bulamoto Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nadszedl czas na wymiane oleju w Yamaszce tylko wlasnie na jaki????:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Poszukaj na forum.Tematów o olejów było ........setki .Opcja szukaj nie gryzie :D Ja bym wlał jakiś 10W40 ,Motul ,Castrol .A w ogóle sprawdz co na ten temat mówi serwisówka. Edytowane 27 Lutego 2007 przez markom13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dokładnie tak jak kolega pisze.. aki jaki zaleca producent.Chyba,że masz silniczek juz wychechłany . :P to można sie zastanowić nad innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Poszukaj na forum.Tematów o olejów było ........setki .Opcja szukaj nie gryzie :P Ja bym wlał jakiś 10W40 ,Motul ,Castrol .A w ogóle sprawdz co na ten temat mówi serwisówka. Serwisówka mówi 20w40 ale z uwagi na to że sprzet chłodzony powietrzem i swoje lata ma a jednoczesnie oleju wchodzi maleńko (1,6 l) to ja bym nalał czegoś o większej lepkosci czyli xW50, a ponieważ jak lejesz 1,6 l to małe ma znaczenie czy litr kosztuje 20 czy 30 pln to syntetyka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Tak jak napisał Marlew: lej olej klasy cośtamW50, najlepiej syntetyk.Jeżeli masz skromny budżet, to dobry będzie Motul 15W50 półsyntetyk.Podobno Paweł Boruta odkrył doskonałe oleje syntetyczne 15W50 za dobrą cenę.Likłimoli, cy cuś... Mitomanom i fanatykom zużycia silnika, osadów, laków, gęstości oleju, proponuję pierdyknąc się łbem o parapet, a potem zapoznać się z materiałami o olejach dla techników samochodowych. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Liqui Moly ceny raczej normalne ale marka mało popularna. W ofercie jest olej syntetyczny 10W50 HD Racing 4T - powinien być dobry do sprzęta chłodonego powietrzem (35 zł/litr). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) ja polecam polsyntetyk Bel-Ray Thumper 20W50 , amerykanskie oleje robione specialne dla enduro 1 cylindrowych. http://www.sklep.motoracer.pl/olej-silniko...51b8ba2e2870ff9 Edytowane 27 Lutego 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) nie wiem jak wyglada xt250 :biggrin: ale do sr 250 wlewalem 10W40 półsyntetyk :banghead: ps. tez 4T Edytowane 27 Lutego 2007 przez ^lunatyk^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Marlew, czyżbyś dysponował serwisówka do XT 250?!?!?! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja do Xtka lałem 15w50 Shella... Na jakims forum czytałem, że jest dobry do singli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi