majkelpl Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ano nakrecic mozna. My z chlopakami z foruma smigamy regularnie, ale ..................Nie mamy problemu z czyms takim jak koniec i poczatek sezonu. Sezon mamy caly rok :crossy: Ale w tym temacie mowimy o zlocie Starów !!!I chcialoby sie pokazac ze swoim sprzetem, przy okazji na zywca poznajac kolezenstwo z foruma :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Panowie a tak z innej beczki To, jakiego laczka można bez przebudowy wsadzić Waldkowi w tył?PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6P.SWiekszego niż oryginał Edytowane 5 Marca 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Panowie a tak z innej beczki To, jakiego laczka można bez przebudowy wsadzić Waldkowi w tył?PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6P.SWiekszego niż oryginałWidziałem w Wildku oponę 180,właściciel twierdził ze bez przeróbk,i ale nie pamietam wysokosci opony. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Widziałem w Wildku oponę 180,właściciel twierdził ze bez przeróbk,i ale nie pamietam wysokosci opony. :icon_twisted:Powinien ładnie wyglądać z tyłu ,szeroka opona niski profil .tylko czy nie odbije się na komforcie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Skoro weszliśmy na temat opon to potrzebuje gume na przód., może być używka ale w dobrym stanie. Gdyby ktoś coś wiedział gdzie uderzyć to dajcie znac. No chyba że ktoś ma do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jeśli dostane tył 180 to bedę zakladał ,sadze ze zwieksza sie przebiegi na szerszej gumie. W Intruderze mialem 200 tk-ę i prowadził sie dobrze, mysle ze tutaj też tak będzie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jak się dowiesz jaka wysokość tej gumy to daj znać koniecznie, sam bym taką naciągnąłPozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jeśli dostane tył 180 to bedę zakladał ,sadze ze zwieksza sie przebiegi na szerszej gumie. W Intruderze mialem 200 tk-ę i prowadził sie dobrze, mysle ze tutaj też tak będzie. :DJak myślisz 200 tka zmieści się na tył tak żeby było na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jak myślisz 200 tka zmieści się na tył tak żeby było na maksa. Na maxa 180. Z prawej ogranicza szerokość zaczep zacisku hamulcowego z lewej plastikowy półbłotnik-plus pas napędowy, a od gory wzmocnienie błotnika(kratownica)Ona ma ok 18,5 CM szerokości, więc szersza guma jak 180 juz sie nie miesci :clap: .Do upload - tą 180-tke mial w swoim motocyklu Słowak więc nie zapytam o jej wysokość,ale sadze ze 60-tka powinna wejść no problem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Moja czarnula przed chwilą dostała nowy klranik :crossy: Szybko pojechałem po wachę z butelką na płyn do spryskiwaczy. Przy wlewaniu do baku i słuchaniu tykania pompki drżały mi ręce :crossy: ZAGADAŁA!!!! Bez problemu!!!! Mmmmmm, ten klang. Po 12 pierwsza runda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja już po.....250 km na dzień dobry. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja już po.....250 km na dzień dobry. :biggrin:Dersu a ja miałem dziś z Tobą pośmigać. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja :crossy: Dziś spotkała mnie nie miła niespodzianka - moto nie odpaliło i rozładowałem cały aku. Najdziewniejsze jest to, że w sobote odpaliłem go po zimie na dotyk i przejechałem 100km później wstawiłem do garażu. Chciałem dziada zagrzać i wymienić olej, a tu dupa :wink: ( sorry musiałem się gdzieś wyżalić bo smutno:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wczoraj i dzisiaj zrobiłem z 200km stresu troszkę było ,jednak każdy kilometr to doświadczenie dla mnie jako nowicjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wczoraj i dzisiaj zrobiłem z 200km stresu troszkę było ,jednak każdy kilometr to doświadczenie dla mnie jako nowicjusza.No a jak wrażenia? Mocy Ci wystarcza, czy chcesz więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dersu a ja miałem dziś z Tobą pośmigać. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja :icon_idea: Nastepnym razem nie kręć na rozruchu tylko wykręć świece,przypal je, przedmuchaj baniaki i powinien zapalić.Też na wiosne w Intruzji tak mialem.U mnie po zdemontowaniu AIS-a i założeniu oryginalnych wydechow(brak ostatniej sekcji) kręci bardziej elastycznie na obroty.Reszta bez zmian.Jutro pogoda :crossy: trzeba śmigać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi