mierzynskim Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam! Wybieram się w tegoroczne wakacje z moją kobietką w trasę w Bieszczady. Czy ktoś z was powie: "Chłopie, nigdy w życiu! Tam się nie da pojeździć!", czy wręcz przeciwnie... Każdy negatywny głos w tej sprawie mile widziany... :) Wtedy będę wiedział przynajmniej na co się porywam.. (ale pozytywami też nie pogardzę... Kocham Bieszczady ;) Przynajmniej puki co...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam! Wybieram się w tegoroczne wakacje z moją kobietką w trasę w Bieszczady. Czy ktoś z was powie: "Chłopie, nigdy w życiu! Tam się nie da pojeździć!", czy wręcz przeciwnie... Każdy negatywny głos w tej sprawie mile widziany... :bigrazz: Wtedy będę wiedział przynajmniej na co się porywam.. (ale pozytywami też nie pogardzę... Kocham Bieszczady :P Przynajmniej puki co...)Jeśli kochasz Bieszczady tak jak ja, to nic Ci nie przeszkodzi żeby je całe zjeździć - widoki piękne drogi gdzieniegdzie z dziurkami, ale warto przejechać przez nie z prędkością 60km/h :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 człowieku, jak dla mnie to "mekka" motocyklistów...miałem okazję w zeszłym roku całe zjeździć - "cóś" pięknego - szczerze polecam.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 WitamEch...Przecudne górki.A drogi? O ile pamiętam (no kilka lat mnie tam nie było) duża i mała pętla bieszczadzka jest OK. Z innymi drogami lokalnymi jest już różnie. A niektóre nawet jak po bombardowaniu (Polana-Skorodne-Lutowiska: :P Never again! )Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 WitamEch...Przecudne górki.A drogi? O ile pamiętam (no kilka lat mnie tam nie było) duża i mała pętla bieszczadzka jest OK. Z innymi drogami lokalnymi jest już różnie. A niektóre nawet jak po bombardowaniu (Polana-Skorodne-Lutowiska: :bigrazz: Never again! )PozdrTą drogę to trudno na mapie nawet znaleźć :bigrazz: Postaraj się zgrać wyjazd ze zlotem w Cisnej 3-5 sierpnia lub bieszczadzkimi aniołami 16-19 sierpnia - świetne kilimaty nie zapomnisz ich długo :P Możesz, też dać cynk to wypijemy gdzieś piwko przy ognisku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Proszę zakładać tematy w odpowiednich działach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 niewiele można dodać czy ująć: drogi miejscami dobre, bo nieużywane, miejscami tragicznie dziurawe. cenniki w lokalnych przybytkach turystycznych przeważnie śmiesznie niskie dla osoby spoza regionu. odważni (cpt. nemo) latają na ukrainę tankować - niższe ceny paliwka, taniej się lataw każdym razie jechać warto :flesje:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Siemanko.Moim niedoswiadczonym motocyklowo zdaniem, gdyż do tej pory jeżdziłam doń samochodem, pojeździc jest gdzie i te widoki... fakt drogi trochę dziurawe, cóż. Zazdroszczę jak diabli... obiecałam sobie, że jak już będę na siłach wybiorę się tam moto. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Podkleje sie pod ten temat.Planuje weekendowy trip w Bieszczady z Warszawy. Plan jest by wyjechac bardzo rano w sobote, trasa Warszawa - Lublin - Zamosc (z tego co wiem to jest tam naprawde dobra droga z duzym poboczem) a potem kieruje sie na ustrzyki dolne droga znaleziona przez viamichelin (przy granicy, przez przemysl itp)Z mapy wyglada zajebiscie, pytanie tylko czy to nie jest akurat ta ktora "zbombardowali" ? :) Zamierzam zaczepic sie nad Solina, a w niedziele pokrecic sie po okolicy, glownie petla bieszczadzka. W poniedzialek planowalbym powrot do Warszawy i tutaj licze na Wasza pomoc, myslalem by odbic w strone krakowa, a potem do katowickiej . Moze sa jakies ciekawsze drogi powrotu np przez swietokrzyskie? Edytowane 7 Czerwca 2007 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 a jedziesz sam czy z kims ??? w sobote ale ktorą ??? no jak bys zaczynał bardziej od krakowa to ja bym sie pisal na to pewnie :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bylismy wiosna w kilka osob i... REWELACJA!Stan nawierzchni generalnie nie jest zly. Widoki cudne. Zakrety i serpentynki tez.Polecam goraco droge z Cisnej na Soline (nowa waska droga z pieknymi widokami). Uderz do Baryla to Ci dokladnie opisze ktora to droga (ona jest koniecznoscia!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Warto warto i jeszcze raz warto.Byliśmy z Bernem pod koniec kwietnia.Duża i mała pętla przejechana.Na drogach pusto i cudownie.Winkle i agraweczki bombowe. Stan nawierzchni miejscami tylko przeszkadza w bezstresowej jeździe. Jak bym miał enduro na pewno więcej bym zwiedził i zobaczył :biggrin: ale i dla wszelkiej innej maści motocykli dróg nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja zamierzam leciec z zamoscia nad soline, jak patrzylem na mape to okolo 70km bedziemy musieli pokonac droga lokalna (jakos od tomaszowa lubelskiego do jaroslawa). Da sie tamtedy spoko przejechac CeBRa ? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Przez Bieszczady będziemy przelatywać w sobotę. W piątek wyruszamy do Zamościa a w sobotę do Cisnej, w ramach jazdy Dookoła Polski, więc jeśli 15 czerwca zamierzacie wyruszyć do Zamościa to się możemy jakoś zgrać, lub przynajmniej spotkać na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Z Tomaszowa do Bełżca droga dobra, później do Cieszanowa troszkę gorsza, ale nie jest źle, dalej do Jarosławia dobra, sporo zakrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi