Skocz do zawartości

Witamy na forum Łódź

PROC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam raz jeszcze. W związku z tym, że mój wczorajszy post zniknął, pragnę raz jeszcze powitac wszystkich na forum motocyklistów, a szczególnie jego łódzki odłam. Mam nadzieję, ze znajdę tutaj nowe ciekawe znajomości wśród ludzi zarażownych motomanią. Z kilkoma osobami miałem okazję już się spotykać i wspólnie pośmigać - wcześniej srebrnym jajkiem, a obecnie czarno-złotym sradem 750. :banghead:, ale liczę na to że kolejnych kilka poznam już na formu.

Do zobaczenia na trasie - pozdrawiam Przemek

Przepraszam moderatora, ale znów utowrzyłem temat nie w tym miejscu co powininem. Prosze o przeniesienie posta do tematu "Przywitalnia"

Edytowane przez PRZEMEK75

Czesc :icon_rolleyes:

Ja rowniez chcialabym sie przywitac :D

Mam na imie Malwina i jestem z Belchatowa ale aktualnie studiuje w LDZ i w sumie to tutaj spedzam teraz wiecej zycia :P

Jezdze Kawasaki GPZ 500 i mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy gdzies na trasie ;)

Witam.

Na forum zalogowałem sie dosyć dawno, ale pisać zacząłem teraz. Niektórzy forumowicze mogą mnie znać z www.polmot.skip.pl . Interesuje sie mechaniką, szczególnie usprawnianiem silników, sportem motorowym, szczególnie tym z lat PRL z udziałem polskich maszyn. Pozdrawiam i mam nadzieje że coś mądrego wniose do tego forum.

bing17 napisał:

Witam.

Na forum zalogowałem sie dosyć dawno, ale pisać zacząłem teraz. Niektórzy forumowicze mogą mnie znać z www.polmot.skip.pl . Interesuje sie mechaniką, szczególnie usprawnianiem silników, sportem motorowym, szczególnie tym z lat PRL z udziałem polskich maszyn. Pozdrawiam i mam nadzieje że coś mądrego wniose do tego forum.

witaj :icon_eek: