Skocz do zawartości

KAWASAKI VN 2000

cabaniero
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

darco - jak będziemy w żninie na zlocie to dasz chciaż takie małe kułeczko tym wielkoludem ?

ja mimo że mam obecnie vn 800 i jest łańcuch już pozostane przy vulcanach

pozdr.

klaus

Może trochę z innej beczki ale ja jak jadę Wildkiem to przy zawracaniu to czuje się jak bym zawracał ciężarówką :cool: , no i jazda takimi ciężkimi motocyklami po piachu .Jeszcze go nie wyczułem i nie wiem jak z waleniem się na bok , bo jak na razie mam wrażenie że zwali się jak kłoda. Ale mimo że mam 170 w kapeluszu i 71 kg wagi jeździ się OK. :wink: Tylko trzeba zmienić nawyki co do parkowania i wjeżdżania w różne zakamarki , to nie drag star 650A . :)

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

No tak Seba. A koledzy ostrzegali że będzie ciężko. :icon_twisted:

To fakt-lepiej zawczasu patrzeć gdzie sie parkuje bo później wagę motorka czuć w rękach i nogach chociaż moje gabaryty są większe od Twoich Seba. Ale ogólnie doznania niesamowite.

Dzisiaj odebrałem tablice i przejechałem do Szczecina i po Szczecinie , w sumie to jakieś 150 km , po pewnym czasie zapominałem że jadę Wildkiem , jazda była przyjemna jak na dragu :) .Choć raz zaparkowałem przednim kołem pod krawężnikiem , a ulice w Szczecinie są wypukłe i to sporo (poniemieckie) i mało co i była by wiocha :P bo ciężko było cofnąć ,ale na trzy razy po trochę i jazda . Szczególnie podobała mi się praca silnika na ostatnim biegu przy szybkości 120 , było to majestatyczne pa ta taj :rolleyes: . Teraz wiem czemu tymi maszynami się nie zapuszczaliście między kempingi i inne dziury :P 100 % zadowolenia :P , jeszcze jak by palił tak mało jak drag 650 to była by bomba :P :icon_twisted:

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

No to Seboka trzeba zaczac chodzic na silownie a tak przyokazjy jak sie spotkamy to zobaczysz ze twoj Wild to piorko jak sprobujesz ruszyc mojego mastodonta :rolleyes: z tobolami ponad 400kg :icon_twisted:

Narazie nie mam innych zdięć prócz tego w avatarze bo nie miałem czasu sobie zrobic a teraz jestem za granica do czerwca i w tedy zrobie wiecej i moze do tego czasu naucze sie jak je umieszczac na forum

Choć raz zaparkowałem przednim kołem pod krawężnikiem , a ulice w Szczecinie są wypukłe i to sporo (poniemieckie) i mało co i była by wiocha :) bo ciężko było cofnąć ,ale na trzy razy po trochę i jazda . Szczególnie podobała mi się praca silnika na ostatnim biegu przy szybkości 120 , było to majestatyczne pa ta taj :crossy: . Teraz wiem czemu tymi maszynami się nie zapuszczaliście między kempingi i inne dziury ;) 100 % zadowolenia :) , jeszcze jak by palił tak mało jak drag 650 to była by bomba :) :buttrock:

Niooo, żałujcie, że nie możecie zobaczyć mojego męża, jak wyprowadza swojego Wildka z garaży-w kowbojkach z gładką podeszwą-no cudny widok, nie ma co! A ja, wredna żona, zamiast mu pomóc, to zwijam się ze śmiechu :) A co, niech się męczy chłopina, może coś przypakuje przy okazji.....