gerardgrodzisk Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 p.s. A na trzech garach to wiesz gdzie byłem i przez co jechałem ;) Ja wiem od pewnej osoby "Jechałeś z 2oo do domu więc nie za daleko " ps.Klaudio oczywiście jechałeś przez Warszawe :) :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja wiem od pewnej osoby "Jechałeś z 2oo do domu więc nie za daleko "Plotki i pomówienia :) Nigdy nie byłem w 2oo :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłaszam się, że będę. Jestem tu, jak widać świeży, ale pola namiotowego nie trzeba chyba rezerwować? Czy ktoś ma listę chętnych, czy też po prostu kto przyjedzie to będzie? Czy ktoś z wawy ma ochotę pojechać w grupie? Można by się umówić, np przy mc donaldzie na wylocie z warszawy (trasa gdańska, siódemka), około 17?Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy ktoś z wawy ma ochotę pojechać w grupie? Można by się umówić, np przy mc donaldzie na wylocie z warszawy (trasa gdańska, siódemka), około 17?Okolo 17-ej? Myslalem ze wyjazd bedzie rano, no chyba ze miales na mysli w piatek wieczorem. Czekamy na konkrety :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy ktoś z wawy ma ochotę pojechać w grupie? Można by się umówić, np przy mc donaldzie na wylocie z warszawy (trasa gdańska, siódemka), około 17?Zbyszek to troche nie w tym kierunku... polecam raczej ozarow mazowiecki, sochaczew, gąbin, koszelówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Zbicniew ja bardzo chetnie-damy rade jesli tolerujesz lysych <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja bym proponowała godz. ranne, np. 9:00 :(jak ustalicie miejsce, dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) POWOLI RODZI SIE LISTA :StaszekS +1Falko +1cubamenMaro+1ProtOleskaMiklasAstartewojtasik+jednaBandziory2sztukiXylenaXylomajakBaryłaMaryanekIgorAskaDHBeata w gumiakachAla i PiotrekIlekOjciec DyrektorMareckiGumbejPietra+ZłotaLisena+1Wąski +1Jankes+1Krasnal+1cezsekJesionJędrzejJan KalinKlaudiusz " pewnie będzie chyba że sie jakis ślub trafi lub coś tam"Strit+MiłkaSyskaPierwoszow+1Shadok+AniaJaremammm757+4BonusLime82MOCAndrzej Gwiazda (jesli mu gips w piątek zdejmą)ponoć tylko goscinnie:Nowy plus 2Magisterjesli ktos jest pominięty to pisacps.Oczywiście jeszcze ja i REnata plus kilka osób Edytowane 14 Maja 2007 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jeszcze ja sie zglaszam z kumplem i jego plecaczkiem :icon_rolleyes:. Ale my bez noclegu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja tez sie melduje... :) Zgłaszam się, że będę. Jestem tu, jak widać świeży, ale pola namiotowego nie trzeba chyba rezerwować? Czy ktoś ma listę chętnych, czy też po prostu kto przyjedzie to będzie? Czy ktoś z wawy ma ochotę pojechać w grupie? Można by się umówić, np przy mc donaldzie na wylocie z warszawy (trasa gdańska, siódemka), około 17?Zbyszek Ja z Klauda mamy sie ustawic na sobote wiec jesli ktos chetny to kontakt z nim... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Moc ... taka dygresja ... nie mieliśmy przyjemności się poznać w zeszłym roku, zimą, w lutym, w Qfajce u Streeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W (ulubionej) kwestii formalnej, czy nie ma ktoś namiarów GPS na imprezę? Człowiek z wiekiem wygodny się robi... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Moc ... taka dygresja ... nie mieliśmy przyjemności się poznać w zeszłym roku, zimą, w lutym, w Qfajce u Streeta ? Alez oczywiscie Prot :D i mam nadzieje odswiezyc nasza znajomosc... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W (ulubionej) kwestii formalnej, czy nie ma ktoś namiarów GPS na imprezę? Człowiek z wiekiem wygodny się robi... :) Współrzędne geograficzne N = 52°25'59'' = 52,43306° = 507700 mE = 19°42'34,5'' = 19,70959° = 548228 m :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnie wyjazdu z wawy - miałem na myśli sobotę, rzeczywiście 17 to moze być za późno, jakoś nastawiłem się na imprezę wieczorną, ale ok, jakieś inne propozycje? 12? 13?Trasa gdańska wydaje mi się ok, za mostem skręca się na Płock, i jesteśmy prawie na miejscu - czy coś pokręciłem? Jak ktoś mieszka w zachodniej części Wawy, to może rzeczywiście woli przez Sochaczew. Okolo 17-ej? Myslalem ze wyjazd bedzie rano, no chyba ze miales na mysli w piatek wieczorem. Czekamy na konkrety :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi