ruthi7 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Odnośnie punktów i mandatów, wczoraj przeczytałem w MCN, że kwiecień będzie miesiącem szczególnej "opieki" policji nad motocyklistami :icon_twisted: Więc proponuję przez miesiąc nie kręcić tak manetą :icon_mrgreen: bo punkty mogą mogą szybko przybyć do kolekcji..... MAJKEL otrzymałem twoją wiadomość. Sorrki kolego, że nie oddzwoniłem, ale akurat byłem w pracy. Jeżeli chodzi o czerwiec to chyba twój termin nie wypali, od 26 maja do okolic 8 czerwca jestem w PL. ale gdyby się coś zmieniło dam Ci znać. Pozdrawiam!!! Edytowane 30 Marca 2008 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Hej MajkelPL - zapodaje link do przerobionego Drag stara 650. Moze bedziesz ciekawy co mozna zrobic z takowym sprzętem. wiem ze nie ten dział ale mysle ze nie zagladasz do działu custom więc: http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/zm3...mmwvizmdlfq.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/xej...znnaezj5v2n.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Hej MajkelPL - zapodaje link do przerobionego Drag stara 650. Moze bedziesz ciekawy co mozna zrobic z takowym sprzętem. wiem ze nie ten dział ale mysle ze nie zagladasz do działu custom więc: http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/zm3...mmwvizmdlfq.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/xej...znnaezj5v2n.jpg tam z Dragstara to duzo chyba nie zostalo:) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 tam z Dragstara to duzo chyba nie zostalo:) :flesje: Faktycznie :wink: Chyba ze koles zbudowal to na silniku od 650 i wykorzystal kilka elemantow typu dzwignie hamulca i zmiany biegow.Reszta to wydumka i z 650 nie ma nic wspolnego :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ja tylko tu pochwalic sie chcialem...zamowilem nowe wydechy;)))tylko kilka dni czekania i sasiedzi nie dadza sobie rady;) :D a Majkel, nie dam rady w tez weekend..ide na te urodziny :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja tylko tu pochwalic sie chcialem...zamowilem nowe wydechy;)))tylko kilka dni czekania i sasiedzi nie dadza sobie rady;) :biggrin: Wez jednak pod uwage ze Cie moga podkablowac i wtedy bedziesz mial przesrane ;) Ta Angial to jednak popie**olony kraj i spoleczenstwo takie jakies dziwne .......Ja swoje z dk musialem zdjac bo nie przeszedlby motur przegladu i MOTu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Sa tu jacys motocyklisci z Worcestershire - przymierzam sie do kupienia bike i poszukuje wspolnika do wynajmu garazu .SZczegoly na priva pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Wez jednak pod uwage ze Cie moga podkablowac i wtedy bedziesz mial przesrane :) Ta Angial to jednak popie**olony kraj i spoleczenstwo takie jakies dziwne .......Ja swoje z dk musialem zdjac bo nie przeszedlby motur przegladu i MOTu :D nie boj, nie boj dam sobie rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sa tu jacys motocyklisci z Worcestershire - przymierzam sie do kupienia bike i poszukuje wspolnika do wynajmu garazu .SZczegoly na priva pzdrZ tych okolic to tylko ja jestem i to w dodatku z Hereford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Faktycznie :) Chyba ze koles zbudowal to na silniku od 650 i wykorzystal kilka elemantow typu dzwignie hamulca i zmiany biegow.Reszta to wydumka i z 650 nie ma nic wspolnego :icon_exclaim: Zapisz foto na dysk, powieksz i przeczytaj to sie dowiesz co jest z DragStara. A tak poza tematem to 26 i 27 kwietnia odbywa się London International Custom Show oczywiscie jak nazwa mówi w Londynie, Earls Court 1. Ticket 15 quidów na bramie. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioblik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wybieram sie z paroma ludziami pojezdzic po Wali w nadchodzacy weekend , sa jacys zainteresowani dolaczniem sie do naszej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Paigntotn Bike Festiwal Friday 2nd - Sunday 4th May 08 Paignton, Torbay, South Devon ja bede tam, Majkel tez prawdopodobnie dolaczy;) jeszcze ktos???pozdr :flesje: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czy ktoś z was jest chętny na wyjazd do Szkocji?Planuje wyjazd w 3tygodniu lub pod koniec 2tygodnia maja. Na jakieś 6-7dni.Przede wszystkim chce sie udać na wyspę Skye. A resztę sie jakoś wspólnie opracuje.Czekam na chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam szanownych kolegow i kolezanki :lalag: Powiem Wam jedno-forum 1 klasa!Przesledzilam od wczoraj calosc od poczatku do konca,cale 37 stron :icon_rolleyes: Powiem Wam jedno-pierwsza klasa :lalag: Poszukuje Kawasaki er 6f(koniecznie czarny),jesli ktokolwiek widzial,ktokolwiek wie,dajcie znac prosze...Pozdro dla wyspowych motomaniakow :lalag: P.S.Angieleskie przy piwie...ale jednak polskim :P mimo,ze funt za sztuke,smakuje najlepiej :flesje: Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Kali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Heja, niedlugo bede w Anglii i chce zakupic motocykl do jazdy. Znacie firmy ubezpieczeniowe w UK ktore bez problemu ubezpiecza motocykl dla kierowcy z polskim prawem jazdy ? Ogolnie to interesowalaby mnie jak najkrotsza polisa i tylko z zakresu OC. Polecacie jakies firmy?, najlepiej jakby mialy "instant cover".Aha, i jak kupie motocykl to musze gdzies wysylac dowod rejestracyjny zeby dostac nowy ? jak to wyglada bo juz nie pamietam. Jakas tam historie ubezpieczeniowa mam w UK, ale to bylo jakies 3 lata temu, a polise mialem na 6 miesiecy tylko na samochod. Nawet nie pamietam firmy. sorka ze wrzucam w ten temat, ale Wy jestescie na biezaco. dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi