Gość pawelmoto2 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja przede wszystkim gratuluje policji ze nie odpuscili i dali rade przynajmniej o jedną motocyklową ciote mniej na niebezpiecznych polskich drogach :rolleyes: . pozdro ale na jakiej podstawie tak sadzisz??? zabrali mu motor czy obcieli nogi???? bo chyba nie uwazasz ze skoro teraz popierdalal bez prawka i bez przegladu to tak sie tym zatrzymaniem przejal, tym mandatem, tymi punktami ze postanowil juz nigdy nie wsiadac na motor???????? ja obstawiam ze juz jutro bedzie sobie znowu jezdzil do nastepnej wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) ale na jakiej podstawie tak sadzisz??? zabrali mu motor czy obcieli nogi???? buhahahhahahahahhahaha mega ROTFL :buttrock: :biggrin: pozdro600pees. ale po co ten jeden go straszyl pistoletem, to nie moge rozkminic :icon_mrgreen: Edytowane 29 Maja 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Myślał ,że to Obcy, bo głowa dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ale na jakiej podstawie tak sadzisz??? zabrali mu motor czy obcieli nogi???? bo chyba nie uwazasz ze skoro teraz popierdalal bez prawka i bez przegladu to tak sie tym zatrzymaniem przejal, tym mandatem, tymi punktami ze postanowil juz nigdy nie wsiadac na motor???????? ja obstawiam ze juz jutro bedzie sobie znowu jezdzil do nastepnej wpadki No wiesz moze motoru mu nie zabrali i nóg też nie ucieli za ucieczke z tego co wiem masz sprawe przed sądem, więc może jednak sobie juz odpusci :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 heheh policja bardzo dobra zwlaszcza jak ktos chce uciekac w pola albo do domu hahahah moze mial przerobionego na crossa, kazdy wie jak jezdzi i czym jezdzi wiec skoro sie decyduje na ucieczke to powinien wiedziec czy ma jakies szanse czy nie ma bo jesli konczy sie to tak jak na zalaczonym obrazku to tylko klopoty jak cholera Pewnie za dużo Torque się naoglądał :icon_razz: i tak dostał mało 1 tys zło a nei mial uprawnien ani badanai technicznego no ale skoro 200 paki przycinał to chyba stan techniczny był OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No wiesz moze motoru mu nie zabrali i nóg też nie ucieli za ucieczke z tego co wiem masz sprawe przed sądem, więc może jednak sobie juz odpusci :icon_razz: ? skoro go ukarali mandatem to zadnej sprawy w sadzie mial nie bedzie a poza tym jak patrze na tych nalogowych raidersow po pijanemu karanych przez sady i zapinajacych dalej to jakos mi sie nie chce wierzyc ze mlody kzak porzuci swojego rumaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 no jak "200 paki" pocinal to rzeczywiscie:) za ucieczke masz sad grodzki tylko jak uciekniesz i psy spisza twoje numery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremy61 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Eeee.... Piszą że jechał 200, ale na filmie tego nie ma zresztą piszą również, że dostał mandat za przekroczenie o 50km/h czyli co? Tam 120 ograniczenie było? pozdrNIe przeroczenie o 50km/h tylko o ponad 50km/h trzeba uwaznie czytac:) Swoja droga dupa z kolesia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Nie wiecie jednego, chciało mu się bardzo, dlatego w te krzaczory skręcił, a policja odrazu pirat! W jakim my kraju żyjemy,żeby spokojnie nie można się było załatwić! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a mi sie fajna histroryjka przypomniala jakies 2 lata temu kumpel jechal autem do rajchu i zieloni zablokowali jakas dojazdowke do swiecka bo kogos szukali i kierowali wszystkich na parking.A ze goraco byl oto kumpel wjechal na ow parking dal po heblach, wyskoczyl z auta i w krzaki, to straz graniczna mysli ze to ten ktorgo szukaja i za nimWpadaja w krzaki a on leje, popatrzył sie na nich dziwnym wzrokeim i pyta sie " panowie chca potrzymać", goscie zbaranieli i poszli lekko speszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 A po mojemu to to jakaś podpucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 czeba byc mega idiotą by uciekać heh ale koles idiota straszny hehe wjechal w pola no nei moge mega down :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 1000 pln i 24 punkty karne ( więc należy dodać chyba 400 i 6 pnkt zdejmą) - HULAJ DUSZA PIEKŁA NIE MAjak będziecie się chcieli pościgać z policją walćie do podkarpackiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mi niebiescy ostatnio zaproponowali 1k PLN i 20 ptk za predkosc.... A nawet sie z nimi nie poscigalem...Gdzie tu sprawiedliwosc? PS Dziekuje Szanownym Aniolom Strozom za znizke studencka :biggrin: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 akcja jak najbardziej sluszna...może i wyjdę na nudziarza, ale lubię motocykl w mieście i wyścigi na torach.'pomykanie' 230km na drogach publicznych i slalom między tirami w stylu wannabe ghostrider całkowicie mnie nie kręcą.Koleś jest skończonym idiotą. Jazda w takim terenie 200km/h (wąskie drogi, ostre zakręty, przejścia dla pieszych), jazda w dresiku i w końcu.. ucieczka przed policją. jeśli jest coś co popieram w 'amerykańskim stylu życia' to będzie to właśnie zachowanie policji. Nikt normalny nie zacznie tam uciekać bo wie, że może spodziewać się kuli w plecy.. jak nie na tych, to na następnych światłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi