KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72570&hl= tu jest jedno ostrzezenie :banghead:Wiesz majkel, albo sie patrzy na droge jak sie jedzie albo sie zatrzymujesz i oglądasz ptaszki :clap: Edytowane 22 Maja 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 tylko czym sie tak emocjonowac???????? kazdy sobie lata w tym w czym ma ochote i nie zaleznie czy leci 1km czy 1000km i nie zaleznie z jaka predkoscia, co wy jestescie wujki dobra rada, czemu nie doradzacie we wszystkich aspektach zycia a tylko w wyborze ciuchow na motor, moze trzeba zalozyc dzial co i jak robic i z kim gdzie chodzic gdzie nie czym sie golic myc co wpie**alac i kiedy, kazdy ma swoja kiepale i uzywa jej bardziej lub mniej i jak ktos lubi latac na sprzecie w bikini to niech lata jego broszka, sami nie lubicie jak sie was poucza wiec nie pouczajcie innychpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Nikt tu nikogo nie nazwal, jeszcze, kretynem, bo to jak kto jezdzi ubrany to jego prywatna sprawa.A co do tematu 'ile najszybciej jechales" to 90% wypowiedzi to chcialbym ale sie boje :flesje: Ja jechalem swoim 95 mil/h po obwodnicy Londynu, trzy pasy w jedna, trzy w druga a nie np. Marszalkowska o 10 rano :clap: Niech sobie kazdy jedzi ubrany jak chce, ale niech ma swiadomosc skutków wywrotki.Milej jazdy, Panowie, w ten piekny, upalny dzien :P ps. dzisiaj jedzilem w ............... dzinsach :banghead: Edytowane 22 Maja 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a ja mam pytanie filozoficzne: skuterowcy tez maja sie ubierac? przeciez smigaja tez konkretnie momentami.a caly fan skuterka to to zeby i w gajerku pojechac do fabryki jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 kolegom spoconym zycze wiecej wentylacji. trzeba odrozniac podroze od dojazdow. domyslam sie, ze "ciezko zbrojni" skladaja sie na kolano itd stad potrzeba skorzanych ciuszkow, szczelnie zapietych :banghead:wszystkim zycze dobrej drogi :clap: zgadzam sie z LYSYm wiecje luzu Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Jak dla mnie, jak ktoś ma ochotę, to może nawet jeździć nago i bez kasku :notworthy: Pewnie w taką pogodę jak dzisiaj warto byłoby spróbować, albo przynajmniej popatrzeć :crossy: Jeżeli chodzi o ciuchy - to wolny wybór - każdy robi co chce!!! Myśle, że takie historyjki jak moja mają na celu zwrócenie wszystkim uwagi na mozliwe konsekwencje szlifa bez odpowiedniego (cofam, złe słowo...)..solidnego stroju. A co do prędkości...pełna racja. Jak przydzwonisz w drzewo mając 150 na budziku to w co jesteś ubrany to tylko kwestia estetyczna dla tych, co nas będą oglądać i zbierać. Pozdrawiam, Błazej Edytowane 22 Maja 2007 przez Finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 I znowu to samo - a morał jest przecież taki prosty: jego skóra, jego zdrowie. I po co to się tak tym ekscytować? Zwłaszcza już poraz n-ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wiesz majkel, albo sie patrzy na droge jak sie jedzie albo sie zatrzymujesz i oglądasz ptaszki :clap: Oj, Klaudiusz, az ekran ze smiechu oplulem :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ale masz swieta racje, albo jezdzimy i patrzymy "pod nogi" albo ............. ogladamy piekne okolicznosci przyrody :notworthy: Nie ekscytujemy sie, tylko ............... temat filozoficzny i kontemplujemy rozne aspekty jazdy :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Hehe, zajebisty post, zaczął się ciekawie, a skończył jak zwykle :notworthy: Patrzta się w czym sami jeździcie, a nie wtrącajcie nosa w nieswoje sprawy :ikonka fucka, której niestety nie ma: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Zgadzam się z Lysym. Ja w ostatni weekend w pełnym rynsztunku tak się spociłem, że wolę w jeansach i tureckim sweterku jechać ale za to wolniej. Dlatego jak ktoś mnie zobaczy i pomyśli żem debil, to kij mu w oko. Jego broszka. Ps. Adidaski będą obowiązkowe ... :notworthy: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Co do spodni lub koszulki to jeszcze rozumiem. Ale jazda w addidasach ? Chyba nie widzieliście ludzi ze złamanymi stopami Jak jest upał, to też czasami zakładam dżinsy, ale buty ZAWSZE !!! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dosc czesto rano tez smigam do pracy pulawska :) ... Zakladam skorke na gore ale ponizej ... juz troche gorzej ... fakt jest taki ze tylko nie zakladam pelnego kombinezonu jadac do pracy (a raczej przeciskajac sie miedzy autami) i jestem swiadomy ze to jest pewne ryzyko ... pocieszenie jest takie ze srednia predkosc jest w granicach 20km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Post przede wszystkim filozoficzny... moto coraz więcej - naprawdę są wszędzie :) I takie fajne przezycia motocyklowe od rana :rolleyes: no co - chciałem się podzielić ... :)No na początku opisałeś fajne przeżycia, a potem to już kapa moim zdaniem. ...byłem teraz w USA i nie zarejestrowałem tam właściwie NIKOGO jeżdzącego w ubraniu motocyklowym. Też to zauważyłem, ale przecież zaraz pojawią się komentarze, że Amerykanie to megakretyni dlatego nie pisałem. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wczoraj zauwazylem ze policjanci na moto tez jezdza w krotkim rekawku :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wczoraj zauwazylem ze policjanci na moto tez jezdza w krotkim rekawku :PRany boskie!!! Co za megadebile!!! :icon_mrgreen: ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi