Waldi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Mam nadzieje, ze tego motocykla na allegro nie spotkam jak bede sie rozgladac za kupnem. Ten filmik robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 po prostu nie mogę patrzeć jak ktoś tak katuje motocykl , nie cierpię i nie rozumiem tego typu rozrywki , motocykl to przecież pasja , miłość a przedewszystkim nie mały wydatek , że tym ludziom nie szkoda maszyn na te palenie gumy itd ... na szczęście moja Suzi jak i przyszłe moje motocykle nigdy tego nie doznają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Co do pierwszego filmu, to właściciel sprzeda ją jako ''używaną turystycznie'' A co do drugiego filmu, no cóż trochę jak bym widział swoje nogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nic nadzwyczajnego. Niektórzy poprostu preferują inny styl jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ten drugi do 2:20 jest zajebisty. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 po prostu nie mogę patrzeć jak ktoś tak katuje motocykl , nie cierpię i nie rozumiem tego typu rozrywki , motocykl to przecież pasja , miłość a przedewszystkim nie mały wydatek , że tym ludziom nie szkoda maszyn na te palenie gumy itd ... na szczęście moja Suzi jak i przyszłe moje motocykle nigdy tego nie doznają pozdrawiam zgadzam się z Tobą. Na stunt lubię patrzeć z tym, że na taki w granicach rozsądku... ale na takie baty to aż mi się żal robi motorka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 po prostu nie mogę patrzeć jak ktoś tak katuje motocykl , nie cierpię i nie rozumiem tego typu rozrywki , motocykl to przecież pasja , miłość a przedewszystkim nie mały wydatek , że tym ludziom nie szkoda maszyn na te palenie gumy itd ...-no OKAY. Może Ci się to nie podobać. Ale powiedz co Ci przeszkadza, że ktoś niszczy (jak uważasz) swój motocykl? On na niego zapracował, on go kupił wiec nie rozumiem...prawo własności do rzeczy-to uprawnienie do korzystania z rzeczy, rozporządzania nią...niszczenia jej. Piszecie, ze na stunt lubicie popatrzeć...no to zrozumcie że ci ludzie muszą na czymś sie go najpierw nauczyć, żebyście później mogli sobie popatrzeć... Drugi filmik niezły...zwłaszcza początek, jak dają w TT-niesamowici są. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 spoko niech sobie niszczą , tak jak piszesz to jest ich sprzęt , tylko wiesz jako co one są później sprzedawane ... teraz jest nowa moda mówią : sprzęt z niemiec od księdza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ten filmik robi wrazenie widac ze w cywilizowanym kraju mu ta noge robili. w polsce by tak estetycznie nie wyszlo. poza tym obrazenia bardzo male - spodziewalem sie jakiejs masakry widzac barierke na ktorej sie zatrzymal. mial chlopak duzo szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 widac ze w cywilizowanym kraju mu ta noge robili. w polsce by tak estetycznie nie wyszlo. poza tym obrazenia bardzo male - spodziewalem sie jakiejs masakry widzac barierke na ktorej sie zatrzymal. mial chlopak duzo szczescia Pewnie jechał w miare wolno i pewnie w jeansach lub krótkich spodenkach.Natomiast motocykl nie był mocno pokiereszowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 CBR 600 ma bardzo dobry silnik do katowania bo jest zajebiście twardy i bardzo dużo zniesie a poza tym ja też każde swoje moto kręcę do odcięcia bo to lubie i poza tym sam za to płace. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Twój sprzęt , masz prawo robić z nim co zechcesz :wink: A co do katowania, to chyba lepsze silniki mają stare gsxr-y olejaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 oł noł niunia identyko jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 w 2 filmiku ogladacie panowie street race na Isle of Man w wielkiej brytanii.wiecie ze tam nie ma ograniczen predkosci?? nie tylko podczas rajdu ale wogole. wyspa marzen, co nie? ale nalezy tez pamietac ze podczas tego rajdu wielu juz poleglo. co roku praktycznie ktos ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 w 2 filmiku ogladacie panowie street race na Isle of Man w wielkiej brytanii.wiecie ze tam nie ma ograniczen predkosci?? nie tylko podczas rajdu ale wogole. wyspa marzen, co nie? ale nalezy tez pamietac ze podczas tego rajdu wielu juz poleglo. co roku praktycznie ktos ginie. Jak to nie ma ograniczeń prędkości? Tak w ogóle? Teren zabudowany/niezabudowany? Nie ma znaków ograniczających prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi