adii Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 jedno jest pewne miał chłop farta i dostał drugą szanse :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Też tak na początku myślałam... ale po co... jak pusta droga przed nim na prawym pasie.A teraz jak się wsłuchałam to rzeczywiście jakieś "cwaj hundrat drajcich" mówią :icon_rolleyes: Ale w chwili uderzenia to coś koło stówy miał pewnie :( Ale szczęście rzeczywiście miał. Jedynie kombi do wyrzucenia, no i moto niestety pewnie też :banghead: kiedys to patrzylem klatka po klatce i z tego co pamietam w chwili udezenia mial jakies 140 a tam kombinezon, aa tam szwab , a tam samochód , ale taaaakaaa DUCA w pizdjet ,aż sie łezka w oku kręci. dokladnie, najbardziej szkoda ducati :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 zgadzam sie z przedmówcami dodatkowo wyglada mi to, tak mi się przynajmniej wydje ze kierowca samochodu dosć ostro zwalnia co sprawy nie ulatwilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 swojego czasu bardzo głośno o tych dwóch kolesiach było. na którymś filmiku określali ich mianem "ghost rider wannabe", nawet udzielali wywiadu dla jakiejś TV, było tam tłumaczone wszystko, tylko, ze po niemiecku, a ja po niemiecku nur ein bisschen :icon_arrow: poszukaj, na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja słyszałem teorie, że facet specjalnie zrobił crasha aby pokazac jak dużo daje kombinezon. No ale wydaje mi się to mało prawdopodobne - po co do tego rozwalać takiego Dukata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Oglądając cały film uważam że wcześniej tez miał okazje do niezłego dzwona i była to tylko kwestia czasu kiedy sie wyglebie. Na szczęście udało mu sie nie robić sobie wielkiej krzywdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) He, he, w zeszlym roku mialem mozliwosc ogladania tego reportarzu life potem ciagnal sie ten tasiamiec na lawach forum i byly analiza wypadku. Przyczyna byla banalna, zanik koncentracji i chwila nieuwagi. Dla scislosci to nie byli Niemcy tylko luxemburczycy. Dzis maja zakaz prowadzenia pojazdow na terenie Niemiec. P.S to juz trzecie Ducati ktore gosciu roztrzaskal a na torze wcale nie jest taki kozak. :biggrin: P.S. na tak malym ( gabarytowo filmiku ) nie widac, ze gosciu hamowal. Na normalnym obrazie TY od 21 cali widac szybkosciomierz i jego hamowanie. Edytowane 30 Maja 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Miał niezłego farta że z tej kolizji wyszedł ślizg. Gdyby uderzył ciałem w samochód przy tej prędkości raczej nie wziąłby udziału w reportażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 P.S to juz trzecie Ducati ktore gosciu roztrzaskal a na torze wcale nie jest taki kozak. :buttrock:No cóż, na torze trudniejsze zakręty, he he he he :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jest jeszcze opcja że chciał go wziąć po lewej, ale zobaczył w lusterku swojego ziomka który za nim jechał i nie chiał wbić się na jego tor jazdy, zauważcie że oni sami sie też zmieniali w trakcie jazdy raz jeden raz drugi z przodu, i pewnie ten za nim chiał go łyknąć i ten który sie rozwalił nie chciał mu drogi zajeżdzać, w prawą się nie zmieścił i po cheblach i dzwon, przy 140 jak ja zobaczyłem. A kombinezon faktycznie niezły, gościowi w sumie nic sie nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 140-120 (mysle ze tyle jechalo te auto) no to daje 20km w stojaca przeszkode, a cala energie wział motocykl bo on z niego spadł i poprzytulał sie do asfatlu troszke. mial szczescie. mi sie zdaje ze na lewym pasie jest tir, jak zatrzymalem sobie to widzie jakis kwadratowy cien. moze sie wystraszył:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 dokladnie, najbardziej szkoda ducati :/ Hmmm ... jak się rozp* czego Ci oczywiście nie życzę, jakiś przygłup napisze że najbardziej szkoda Cebuli :) Ja myślę jednak że najbardziej szkoda człowieka, kolegi motocyklisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) a może.... specjalnie zrobił wypadek... Edytowane 30 Maja 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Rzeczą ludzką jest mylić się i dodajmy do tego świetną maszynę i człowieka, który popełnia błędy i jedzie z szybkością większą niż jego percepcja to o wypadeczek nie trudno, nawet tak banalny, jak wjechanie w tył spokojnie jadącego samochodu, podczas gdy z lewej strony było miejsca na kombajn zbożowy. Edytowane 30 Maja 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Pierwsze co pomyślałem to to że zagapił się w lusterka, przecież on wogule nie hamował!!Jednak jak przeczytałem komentarze do tego filmiku, to uważam że koleś chciał wyprzedzić samochód z prawej, jednak samochód chciał zjechać motocykliście no i zatarasował mu droge... Ale kombinezon niezły, nie ma co :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi