pikus91 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Siemka w sobote kupilem derbi gpr 50. Hmm stan wyglad sredni trzeba przy nim posiedziec. Mechanicznie nic nie stuka i ladnie idzie cos kolo 97km/h. Czacha jest peknieta z prawej strony wlasnie to najgorzej widac:/, brak siedzenia pasazera, lewy podnozek kierowcy wlasnej roboty, brak linki obrotomierza, brak tylnego blotnika, Klocki przod i tyl do wymiany dzisiaj wyslane jutro przez gls powinny byc;) Koncowka tlumika odcieta przez porzedniego wlasciciela naszczescie znalazl, przyspawa sie dam do chromowania i bedzie dobrze. Na ulicy jezdzi sie dobrze nie mozna co nazekac pozycja kierowcy dosyc wygodna. Ale to nie motor dla mnie ciagnie w teren. Podpicuje go pojezdze troche i sprzedam. 2000rocznik przebieg 6670km cos nie chce mi sie wierzyc w ten przebieg :icon_rolleyes: . Ale mysle ze za ta kase sie oplacalo 2500. ZDJĘCIA Kupie czesci do derbi gpr: siedzenia pasazera, lewy podnozek kierowcy (kompletyn z nozka i tym trojnikiem), linke obrotomierza (pasuje od rx-a), tylny blotnik. Jesli ktos ma cos z tych czesci to prosze o kontakt na pw lub gg 4273781 pozdrawiam pikus91 Edytowane 5 Marca 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 fajny fajny, a polskie paiery ma??ja za ta cene to bdbale i tak cos czuje ze niedlugo enduraka bedziesz szukal:P jk miales enduro to ciagnie do lasu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Noo :icon_razz:Fajny sprzęcik jak za tą kase :rolleyes: Gdzie tam enduro - picuj GPRkę i lataj :DAsfalt to jest to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 kurde gdzie wy wyczajacie takie okazje?? chyba nie na allegro.. sprzecik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Gdzie tam enduro - picuj GPRkę i lataj Asfalt to jest to gdzie asfalt na asfalt conajmiej 600cmheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A w teren minimum 125 :rolleyes:Okazje są - trzeba tylko szukac i miec siłe/czas remontowac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 na asfalt conajmiej 600cmHehe, myslenie czlowieka ktory nigdy pewnie nawet GS'em 500 nie jechal... Zrobisz niezly biznes, ale picuj to szybko i sprzedawaj bo szkoda czyms takim jezdzic. Ani to sie w zakrety nie poskladasz bo oponka tylna jak w komarze, ani dalej nie pojedziesz. Lepiej narazie pozostan przy enduro :icon_razz: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Dziwny sprzęt - przód okropny, za to tył bardzo fajny, jak w Mito 125 (i w sumie identyczny wygląd jak Mito czy tam Prima 50). Ale faktycznie cena jeszcze znośna, jak na taką cenę. Edytowane 5 Marca 2007 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Hehe, myslenie czlowieka ktory nigdy pewnie nawet GS'em 500 nie jechal...spokojniechodzilo mi o to ze na asfalt nadaja sie wieksze pojemnosci wedlug mnie, bo z jady 50cm po asfalcie niema zabardzo frajdy, przynajmiej dla mniea ty znowu sie przyczepiasz, niejezdzilem gs i niemowie ze chce odrazu wsiasc na 600 czy cos. Edytowane 5 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) net mi sie przycial i sie powtorzylo Edytowane 5 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) net mi sie przycial i sie powtorzylo Edytowane 5 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 taka okazja byla u mnie w miescie kiedys porzedniego wlasciciela kumpel ze mna jezdzil po miescie i z ciekawosci zapytalem ile chce pozniej za pol roku zadzownilem i poszedlem ogladnac i sie ztargowac;) Hehe co tu duzo mowic nie wytrzymalem i powoli popyrkalem po lesie:D (poligon) Dostane czesci zloze, podpicuje pojezdze troszke i sprzedaje TEREN TO JEST TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 zrób z gpr'ki enduro:P wstaw kostke, wywal plastiki i lataj:P zartowałem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 z tego co widze to moto jest w miare wysokie wiec napewno lepiej ci bedzie w terenie jak moja NSka :lalag: :P :P mam nadzieje ze wszystko z moto jest ok i przezyjesz na niej bezbolesnie troche kilometrow. dla ciekawostki; kolega kupil sobie yamahe TZR 50 00' za 2700zl do remontu góry silnika... tylko ze... -czesc plastikow gdzies była trafiona(w zadupek wchodzily 3 palce :biggrin:) -opony do wymiany-klocki z przodu- troszke tylko wspawane od auta...-szyba przednia... a raczej jej brak i to jeszcze wypelniony zywica... -z przodu kolo 16 cali-wyciekajacy olej z lag-zestaw napedowy wspawany od MZki-nio i to, co szczegolnie mnie trafialo to zajebardzo krzywa rama, stojac za moto, kolo odbiegalo od baku o jakies.... uwaga... 10 cm!!! wspolczuje kazdemu, kto dojezdzal ta maszyne. wiem co to znaczy. zly dotyk boli przez cale zycie... <banghead> a co ma dopiero powiedziec nowy wlasciciel...? oczywiscie wszystkie mniej widoczne wady wyszly po czasie. tak czy siak o jego byłej maszynie spiewa sie serenady.... mam nadzieje,, ze z twoja maszyna tak nie bedzie... jak dobra jest, to ja bym zostawil, jezeli cos tego w/w pokroju to wez zrob ladnie i w swiat... tylko ostrzez nowego wlasciciela, co to warte :lalag: :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) A ja kupilem Aprilie Af1 Future 125.Zarejstrowana na motorower.Z urwanalinką od sprzegla rowniez za 2500 zl:DTrzeba szukac dobrze to zawsze sie znajdzie :biggrin: A Gpr fajna niejezdzilem ale slyszalem ze plastiki takiej jakosci jak w sendzie:(:bigrazz: Edytowane 6 Marca 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi