barthezzz1 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 to mz możesz sobie do pokoju wtachać i jako antyk hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSO Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dobry wybór.miłego śmigania :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Gratulacje - wygląda tak jak moja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Niezły sprzęt, fajne malowanie. Oby Ci służyła... Szerokiej drogi ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Sliczne moto, napewno bedziesz z niej dlugo zadowolony! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Gratulacje - wygląda tak jak moja :( ano bardzo podobne poza kolorem felg :) hmm póki co Wasze życzenia "oby Ci jak najdłuzej słuzyła " spełniają sie :):) juz prawie 2tyś mamy za sobą i wszystko jest w jak najlepszym porządku :) jeszcze raz wielkie dzieki ! pozdr. Baham ! na gazie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mimo iż to nie mój "klimat" to sprzęcik bardzo ładny. Gratulacje z okozji dobrego zakupu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Piekna maszynka, jak to honda.ale teraz to już możesz zmienić podpis pod avatarem... MZ też zacny sprzęt, ale czas na emeryturępzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Noo Bahamus !!! Gratulacje :biggrin: Honda jak to Honda - zawsze zajebista :))ps. różowych nie było ??no gratulacje co do rozowych to ja takowa posiadam :clap: :flesje: kolor kiepski fakt ale maszynka pieknie chodzi pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 gratulacje, bo bardzo dobry sprzet. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Czolem! Lepiej pozno niz wcale :bigrazz:.Gratuluje!A do tego, ze wraz z przebiegiem nic sie nie dzieje sie przyzwyczaisz :clap:. Widac, ze dopiero przesiadka z dwusuwa :). Potem to juz takiegiego wrazenia nie robi. Na Seven Fifty (tyz Honda!) machnalem bezawaryjnie ok. 14kkm ;]. W tym np. 1300km jednego dnia :clap:.Pozyjesz rok z Honda, to sie bedziesz dziwil nie, ze jezdzi bezawaryjnie, tylko, ze np. zimmer w zawieszeniu zaczal puszczac olej :crossy:.Gratulejszyn one more time!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 gratulacje - podoba mi sie jej malowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi