Skocz do zawartości

Kto z okolic Wrocławia?

juliusz55
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

cholera za późno zajrzałem, ma ktoś tel do osób które pojechały żeby umówić sie na dołączenie po drodze ?

cholera za późno zajrzałem, ma ktoś tel do osób które pojechały żeby umówić sie na dołączenie po drodze ?

jak tak to będę bardzo wdzięczny za sms z numerem

Chciałem wszystkim uczestnikom dzisisiejszej wycieczki podziekować, było miło, mam nadzieję że po zakończonych sukcesem poszukiwaniach kiełbaski udało się też znaleźć miejsce na zgrilowanie jej na ognisku :icon_biggrin: , ja niestety musiałem już sie zawijać w kierunku Wro . Przy następnych wypadach polecam się Wszej pamięci.

Maar79 napisał:

jak tak to będę bardzo wdzięczny za sms z numerem

Chciałem wszystkim uczestnikom dzisisiejszej wycieczki podziekować, było miło, mam nadzieję że po zakończonych sukcesem poszukiwaniach kiełbaski udało się też znaleźć miejsce na zgrilowanie jej na ognisku :icon_biggrin: , ja niestety musiałem już sie zawijać w kierunku Wro . Przy następnych wypadach polecam się Wszej pamięci.

Melduje się po wycieczce...szcześliwie dotarłem do domu...kiełbaskę udało się zdobyć i miejsce z rozpalonym ogniskiem również odnależliśmy...bardzo przyjemny wypadzik....pozdrawiam....za Waszą zgodą oczywiście ośmielę się później zapodać fotki z wypadu...

ja dzisiaj mam jazdy próbne po zimie ... wczoraj nie dałem rady z elektryką. Od następnego łikendu melduję się w Mirosławicach. może w sobotę zaliczymy jakiś wypadzik do szklarskiej na pizzę (sentyment zlotowy :flesje: )? (w niedzielę jadę na szkolenie i kolejna przejażdżka mi odpada :) )

Zgodnie z obietnicą rzucam fotki z motowycieczki...Te motorki na zdjęciu (te w pomieszczeniu, na wolnym powietrzu to nasze...) to ze skansenu w Jaworzynie Śląskiej....Koncówka jak zwykle na rancho Jawy Pyraka...Jak zwykle....hahahaha...po raz drugi z rzędu, więc można pisać jak zwykle. Zjedliśmy tam wreszcie długo poszukiwane kiełbaski...

http://marcysiek.fotosik.pl/albumy/157553.html

Maar79 napisał:

Marcysiek spisał się na medal, proponuję wystawić jego kandydaturę na wycieczkowego fotografa:)

Kto jest za ? :bigrazz:

Ja jestem i proponuję nadać mu stopień majora-fotografa.Za stopień chyba się nie obrazi bo młody jest i awansować jeszcze może. :crossy:

pierwoszow napisał:

Ja jestem i proponuję nadać mu stopień majora-fotografa.Za stopień chyba się nie obrazi bo młody jest i awansować jeszcze może. :eek:

Hahahahaha....majorem juz jestem...co do wyprawy to lepsza chyba byłaby niedziela,ale jestem elastyczny...co do miesjca również...najważniejsze aby nawinąć znów pare km w zacnym gronie.... :icon_question:

Zdjęcia fajne. Może i ja się z wami zabiorę "następną razą". W sobotę udzielam się w pracy do 14.00 ale jak będzie ładny "ekend" podjadę do Mirosławic powąchać ślady opon i spaliny po szanownym gronie. No chyba, że w niedzielę........

Kurza twarz, piszę tego posta drugi raz bo coś mi znowu forum płata figle.

Szło to tak:

Proponuje na kolejny wypad zamek w Ksiązu, jest przy nim zacna karczma gdzie można łatwo zaparkować żelastwo i przysiaść w ogródku na uzupełnienie płynów. Później możemy pojechac w kierunku Wołowa i Trzebnicy i albo przeprawić się promem przez Odrę albo pojechac dalej i wrócić przez Milenijny most.

Wycieczka uważam fajni i trzeba planowac na 1,5 h samej jazdy więc też miło. Jako punkt zborny możemy wybrac jakąś stacje w zachodzniej części miasta żeby nasz foto-major miał wygodny dojazd

Pogoda ma być dobra taka jak dziś, ja wykroiłem godzinę z czasu pracy i wyskoczyłęm przez wioski lasy i pola do Środy Śląskiej, było extra i przy okazji kupiłem chrupiące pieczywo w ulubinej piekarni więc żona też nie narzekała :) może w niedzielę wybierze się ze mną. Ale zobaczymy bo mówi że jej za głośno :)

Maar79 napisał:

Kurza twarz, piszę tego posta drugi raz bo coś mi znowu forum płata figle.

Szło to tak:

Proponuje na kolejny wypad zamek w Ksiązu, jest przy nim zacna karczma gdzie można łatwo zaparkować żelastwo i przysiaść w ogródku na uzupełnienie płynów. Później możemy pojechac w kierunku Wołowa i Trzebnicy i albo przeprawić się promem przez Odrę albo pojechac dalej i wrócić przez Milenijny most.

Wycieczka uważam fajni i trzeba planowac na 1,5 h samej jazdy więc też miło. Jako punkt zborny możemy wybrac jakąś stacje w zachodzniej części miasta żeby nasz foto-major miał wygodny dojazd

Pogoda ma być dobra taka jak dziś, ja wykroiłem godzinę z czasu pracy i wyskoczyłęm przez wioski lasy i pola do Środy Śląskiej, było extra i przy okazji kupiłem chrupiące pieczywo w ulubinej piekarni więc żona też nie narzekała :wink: może w niedzielę wybierze się ze mną. Ale zobaczymy bo mówi że jej za głośno :icon_question:

Plan niczego sobie, jestem za...dodam, ze jak bedziemy w Ksiązu to na chwilkę możemy luknąć na Palmiarnię, naprawdę warto....niedaleko od zamku...

W niedzielę nasz kolega Eko zaprasza wszystkich na wypad do Karpacza. Planuje wyjazd o 9tej pózniej jakiś pstrąg w Karpaczu i powrót na 19.00 . Więcej szczegółów zna Raku(Robert) wiec zainteresowanych odsyłam do niego. :icon_biggrin:

Unek napisał:

W niedzielę nasz kolega Eko zaprasza wszystkich na wypad do Karpacza. Planuje wyjazd o 9tej pózniej jakiś pstrąg w Karpaczu i powrót na 19.00 . Więcej szczegółów zna Raku(Robert) wiec zainteresowanych odsyłam do niego. :)

Jeśli tylko będzie pogoda to ja się piszę.Myślę że Marcysiek też.Gdzie zbiórka itd.