najlepiej serwisówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogniwo Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 witam ja poszukuje serwisowki manuala czego kolwiek do kawasaki VN 1500L1 Nomad FI rocznik 2000 jak masz daj znac :icon_twisted: pozdro ogniwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi