KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A czego mogę się nauczyć od 36-letniego mężczyzny? ;) ;)Raczej czego może cie nauczyć 36 letni męższczyzna :P Wpadajcie... pośmiejemy się razem ze staruchów ;) pzdr @starteNo wiesz?!?!?!?! "Foch" :D p.s. JEST TAKIE PRZYSŁOWIE "IM BYK STARSZY TYM RÓG TWARDSZY" :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A czego mogę się nauczyć od 36-letniego mężczyzny? :icon_mrgreen: :icon_eek:To chyba do mnie pite.. :icon_mrgreen:Czego mozesz sie nauczyc od swoich rowiesnikow.. :buttrock::rolleyes: BTW: Do tej pory zawsze mlodsi uczyli sie od starszych, i chyba nic sie w tym temacie nie zmienilo..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 p.s. JEST TAKIE PRZYSŁOWIE "IM BYK STARSZY TYM RÓG TWARDSZY" :) buahahahah Klaudiusz !!! pobiles wszystko tym textem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 @starte jak bede mial pewnosc ze wy bedziecie i pogoda dopisze to bede na bank. ...a nadaje sie ta woda w jeziorze? bo ja sie obnazam jak jestem na bani i zapewne nieomieszkam wykapac sie w tej wodzie i nie obiecuje ze nie pociagne kogos ze soba..a moze motocyklem wjade do jeziora. ogolnie to trzeba miec na mnie oko :) i ta prosbe kieruje do tatow ~30 ktorzy juz wyksztalcili w sobie zmysl taty i pociagna za ucho jak bedzie trzeba..ale oczywiscie bez zbytniego angazowania sie w to ...wystarczy ze dostane z liścia od Liseny pozdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ...wystarczy ze dostane z liścia od Liseny pozdor Każdy chciałby dostać z liścia od Liseny :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Każdy chciałby dostać z liścia od Liseny :) :biggrin:Ja nie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Psh, ja bym na nich nie liczył, oni Cię jeszcze namówią, żebyś wjechał do wody i się obnażył :biggrin: :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bueheheh Miklas ma racje :) W Sulejowku tez nie obeszlo sie bez obnazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wiem Krasnalku że lecisz z Kazika, czytam, czytam, nie bój żaby, ale myślałem że przez Wawe :banghead: Klaudio, :)...jeśli chcesz możemy ustawić się w sobotę (ok. 12:08 - I hope) ...w Ożarowie ...bo będę miał tam załadunek :( mówię prawdopodobnie, bo 21 i 23.05. mam rozszerz. mature z francuskiego :P :D [...] Lisena, zbędny marketing ;) ...Dziady pewnie jak tylko popatrzyły na Twój wiek ...to już zaczeli kombinować czego mogliby Cię nauczyć :D ...albo wręcz odwrotnie :D...a tak w ogóle to nie kokietuj ...tylko przyjeżdżaj na to upodlenie :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dobra, ja chciałam zapytać tylko, czy są jeszcze miejsca :) :(franc. to nie marketing tylko matura:) czysta prawdaIdę już sobie :banghead: do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 mówię prawdopodobnie, bo 21 i 23.05. mam rozszerz. mature z francuskiego i nie wiem, czy wyrobie sie czasowo z materiałem :bigrazz: ja tam moge egzaminowac z francuskiego....jestem w tym calkiem dobry :cool: o jakby moj drugi jezyk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Klaudio, :D...jeśli chcesz możemy ustawić się w sobotę (ok. 12:08 - I hope) ...w Ożarowie ...bo będę miał tam załadunek :DDawaj numer kom na PW, siem ustawimy ale .................. czy ............ nadąrzysz? :cool: Dobra, ja chciałam zapytać tylko, czy są jeszcze miejsca ;) :Pfranc. to nie marketing tylko matura:) czysta prawdaIdę już sobie :) do zobaczyskaNo, avatarki coraz lepsze, jak tak dalej pójdzie do miejsc będzie do wyboru do koloru :) Pozdro PAŁY :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ze tak sie niesmialo zapytam, daloby rade jeszcze mnie gdzies tam upchac, bo jak zwykle jestem spozniony :cool: Jakby co to Klaudiusz zabral bym sie razem z toba z wawy, nie wiem tylko czy jeszcze jakies lokum dla mnie sie znajdzie, napisalem maila celem rezerwacji ale obawiam sie, ze moze byc problem z wolnymi domkami. Wiec gdyby ktos mial wolne miejsce i chcialby przygarnac bezdomnego to ja sie pisze... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam wszystkich, można trochę więcej szczegółów odnośnie zlotu, jest jakaś lista chętnych? Jestem z Płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Czy zupełnie świeży :buttrock: też może dołączyć ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi