Klapek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Witam dokladnie wczoraj dokonalem transakcji -zamienilem suzuki gsxf750 z 89' na urala m67 to teraz dawaj foty na i witamy w klubie "mądrych inaczej" edit: :cool: Pozdro all :flesje: Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Teraz bede mial troche czasu to wywale skrzynke, wypatrosze troche i bede relacjonowal co i jak ;) dzieki za tropy szukania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zadna pomoc-gdybanie, jak nie rozbierzesz nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 aha,jeszcze jedno... Z racji tego że nie rozbieralem skrzyni od kacapa a poprzedni właściciel twierdzi że ją "remontował" to mam pytanie-czy mógł on coś źle złożyć że mam takie problemy że starterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wszystko można popsuć. Ja jakieś 3-5 miechów temu naprawiałem skrzynie Dnieprowską ze wstekiem pierwszy raz i nie miałem z nią żadnego problemu. Podobno można gitare odwrotnie założyć i będą jaja ale nie wiem... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 jak gitare odwrotnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wcale bym sie nie zdziwil, widzac domoroslych medchanikow i ich wyczyny... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Teoretycznie by sie dało. Tylko ze nie ruszyła by żadnych widełek przesuwki. A nawet jeśli któreś po ukraińsku wykonane były by dość długie to i tak opamiętanie raczej by przyszło przed założeniem kolejnej części. Ural_zgora-już napisał co dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 takie nie typowe pytanie mam -tzn.od ktorego roku zaczeto produkcje urala m 67-36 palonego z elek.startera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jaki rozmiar akumulatora wejdzie max do dniepra MT 11? jestem daleko od swojej maszyny;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja w uralu mam 9ah i jest wystarczajacy jesli chodzi o moc i gabarytowo praktycznie pasuje w sam raz. Ale niech sie inni wypowiedza,nie chce klekotac jezorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No pojemność wiem, ale są dostępne różne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jesli nic nie masz przerabiane to 130mm szerokości i ani grama więcej. W górę miejsca dość i na 20Amperogodzin, a przód/tył i tak jest chyba zawsze taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ktos mi kiedys podsunął ciekawe rozwiazanie...(juz wiem McFrag)do swojego Iża załozył malutki akumulator zelowy za pare złotych, nie cieknie, bezobsługowy, do kopniecia i powstania iskry styknie, a reszte i tak daje pradnica, wiec ma to jakis sens, w Izu sie sprawdza, nie wiem jak w boxeze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi