pierwoszow Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 U mnie już leje, z wyjazdu nici-nie będę przeginał. W taka pogodę to żadna przyjemność jazdy.Pozdrawiam. Na przyszły wekend jest Toruń, ale patrząc na prognozy pogody chyba trzeba będzie jechać czterema kółkami. Panowie pierwoszów, bartic i eksces może połączymy siły w tej sytuacji i pojedziemy wspólnie jedną puszką...Faktycznie kiepska pogoda.Ale jutro ma być ładnie.Z wyjazdem do Torunia jestem za tylko mmusimy ustalić szczegóły ( czyim autem itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Nie będę Wam niestety towarzyszył w drodze do Torunia. Lecę z Bydgoszczy. Mam nadzieję, że dotrzecie i pokażemy ponownie światu, jak się bawi dolnośląska szlachta :crossy: Do rychłego zobaczenia Edytowane 17 Marca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ja, marcysiek niestety nie jade do torunia, musialem zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz55 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Pierwoszow , Marcysiek jakie plany po Mirosławicach ? Ten tydzień na straty. A jak się umówiliście?PozdrawiamJuliusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Pierwoszow , Marcysiek jakie plany po Mirosławicach ? Ten tydzień na straty. A jak się umówiliście?PozdrawiamJuliuszW sobotę niestety pracuje, nie mogłem pojechac przez to do Torunia, ale w niedziele jestem otwarty na propozycję, nawet podobno ma byc pogoda. Może zrealizujemy moją wersję i pojedziemy na Zagórze Śląske, tamę, zamek oraz zachaczymy żurek w chlebku w "Zagrodzie"....Pykne też do ludka ze Świbodzic, też pewnie by się pisał, a spotkać moglibyśmy się w Mirosławicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 :/ w niedziele mi nie pasi:/ robie z kobita rodzinny obiad dla naszych rodziców... ehhhha tak w ogole to musze moto sprawdzic bo rok temu kupilem baterie, tydzien temu go naladowalem odpalilem zmienilem gume i posmigalem z barticiem po miescie potem na parking strzezony, przychodze po 4 dniach a moto martwe... rozrusznik zakrecil jakbym mu paluszka podłączył :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Wracam do Wrocławia w sobotę póznym wieczorem.Ale w niedzielę o ile pogoda dopisze jestem gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 jak do niedzieli znajdę krótkie światła (gdzieś na kablach zniknęły) to oczywiście jestem. o której się stawiamy? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 to moze Panowie założyć osobny topic np: wrocławskie spotkania regionalne. Wtedy może bedzie łatiwj sie umawiać na wspolne wypady? co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Wygląda na to że nawet pogod na weekend się robi jakaś bardziej sensowna, ma nie padać, upałów nie będzie ale 8-11 C tez niczego sobie ja się piszę na niedzielę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Rozumiem, że Dolny Śląsk będę reprezentował samotnie w Toruniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja juz po pracy i myśle nad jutrzejszą wycieczką...na razie jest zimno i nawet momentami siąpi drobny deszczyk, czekam na poprawę pogody...Jutro ma być lepiej.... Ja juz po pracy i myśle nad jutrzejszą wycieczką...na razie jest zimno i nawet momentami siąpi drobny deszczyk, czekam na poprawę pogody...Jutro ma być lepiej....Oglądałem prognozę pogody na jutro, ma być ok. 14-15 stopni i słonceczny dzień...Kto chętny na małą wycieczkę, proponuję spotkanie o godzinie 11.30 w Mirosławicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja juz po pracy i myśle nad jutrzejszą wycieczką...na razie jest zimno i nawet momentami siąpi drobny deszczyk, czekam na poprawę pogody...Jutro ma być lepiej....Oglądałem prognozę pogody na jutro, ma być ok. 14-15 stopni i słonceczny dzień...Kto chętny na małą wycieczkę, proponuję spotkanie o godzinie 11.30 w Mirosławicach....Witam słoneczko ładnie świeci tylko ta temperaturka trochę mała.Ale szybko idzie w górę.Jak trochę podskoczy to sie też piszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam słoneczko ładnie świeci tylko ta temperaturka trochę mała.Ale szybko idzie w górę.Jak trochę podskoczy to sie też piszę :icon_mrgreen:Może koło 12.00 juz bedzie chyba cieplej....a inni motonici....?co tak cicho...? Może koło 12.00 juz bedzie chyba cieplej....a inni motonici....?co tak cicho...?Dawać twardziele...kto chętny spotykamy się w Mirosławicach (zajazd) o godz. 13.30...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Może koło 12.00 juz bedzie chyba cieplej....a inni motonici....?co tak cicho...?Dawać twardziele...kto chętny spotykamy się w Mirosławicach (zajazd) o godz. 13.30...pozdrawiamJa będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi