pozdro600 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 qrwa, reszta uzytkownikow suzuki to niech sobie..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 qrwa, reszta uzytkownikow suzuki to niech sobie..... :)ma byc ta sama zasada co w zeszlym roku, czyli pucharowcy i zaproszenia dealerow - poza tym co wy tacy egoisci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a macie rację trzeba mieć zaproszenia od deelera Suzuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 dobra mozna sie juz zglaszac, cena za dwa dni 700 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 dobra mozna sie juz zglaszac, cena za dwa dni 700 pln Znaczy się rozumiem zgłaszać na 3-4 maj, bo 1-2 to zrozumiałem, że sa w cenie GSXR Cup. Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 taa 1-2 sa za "fri" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 powiem że drogo sobie licza dwa dni za 700zł hmm i do tego 50zł bieg kontrolny plus żarcie dojazd paliwo!! wolę chyba pojechać sobie na tor samemu przejechac raz czy dwa a potem kogos uprzejmego poprosic o kilka wskazuwek niz bulic 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 coz trzeba bylo suzuki kupic to bys mial 4 dni za 700 :buttrock: A tak powaznie, to 700 nie jest tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) dokladnie - jak sobie policzysz same dojazdy na poniedzialki to juz bedzie pokazna sumka. bieg kontrolny jest gratis jak placisz wczesniej przelewem. no i organizacja, jak mi sie wydaje powinna byc rowniez lepsza niz na poniedzialkowych. poza tym ile mozna efektywnie jezdzic przez dwie godziny? moim zdaniem godzine maksymalnie. poza tym na grandysow duzo osob jezdzi i moze byc latwiej sie zabrac itd...p.s. Bodzyn!masz juz te nowom padakie?? Edytowane 15 Marca 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 jutro odbieram :icon_mrgreen: tylko ze teraz pogoda sie psuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 jutro odbieram :biggrin: tylko ze teraz pogoda sie psuje :flesje:nie peNkaj! jutro jeszcze beNdzie git :icon_mrgreen: (za to nastepne dni to sie robi.. :icon_mrgreen: ) btw. moze wysalc grandysom pare maili z zapytaniem zeby pomiar czasu zorganizowali od rana ew. chociaz od 2giego treningu danego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 O ile im kostek nie zabraknie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wstępnie też deklaruje swoją obecność na grandysach (3-4 Maj). To będzie mój pierwszy trening w Poznaniu - więc zapowiada się ciekawie :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. Własnie wybuliłem się do grupy C. Czy będzie jechał ktoś z Zielonej Góry lub okolic na termin majowy? Z chęcią bym sie zabrał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 no ja mam na bank wolne w pracy, wiec poszaleje sobie na torze 4 dni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi