prince Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Pora na dobranoc bo już księżyc świeci . Tłoki zrobił Almot .Almot lubi dzieci %)Seria próbna będzie dostępna za około miesiąc i niestety jeden minus to pierścienie będą starego typu . Obecnie dorabiają się sworznie i pierścionki w Łodzi .Cena jeszcze nieoceniona . Edytowane 19 Marca 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Szukam opisu, zdjęć, rysunków w miarę szczegółowych skrzyni dnieprowskiej ze wstekiem, ewentualnie co znajduje się na wałku pośrednim startera oprócz "pieska" i sprężyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 http://www.ural.cz/download/manualy/manual...rie/page003.htm moto- 4 strona. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Szukam opisu, zdjęć, rysunków w miarę szczegółowych skrzyni dnieprowskiej ze wstekiem, ewentualnie co znajduje się na wałku pośrednim startera oprócz "pieska" i sprężyny ?Zgodnie z radą Petroniegomam byc miły . W związku z tym odpowiadam na pytanie -w punktach ,z troską i zainteresowaniem ,w miarę możliwości z materiałem zdjęciowym i jeśli mnie szlag wcześniej nie trafi to może coś doradzę .Zatem dajesz 1 O który wałek ci właściwie chodzi?2 Czy "ewentualnie" to znaczy że lepiej zdjęcia i rysunki niż wymieniać co tam jest?3 Czy lepiej to i to?4 Czy nie lepiej było by powiedzieć w czym problem?5 Czy chodzi o wałek rozruchowy ?6 Czy inny?7 Co miałeś na myśli mówiąc piesek?8 Lubisz zwierzęta?9 Jadłeś coś na śniadanie?10 Wymień pięć różnic między marchewą a pietruchą ?11 Jaka jest najlepsza z moich rozlicznych zalet?12 Jak mi idzie?13 Demo materiału poglądowego http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz162xs0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A co to Prince szaleju żeś się najadł czy co ?! :P Przecie pisza o co mi chodzi, co się znajduje po kolei na wałku pośrednim startera, czyli w tym wałku gdzie półksiężyc napędza zębatkę tzw pieska ;> ale przede wszystkim czy pod tą zębatką znajduje się podkładka z tym wypustem oraz nad sprężyną i pod sprężyną czyli jednym słowem, ile ich jest i jakie? A co do zdjęcia to dobry materiał poglądowy mniej więcej o to mi szło :P Wild dzięki za linka :biggrin: A pytam sie oto bo nie chce mi się ściągać skrzyni z jeżdzącego zaprzęgu w celach poglądowych, przecie ktoś musi brodzić w tych bezdrożach x) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zgodnie z radą Petroniegomam byc miły . W związku z tym odpowiadam na pytanie -w punktach ,z troską i zainteresowaniem ,w miarę możliwości z materiałem zdjęciowym i jeśli mnie szlag wcześniej nie trafi to może coś doradzę .Zatem dajesz 1 O który wałek ci właściwie chodzi?2 Czy "ewentualnie" to znaczy że lepiej zdjęcia i rysunki niż wymieniać co tam jest?3 Czy lepiej to i to?4 Czy nie lepiej było by powiedzieć w czym problem?5 Czy chodzi o wałek rozruchowy ?6 Czy inny?7 Co miałeś na myśli mówiąc piesek?8 Lubisz zwierzęta?9 Jadłeś coś na śniadanie?10 Wymień pięć różnic między marchewą a pietruchą ?11 Jaka jest najlepsza z moich rozlicznych zalet?12 Jak mi idzie?13 Demo materiału poglądowego ehhh.. prince... no coment... awatke zmieniłes? Porcja śmiechu przy porannej kawie to dobra rzecz... A co sądzisz o szydełkowaniu? http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz162xs0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja wole szycie, z peemu, a co do schematów to przeciez w ruskich stronach jest link do totalnego rozkładu kazdego ruska, chyba na russian boxers prawda? czy nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Prince szaleju żeś się najadł czy co ?! a awataru nie widzisz ?:icon_mrgreen: hehe Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a awataru nie widzisz ?:biggrin: hehe Goskaniebawem żabom na "tarło" sie zbiera... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) niebawem żabom na "tarło" sie zbiera... :icon_evil:Ej. Już jestem księciem więc o całowaniu zapomnij ;Phttp://img208.imageshack.us/my.php?image=rslp2.jpgJaki rodzaj obróbki lub powłoki jest na silniku i skrzyni tego motocykla lub jak można go wykonać ? Edytowane 20 Marca 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no ee.. yy zdaje sie ze grafit.. jak bedziesz grzeczny to sprobuje skolowac zdjecia takiego silnika z kachy Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no ee.. yy zdaje sie ze grafit.. jak bedziesz grzeczny to sprobuje skolowac zdjecia takiego silnika z kachy GoskaDla ciebie mogę zostać nawet żabką ,a co dopiero być grzecznym . Skołowywuj %)Pytanie wciąż aktualne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) http://img208.imageshack.us/my.php?image=rslp2.jpgJaki rodzaj obróbki lub powłoki jest na silniku i skrzyni tego motocykla lub jak można go wykonać ? Gdzieś miałem opis jak grafitować żeliwne cylindry do kaśki ale jak to się ima do stopów alu :rolleyes: jak znajdę to dam ten opis :wink: a co dotyczy aluminium a zwłaszcza jego stopów to kolor jest dobrze zmienić chyba poprzez anodowanie, ot taki link dla ciekawskich http://gregers.republika.pl/polish.html Edytowane 20 Marca 2008 przez motozgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Gdzieś miałem opis jak grafitować żeliwne cylindry do kaśki ale jak to się ima do stopów alu :) jak znajdę to dam ten opis :icon_razz: a co dotyczy aluminium a zwłaszcza jego stopów to kolor jest dobrze zmienić chyba poprzez anodowanie, ot taki link dla ciekawskich http://gregers.republika.pl/polish.htmlWłaśnie to anodowanie daje taki efekt. Inna możliwość to specjalne lakiery proszkowe dające efekt tzw. mrożonego lakieru. Ale stawiam na anodowanie. Tylko w przypadku ruskich odlewów zapomnij o takich wyglądach. nie te stopy, nie te gładkości powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dlatego wolałem zostać przy oryginalnej szarzyźnie ruskich odlewów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi