Hun996 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jak człowiek ma słuszny gabaryt to po co pasować się na XJ-kę albo cebulkę. Do miasta to dobre duże enduro z owiewką, np Supertenera- można jeździc po krawężnikach i torowisku tramwajowym. Siedzi sie wysoko i dobrze widać ponad samochodami.I na wypad tez doskowałe - dynamika w sam raz.Używki z lat 94-96 to wydatek koło 6-7 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Cześć,Mój szwagier zaczął własnie od bandita 600 2003r i spokojnie daje rade a wczesniej również nie miał styczności z motocyklami oprócz kursu :bigrazz: osobiście uważam że to piękny motocykl :clap:, zero problemów, a szwagier nie myśli o zmianie :wink:polecam Aha i jeśli to dla Ciebiez ważne szwagier ma 185cm i 90 kg i wygląda na tym sprzęcie kozacko, a nie jak na hulajnodze :banghead: ----------------------------pozdrawiam Edytowane 2 Marca 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 polecam bandita dasz rade spokojnie,kupisz 500te i bedziesz chcial zmieniac za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinoyamaha Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witka :icon_biggrin: ja bym ci proponował xj 600 diversion od roku 98.wygodny oszczedny i ładny .ale po przejehaniu parunastu tys/ km bedzie dla ciebie za słaby i bedziesz chciał mocniejszy . wiec ja bym ci proponował yamaha fazer 600 ,wmiare mocny i oszczedny i jak na twój wzrost bedzie ci wygobnie .ale to ty sam musisz zdecydowac . przejedz sie na tyh obydwoch i sam sie przekonasz pozdro i na =>gazie<= :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ja osobiście to proponuje xj 600 diversion niezawodna nieduza kasa i na CIUCHY ci starczy bo jakoś wyglądać musiszPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Siema, może chcesz kupić Honde NTV 650? TANIO! Jak coś to kom: 888222190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanpts Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Jak chcesz 1 moto ktore ma cie wozic tam gdzie ty chcesz a nie "gdzie cie zawiezie" to wydaje mi sie ze cb 500 bedzie ok. Ma 60 koni, niezle osiagi, niezawodna, tania w utrzymaniu, lekka i poreczna :) takie jest moje zdanie :buttrock: :lalag: Edytowane 20 Marca 2007 przez alanpts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 w tych pieniądzach kup diwerszynkę 600 lub tdm 850niezawodna zwłaszcza tdmi troszkę mocy jestdzisiaj woziłem się tdm gdyż kumpel chce kupić ją na początekja też parę lat temu miałem i byłem bardzo zadowolony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 polecam fz6 naprawde fajny motorek baditem tez jezdzilem i jest OK na temat tdm i xj nie wypowiadam sie bo niewiem. napewno odradzam gs500 bo za sezon dwa bedziesz chcial zmiany a t kosztuje wiec.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user600 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja proponuję jakąś 500 lub XJ600. A co do nudzenia się tych sprzętów to proponuję zjeździć komplet opon, ale tak do samego końca od boku do boku, a nie jak mają w zwyczaju królowie prostej :D , srodek do dna i szukamy czegos szybszego bo tu niema wrazeń. A nawet w długim łuku 60km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tez mi sie wydaje, ze jesli komus nudzi sie 500 po sezonie to ewidentnie znaczy ze koles nie potrafi jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devero Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ja tam sie nie wypowiadam bo za duzo doswiadczenia nie mam ale polecam TDM - rewelacja na miejskie koleiny i dziury a dodam,ze mam 192 cm wzrostu i waze więcej niz TY ;-) ale decyzja i tak nalezy do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Czy tylko ja widze ze user600 odkopal temat sprzed roku? :icon_eek: :icon_biggrin:. Nie macie sie co tak produkowac :P Edytowane 22 Marca 2008 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marpik77 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Miałem doświadczenia z obydwoma motorkami i wybrałem Fazera.W moim przypadku zadecydowała pozycja na moto.Gabaryty mam podobne i jestem bardzo zadowolony z maszynki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ja zaczynałem od bandziora i żyję, ale trzeba uważać bo sprzęt dość mocny jak na pierwsze moto. Sam osobiście polecił bym coś z pieńscetek, choć pewnie wyglądał na tym będziesz jak na psie. Prawda jest taka, na lżejszym sprzęcie znacznie się szybciej uczysz, a jeszcze nie masz pojęcia jak będziesz chciał jeździć i czym jeździć i gdzie jeździć, dlatego po roku nawet jak byś litra kupił to za rok pewnie byś zmieniał na coś innego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi