musi88 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witamy wszystkich nowych forumowiczow i zakreconych motocyklistow :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich motorzystow z LODZI :P Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :wink: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :) Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :flesje: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich motorzystow z LODZI :smile: Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :clap: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :bigrazz: Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :icon_biggrin: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich. Witamy witamy.Szybkiego powrotu na drogi życze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baka Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich z Łodzi i okolic. Do zobaczenie na drogach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Poznań pozdrawia Łódź. Za rok się wybiorę do Łodzi na nocleg z tym rajdem.http://www.federacja-polonia.dk/mapka.html :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wiele osób mnie już zna. Mimo to się przedstawię. Kuba jestem Moja fota Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja również witam wszystkich motomaniaków z łodzi. dopiero co sie zarejestrowałem i mam nadzieje do zobaczenia na łódzkich drogach i nie tylko :) hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wszyscy nowo przybili meldują się w śr na placu! trza się zapoznać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wszyscy nowo przybili meldują się w śr na placu! trza się zapoznać :cool: Odjechany pomysł Musi!!Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą,to oprócz Placu spotykamy się w środy w Ironie.Oczywiście po 19.00,jak żarłoki wrócą ze schabików itp.. :flesje: Jest nas coraz więcej,w środę będzie Ela na swojej Virago 750 ;) oczywiście w Ironie między 20.00-21.00Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 WITAM :clap: I POZDRAWIAM :cool: ;) DO ZOBACZYSKA NA TRASIE :flesje: MOZE JAKIES SPOTKANKO POZA łODZIA :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam serdecznie Pozdrawiam wszystkich milosników 2oo z Łodzi i okolic. Milej zabawy i takie tam... Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam Witam :icon_question: nowo przybyłych i zapraszam na placyk.A póżniej do Irona ,jakiś browar musicie postawić jako nowi członkowie naszej społeczności :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 browar musicie postawić jako nowi Hola! Myślalem o tym! Chcialem milo się zachować i każdemu postawić po piwku, albo i dwu. Ale nadeszla chwila rozwagi i uznalem że niczym innym tak bym nie obrazil niedoszlych piwo-obdarowanych! A gdzie poszanowanie dla Staropolskiej zasady gościnności! Toż to bylby blamaż! Stąd wniosek prosty: jedynym rozwiązaniem jest abyście to WY postawili MNIE piwko! Wszak tradycja i lata historii zobowiązują... :icon_question: PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich łodziaków mijanych codziennie na moto!Może wkrótce uda się pośmigac razem...? /b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich łodziaków mijanych codziennie na moto!Może wkrótce uda się pośmigac razem...? /b Witam koleżanke i do zobaczenie{mam nadzieje}na placu. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi