saska251 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 dokładnie. swoją drogą - to skandal.obiekt działa od jakiegoś już czasu, przychodzi jakiś skurwiały developer i stawia osiedle.po czym pedały z tego osiedla zaczynają pyskować. w dupach sie przewraca i tyle.. pozdro251 jeśłi zamkną obiekt - proponuję akcję odwetową - regularne nocne zloty w okolicach osiedla. puste wydechy mile widziane :biggrin: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) dokładnie. swoją drogą - to skandal.obiekt działa od jakiegoś już czasu, przychodzi jakiś skurwiały developer i stawia osiedle.po czym pedały z tego osiedla zaczynają pyskować. w dupach sie przewraca i tyle..pozdro251 jeśłi zamkną obiekt - proponuję akcję odwetową - regularne nocne zloty w okolicach osiedla. puste wydechy mile widziane :icon_razz: zaiste.... - ja dla przykładu mieszkam w najbliższym sąsiedztwie toru i nic mi nie przeszkadza :biggrin:)))) - na razie walczymy z młodocianymi dewotami (bo w zasadzie to młodzi ludzie wyszli z propozycją likwidacji toru) - czas pokaże jaki efekt tej walki będzie. Ale moim zdaniem właśnie to mieszkańcy którym przeszkadza ewentualny hałas powinni zrzucić się na ścianę dźwiękochłonną i będzie po kłopocie... - faktem jest że jak przyjadą supermoto na trening 3 razy w tygodniu w zasadzie bez wydechów to po dwóch godzinach czaszka dymi i dla tego właśnie sprzętu powinno się określić dopuszczalny poziom hałasu .... zdravim horko Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ja sam jestem przecwinikiem jakiegoś szczególnego hałasowania i strasznie mnie irytują wszelakie puste wydechy, nawiercane tłumiki i takie tam. rozumiem również głosy oburzonych - ale na miłość boską, to tak jakby kupić chałupę obok lotniska i potem szurać że za głośno.. pozdrav Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) ja sam jestem przecwinikiem jakiegoś szczególnego hałasowania i strasznie mnie irytują wszelakie puste wydechy, nawiercane tłumiki i takie tam. rozumiem również głosy oburzonych - ale na miłość boską, to tak jakby kupić chałupę obok lotniska i potem szurać że za głośno.. pozdrav Dokładnie podałem ten przykład - tylko że zamiast lotniska podałem dworzec kolejowy... :D - ale dla takich pieniaczy absolutnie zaden, nawet najbardziej trafny i zasadny argument nie trafia...Ciężko się z takimi ludźmi dyskutuje czasami mam ochotę na takie zebranie zabrać granat zaczepny rg-42 :icon_razz:)) choć to nie spotkanie jednej z moich ulubionych formacji politycznych coby zrobić sałatkę z buraków.... :flesje:zdravim horko Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 rozumiem również głosy oburzonych - ale na miłość boską, to tak jakby kupić chałupę obok lotniska i potem szurać że za głośno.. nic dodac nic ujac :icon_razz: mogliby juz w wawie lub gdzies w okolicy wybudowac jakis tor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 tor obok warszawy??? predzej sie chyba doczekamy drugiej nitki metra :) pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 chyba ze w koncu wygram w tego pieprzonego totka... normalnie zal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dobra wiadomość dla Wrocławian: Już dosyć daleko wymienili dywanik w stronę Świdnicy, jeszcze trochę a mała pętla(Wro-świebodzice-Dobromierz-strzegom-a4-wro) będzie idealna :icon_twisted: Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Ja ponawiam pytanie oTor na Śląsku, okolice Katowic, Rybnika. Podpisuje się, ale bardziej z tymi Katowicami.Ew. czy ktoś coś wie o torach w drugą stronę czyli okolice Krk? Juz ktos pisal... ale powtorze bo chyba nie dostaniecie odpowiedzi... na Śląsku- tor kartingowy w Wyrazowie koło Częstochowy... Edytowane 13 Lutego 2008 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 na Śląsku- tor kartingowy w Wyrazowie koło Częstochowy... Taaaa, tylko, że to drugi zakątek Śląsk, a on wielkie jest :buttrock: W dalszej części mojej wypowiedzi piszę, że może coś koło K-c jest, no ale mało kto ma cokolwiek do powiedzenia w temacie (na temat) :icon_razz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 no nie wiem, chcialem pomoc :)... wydawalo mi sie zawsze, ze Czestochowa jest niedalego Katowic... mieszkam w Tychach i godzina, moze wiecej, jazdy to nie tak duzo, zeby posmigac na 'torze'... ale wiadomo, kazdy by chcial miec tor pod nosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie wiecie czy w Miedzianej Górze można pośmigać na moto? Kiedyś tam obywały się wyścigi motocyklowe, więc może i amatorzy mogliby spróbować. Ja napisałem im kiedyś maila(jakiś rok temu) z takim zapytaniem ale do tej pory nikt nie odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi