Pompka Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja też mam zamiar być. Chociaż nie lubię takich VIP-owskich imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja również się wybieram ale niezaprzeczam chyba najdroższy zlot w sezonie.... Heffi !!!! 120zł w zeszłym roku??? to chyba z pasażerem wjeżdzałeś albo zdarli z Ciebie tzn tak mi sie wydaje - bo dokładnie nie pamiętam - tosz to dawno było hihihihihihihi - wjezdzałem bez pasazera - ale za to w czwartek wieczorem - może to miało wpływ na cene - a ile kosztowało? jezeli pamietacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Spotkanie motocyklistow z forum jak najbardziej mozna zorganizowac, ci ktorzy beda na zlocie polacza sily a tych ktorych nie stac na taka impreze moga dojechac na sama sobote i spotkac sie gdzies w poblizu zlotu - co Wy na to ? Jak zbierze sie grupa chetnych to piszcie tutaj albo dajcie mi znac na komorke 504 345 509.Z doswiadczenia jednak wiem ze 99% spotkan forumowiczow konczy sie na umawianiu na forum, jedynie starzy znajomi sie spotykaja w realu.PS czy zlot jest juiz w najblizszy weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Spotkanie motocyklistow z forum jak najbardziej mozna zorganizowac, ci ktorzy beda na zlocie polacza sily a tych ktorych nie stac na taka impreze moga dojechac na sama sobote i spotkac sie gdzies w poblizu zlotu - co Wy na to ? Jak zbierze sie grupa chetnych to piszcie tutaj albo dajcie mi znac na komorke 504 345 509.Z doswiadczenia jednak wiem ze 99% spotkan forumowiczow konczy sie na umawianiu na forum, jedynie starzy znajomi sie spotykaja w realu.PS czy zlot jest juiz w najblizszy weekend ?Świdnica się wybiera :icon_twisted:Jedzie Darek,Krzysiek,Mariusz i może jeszcze 2 lub 3 maszyny.Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 doswiadczenia jednak wiem ze 99% spotkan forumowiczow konczy sie na umawianiu na forum, jedynie starzy znajomi sie spotykaja w realu.pewnie i masz rację, ale jak poznać innych forumowiczów? każdego mam pytać? a nie wszyscy noszą naszywki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jeśli Włocławek dojedzie a wszystko na to wskazuje ze tak to z mila chęcią napije sie z wami piwka. A jak w ogóle planujecie przyjazdy do Wenecji czy w sobotę czy w piątek. My będziemy już od piątku. Ale tylko do soboty bo na wieczór w sobotę musze już być w domy co zrobić taki los. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wyjeżdżamy w piątek ok 12 z Wrocka (może Świdnica dołączy :icon_mrgreen: ?), można w piątek zaimprezować ;) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 pewnie i masz rację, ale jak poznać innych forumowiczów? każdego mam pytać? a nie wszyscy noszą naszywki.... Można spróbować po awatarze :) ewentualnie możemy się jakoś umówic w jakimś charakterystycznym punkcie. Ja mam plan byc na miejscu w piątek około 17tej . A tak przy okazji jest tam park maszyn czy parkujemy koło namiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 czy ktoś wie czy jest może możliwość wejścia na sam koncert Dżemu? I jak tam z ceną to by wyglądało jeśli jest możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 czy ktoś wie czy jest może możliwość wejścia na sam koncert Dżemu? I jak tam z ceną to by wyglądało jeśli jest możliwość? Mlody Ty chcesz jechac na ten koncert na DT :buttrock: :lalag: :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 POMPKA parkujesz przy namiocie, żadnego parku maszyn (ja nie lubię tego) - a co do koncertu, to odbędzie się na scenie na zlotowisku - tam jest normalna organizacja i nikogo z zewnątrz nie wpuszczają. Zresztą dojazd na zlot (poza miejcowością) też jest utrudniony - chyba że z drugiej strony - jeziorem... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Na 99% będę. Wiem, że wybiera się Pina i ... kto jeszcze? Hej MichałO której planujecie wyjazd? Będę u rodziców, możemy się jakoś razem umówić. W piątek mam urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 no dobra, czas nadchodzi :clap: - jak się umawiamy :) trzeba chociaż browarka wypić...? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam!czytałem wszystko co pisaliście i niby rozumie ale mała wątpliwość:bo zaczynaja chodzić ploty co do cenny wjazdudlatego prosiłbym jeszcze raz o podanie ceny wjazdu która będzie obowiązywaćbo tu mnie bidnego czołowieka schizują że wjazd oczywiście 100zł ale ZA DZIEŃczytając wcześniejsze posty zrozumiałem z nich że 100zł za wjazd- w tym dwa noclegi z pt. na sob. i sob. na niedz. koszulka, dwa śniadania, blacha itp. i że za to wszystko 100zł a tu chodzą jakieś ploty że "podobno" to jest za dzieńja tam tak łatwowierny nie jestem :) ale psuje mi to głowe jakoś ;) i dlatego pytam więc wybaczcie :icon_mrgreen: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam!czytałem wszystko co pisaliście i niby rozumie ale mała wątpliwość:bo zaczynaja chodzić ploty co do cenny wjazdudlatego prosiłbym jeszcze raz o podanie ceny wjazdu która będzie obowiązywaćbo tu mnie bidnego czołowieka schizują że wjazd oczywiście 100zł ale ZA DZIEŃczytając wcześniejsze posty zrozumiałem z nich że 100zł za wjazd- w tym dwa noclegi z pt. na sob. i sob. na niedz. koszulka, dwa śniadania, blacha itp. i że za to wszystko 100zł a tu chodzą jakieś ploty że "podobno" to jest za dzieńja tam tak łatwowierny nie jestem :D ale psuje mi to głowe jakoś :biggrin: i dlatego pytam więc wybaczcie :D Pzdr. no bez jaj- chyba chodzi o cała impreze od piątku do niedzieli........ moze tez bede, ale to zalezy jak sie potoczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi