PYTON 74 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam. Proszę o jakieś namiary na kogoś, kto przywozi motory z USA, bo interesują mnie koszty przywozu kilku sprzętów stamtąd lub ewentualna dłuższa współpraca. I jeszcze jedno. Jak to jest z transportem motorów lub samych silników ze Stanów. Jakie trzeba mieć papiery na to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Wiem, że InterMotors się tym zajmuje, więc może spróbuj się u nich dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Znam gościa, który robi ze złomu oraz tuninguje HD na pograniczu Kanady i Stanów. Chwilowo jest nieczynny, ze względu na picie pępkowego, ale złapię go do Świąt.Będzie chciał wiedzieć co to znaczy: "kilka" sprzętów i dłuższa współpraca. Niestety w grę wchodzi tylko jedna marka :) pzdr Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 MOTOSTODOŁA Jedwabne Telefon: 0694146124 O ile się orientuję, to prowadzi to dwóch braci - jeden siedzi w Stanach, wyszukuje motocykle i przysyła je do Polski, gdzie drugi brat zajmuje się mechaniką i sprzedażą. Sciągają całe, rozbite i na zamówienie. Części też mają więc popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 AUTOJETpoznań501 437 626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PYTON 74 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Wielkie dzieki wszystkim za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 InterMotors się tym zajmuje ..akurat znam dośc blisko tę firmę. "Mały" problem tkwi w tym, że nie ściagają "starych" moto, lecz przewaznie max.1,2,3 letnie w b.dobrym stanie i wystawiają je w kosmicznych (jak na rynek) cenach.Jak cały InterCars są po prostu drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 shuy-> jak byś coś się wywiedział w temacie to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 MOTOSTODOŁA Jedwabne Telefon: 0694146124 O ile się orientuję' date=' to prowadzi to dwóch braci - jeden siedzi w Stanach, wyszukuje motocykle i przysyła je do Polski, gdzie drugi brat zajmuje się mechaniką i sprzedażą. Sciągają całe, rozbite i na zamówienie. Części też mają więc popytaj.[/quote'] Jeszcze ten nr: 0606814703, lub 086/2172684-Sprzety tylko legalne i nie "banany" - czasami wspieram ich duchowo i swoja wiedza.:-))) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 i wystawiają je w kosmicznych (jak na rynek) cenach. Jak cały InterCars są po prostu drodzy.Co do cen motocykli to w zupełności się z Tobą zgodzę bo rzeczywiście są niebotyczne, ale akcesoria w wyprzedaży mają w cenach wartych uwagi.Sugerowałem tą firmę bo może byliby w stanie udzielić Ci jakichś informacji, choć różnie z tym dzieleniem sie informacjami bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PYTON 74 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeszcze raz dzięki wszystkim za wskazówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Macie tutaj jakie fajne motorki można ze stanów wydobyć 8O 8O 8O 8O 8O http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75012957Moje kondolencje. Przy zakupie ze stanów można kupić moto tylko jeżeli jest już w kraju i jeżdzi. Mój kolega kupił yamaszke ale nie wykonał próby bo klamek nie było. Do domu, a tu zonk DWÓJKI nie ma. :twisted: Dodam 8 kmil na zegarze i dwa lata 8O . Inny mój kolega k4 po lekkim szlifie, zamienione tarcze od 600 ogólny stan katastrofa (moto nawet nie roczne).Popatrzcie na filmiki z usa i pomyślcie czy tamtejsi STUNTBOYZ wypuszczą sprzęt do Europy bo miało lekki Slizg a takim to oni nie beda jeżdzć, bo to niebezpieczne? :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zajac jak tyle wiesz o sprzetach z Ameryki to gratulacje :D , ja tam tylko z Ameryki kupuje- zreszta trzeba znac ludzi od kogo sie bierze, a nie od pierwszego lepszego patalacha.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No jasne, że trzeba znać. Jak ktoś mi nr. telefonu na forum zapoda, to czy to już jest znajomy i moge w ciemno kupować :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dlatego trzeba pytac ludzi wokolo co i jak czy znaja, chlopakow z Motostodoly niektorzy ludzie z Forum znaja(oprocz mnie oczywiscie) i moga cos powiedziec o nich. A poza tym nie musisz nic kupowac- jak nie chcesz.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi