wueska Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 cylek załozyłem sobie raz od tak dla próby;] narazie niemam czasu i pieniazków na pospawanie wydechu. Wiec jeżdze sobie na standardzie, na moje potrzeby wystarczy az za dosc;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No nie wiem. Mi nie chodzi o to aby motocykl sie włóczył bo bajzlach i zlotach...Nie do tego są motocykle... Krzyżówka parowozu z motocyklem? Dlaczego nie. Jeżeli ma to być moje dziwadło. Dziwadło powstałe z wiadra śrubek to dlaczego nie. Bo o co właściwie chodzi? Chodzi o czas. O nas że coś robimy. Czym przejdziemy do historii? Tym że kupi sie zwykłą japonie? Może lepiej ze kilkanaście lat wspominać z kumplami przy piwie... Że sie miało parowozolokomotywe z wiadrem śrubek i pół miasta sie z tego śmiało... :)W starozytnej grecji Herostrates, taki szewc miejscowy głupek pomyslał, poskrobał sie po pustej głowie i podpalił swiatynie Zeusa i tak własnie przeszedł do historii, o to ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 W starozytnej grecji Herostrates, taki szewc miejscowy głupek pomyslał, poskrobał sie po pustej głowie i podpalił swiatynie Zeusa i tak własnie przeszedł do historii, o to ci chodziło? blad :) podpalil biblioteke.(a ch z tym! jeden czort.. wymowne tak czy owak ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 A wracając do rusków w turystyce powiedzcie mi co da mi tzw. wolna jedynka? bo jak szybką czwórkę założyłem to odrazu wyskoczyło mniejsze zużycie paliwa i do 90km zaprzęg rozpędziłem a pod manetką jeszcze zostało :D przy głównej przekładni nr 8 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no np. mozesz jechac bez rozlaczania sprzegla kolo kobialki idacej obok twojego zaprzegu na wieczorny spacer glowna ulica. zuzycie paliwa nie ma tu znaczenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 No właśnie, a propos ruska w turystyce to da się jeździć ale wymaga to dużo pracy i sporych pieniędzy. Przerobiłem kiedyś Emkę na takiego Drania: http://img476.imageshack.us/img476/4752/drard2.jpg Zjeździłem Draniem Polskę i pół Europy i nigdy mnie nie zawiódł, nie miałem żadnej awarii. Zawdzięczam to wielu miesiącom spędzonym w garażu i też nie ukrywam pewnemu doświadczeniu. Raz tylko miałem niegroźną glebę ale to z mojej winy. Opisywałem kiedyś tu na forum jakiś wyjazd: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=55342&hl= Oczywiście było też sporo innych przygód. Naczelny Filozof - czytałem kiedyś opisy Twoich wyjazdów na wschód i właśnie coś takiego mi się podoba. Po prostu na motocyklu ma się motocyklowe przygody :icon_mrgreen: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Przerobiłem kiedyś Emkę na takiego Drania: http://img476.imageshack.us/img476/4752/drard2.jpg no tak.....ale ten dran to ani emka! ani irbit!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi