Sloniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Hej! nadeszła pora zmiany opon w mojej pierdziawce i mam taki dylemat... 3.25x16 i 2.5x19, gdzie do tego kupić opony, albo jak przeliczyć ten rozmiar w calach na mm?? (googlowałem) ... z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 1" (cal) to 2,5cm.. a tylnią opone mozesz załozyc np. taka jak w mz 150 troche szersza bo 3.50 ale powinna pasowac... a tak w ogóle to patrzyłes na allegro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sprawdź na www.opony.pl mają duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hey, ale jak to przeliczyć ?? na allegro nie ma mi odpowiadającej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hey, ale jak to przeliczyć ?? na allegro nie ma mi odpowiadającej :bigrazz: www.motorad.pl i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Przelicza sie tak:Wlaczas google i piszesz w okienku wyszukiwarki:3.25 inches to cm (wazne zeby zastosowac kropke, a nie przecinek pomiedzy calosciami a dziesietnymi)klikasz szukaj i wyskakuje ci wynik:3.25 inch = 8.25500 centimeters Google i wszystko jasne :bigrazz: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam, może ktoś zna jakieś dobre strony internetowe z dobrymi oponkami, oprócz jakiś mitasów i chińszczyzn???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W Larssonie dostaniesz, na allegro :icon_mrgreen: Wpisz w google: "opony cross" i wsio ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A czemu nie chcesz mitasów ?? Jeździsz wyczynowo ?? Ja mam Mitasy w DR 350 i uważam że są dobre, zwłaszcza że te pieniadze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ebay.de i .com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 http://www.oponymotocyklowe.eu/www.opony.pl W tych sklepach jest całkiem spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi