Szuryga Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) No właśnie dziwne rzeczy ze skrzynia ja pozostawiłem od 8 i zawsze pamietam ze pokazuje mi licznik o 20km za duzo :crossy: Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Szuryga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 nie inaczej jak komplet! jesli zostawisz zabierak do osemki a walek napedowy linki zalozysz do 9 to rewolucje w skrzyni masz 100% zmieniajac naped licznika do 9 motocykl odrazu robi sie oszczedniejszy wedlug licznika :) nie inaczej jak komplet! jesli zostawisz zabierak do osemki a walek napedowy linki zalozysz do 9 to rewolucje w skrzyni masz 100% zmieniajac naped licznika do 9 motocykl odrazu robi sie oszczedniejszy wedlug licznika :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a teraz z innej beczki prosze o opinie o gaznikach "chinskich" za i przeciw :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Post do kasacji . Edytowane 18 Czerwca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 "-" wysoka cena"+" ponoć niskie spalanie i przede wszystkim ładny wygląd pasujący do dolniaka i nowe gaźniki łatwo się reguluje chcę se takie sprawić lecz narazie nie mam na nie funduszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja nie wiem, a nie jest mozliwe zregenerowac stare?przeciez to sie robi i cena znacznie mniejsza a jakosc podobna???mnie by było szkoda kasy na chinszczyzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 granat dobra regeneracja tez swoje kosztuje... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 CZY WIECIE ŻE :k-750 nie odpali na paliwie diesla :lalag: q... :lalag: :clap: :clap: aż wstyt sie przyznać męczyłem motóra prawie sześć godzin :clap: :eek: :eek: na zmiane świece iskra zapłon kombinowanie co jest grane że nie chce do mnie przemówić w między czasie uprawiałem rzuty narzędziami na odległość (też nic nie dało) że o całej ramce fajek wypalonych nie wspomne .... co mnie opętało nie wiem :eek: :banghead: :banghead: tyle nerw przez własną głópote ach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czyżby ci się kanisterki w garażu pomyliły :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 EEEEEEEEEEE no po zapachu poznać co wlewasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Co do dobrej regeneracji to zgoda, kosztuje jak wszystko, ale na pewno nie tyle:-) a dsiesel?owszem pali ale na ciepłym silniku:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 po zapachu pozna ale ja ponad rok "trenuje" trójbuj : ropa lejek auto :biggrin: mój passacik to ubustwia i do zapachu ropki jakoś mi sie organizm bardziej przyzyczaił a na orlenie mi sie dystrybutory pomyliły chyba z resztą jak ja dawno nie tankowałem na stacji ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 bueheheh!! na rozgrzanym silniku rope przepali. kolega lał do maluszka mieszanke benzyny ekstrakcyjnej z ropą i też jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) tak odbiegne od tematu jest do sprzedania ema z papierem rok 44 w fajnym stanie na polbebnach za jakies 6 tys. jesli by ktos byl zainteresowany to podam tel. bo to od znajomego a i jeszcze jest kaska (k750)za okolo 3,5 tys.gosc sie przeliczyl z kasa i teraz sprzedaje, moto do poskladania( to tez od znajomego)zainteresowanym podam tel. heh nie sztuka kupic ale sztuka jest zrobic i jezdzic cza byc twardym nie mietkim hehehe pisze tu bo nie chce zakladac nowego posta :biggrin: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez ronon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ema z papierem rok 44 oouu.. pieknie. caly egzemplarz z podanego rocznika? moze foty wrzucisz.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi