Dex Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ale mniejsze Vulkany sa na wal i ten problem odpada :D No, Draco, zapomniales o moim Dandusiu. On ma lancuszek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Zgadza sie Dex ale ja myslalem o tych troche wiekszych Nic nie umiejszajac mlodszemu bratu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 darco - jak będziemy w żninie na zlocie to dasz chciaż takie małe kułeczko tym wielkoludem ?ja mimo że mam obecnie vn 800 i jest łańcuch już pozostane przy vulcanach pozdr.klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nie ma sprawy tylko jest kwestia terminu bo nie wiem kiedy jes a ja bede w Polsce miedzy 10.06 a 15.07 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 16.06 - idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Może trochę z innej beczki ale ja jak jadę Wildkiem to przy zawracaniu to czuje się jak bym zawracał ciężarówką :cool: , no i jazda takimi ciężkimi motocyklami po piachu .Jeszcze go nie wyczułem i nie wiem jak z waleniem się na bok , bo jak na razie mam wrażenie że zwali się jak kłoda. Ale mimo że mam 170 w kapeluszu i 71 kg wagi jeździ się OK. :wink: Tylko trzeba zmienić nawyki co do parkowania i wjeżdżania w różne zakamarki , to nie drag star 650A . :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario12 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No tak Seba. A koledzy ostrzegali że będzie ciężko. :icon_twisted: To fakt-lepiej zawczasu patrzeć gdzie sie parkuje bo później wagę motorka czuć w rękach i nogach chociaż moje gabaryty są większe od Twoich Seba. Ale ogólnie doznania niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dzisiaj odebrałem tablice i przejechałem do Szczecina i po Szczecinie , w sumie to jakieś 150 km , po pewnym czasie zapominałem że jadę Wildkiem , jazda była przyjemna jak na dragu :) .Choć raz zaparkowałem przednim kołem pod krawężnikiem , a ulice w Szczecinie są wypukłe i to sporo (poniemieckie) i mało co i była by wiocha :P bo ciężko było cofnąć ,ale na trzy razy po trochę i jazda . Szczególnie podobała mi się praca silnika na ostatnim biegu przy szybkości 120 , było to majestatyczne pa ta taj :rolleyes: . Teraz wiem czemu tymi maszynami się nie zapuszczaliście między kempingi i inne dziury :P 100 % zadowolenia :P , jeszcze jak by palił tak mało jak drag 650 to była by bomba :P :icon_twisted: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No to Seboka trzeba zaczac chodzic na silownie a tak przyokazjy jak sie spotkamy to zobaczysz ze twoj Wild to piorko jak sprobujesz ruszyc mojego mastodonta :rolleyes: z tobolami ponad 400kg :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) wrzuc jakies fotki na tym vulkanie zobaczymy jak wyglada tak na realnie w polskich realiach a nie w kolorowej scenerii san francisco :buttrock: Edytowane 10 Maja 2006 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Narazie nie mam innych zdięć prócz tego w avatarze bo nie miałem czasu sobie zrobic a teraz jestem za granica do czerwca i w tedy zrobie wiecej i moze do tego czasu naucze sie jak je umieszczac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 hehe jak bendziesz mial problem mozesz wyslac mi na maila a ja umieszcze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Choć raz zaparkowałem przednim kołem pod krawężnikiem , a ulice w Szczecinie są wypukłe i to sporo (poniemieckie) i mało co i była by wiocha :) bo ciężko było cofnąć ,ale na trzy razy po trochę i jazda . Szczególnie podobała mi się praca silnika na ostatnim biegu przy szybkości 120 , było to majestatyczne pa ta taj :crossy: . Teraz wiem czemu tymi maszynami się nie zapuszczaliście między kempingi i inne dziury ;) 100 % zadowolenia :) , jeszcze jak by palił tak mało jak drag 650 to była by bomba :) :buttrock: Niooo, żałujcie, że nie możecie zobaczyć mojego męża, jak wyprowadza swojego Wildka z garaży-w kowbojkach z gładką podeszwą-no cudny widok, nie ma co! A ja, wredna żona, zamiast mu pomóc, to zwijam się ze śmiechu :) A co, niech się męczy chłopina, może coś przypakuje przy okazji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 seboka ile ci pali ten wild star ? no coz fakt ze jak sie jest chudszym troszke to sie nie ma latwo z widlakiem ale wszystko jest dla ludzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 :D przyslij mi swojego e-maila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi