granat Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ooooo ja szukam czesci do swojej cb 360 napinacz rozrzadu please!!!!!Wszystkie tropy które doprowadza mnie do w miare dobrego napinacza obrowarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Pytałeś w www.motobot.pl ? Koniecznie podaj VIN i rok produkcji. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siej Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja potrzebuje licznik, tylną lampe zamki do blokady w kierownicy i siedzenia sakwy ostojnik od kranika paliwa stacyjke i boczne osłony do cb250g wersja wojskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Koledzy, proponuję przejrzeć: www.bikebandit.com , www.powersportspro.com , www.mrcycles.com miłego szukania, dodam że wystarczy znaleźć kogoś, co ze Stanów sprowadzi...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 No to rzeczywiscie, znalezc kogos kto sprowadzi, jakos nie moge znalzec, wszyscy moi co byli wrócili, prosze o prostsze rady:)szukam wiec cierpliwie w PL:)dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Krótkie pytanko; Czy może ktoś wie skąd wziąć "uzbrojone tłoki" do Hondy CB 750 Bol d'or (RC 04)? Pytam, bo kolega składa taki motocykl i potrzebuje właśnie te części. Dodam tylko, że obdzwoniłem ludzi handlujących Vertexem, Wossnerem i Viseco....................i żadnych efektów to nie dało :lapad: Pytanie nr 2 - skąd wziąć łańcuch napędu alternatora do Hondy CBX 650 (RC13) oraz ślizg? Troszkę mi się tłucze na wolnych obrotach i wolałbym go zmienić za wczasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Wczoraj na bajzlu znalazłem kawasaki z 305 za 1500 do negocjajcji stan bardzo fajny, z papierami, i honde cx 500 za 1800 do negocjacji z papierami, stan tez do przyjecia tylko była brzydka bo miała łamana kiere i paskudna owiewke z mocowaniem radia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie wiem czy było ale warto wspomnieć o motocyklu wszech czasów który był najlepszy w swoim gatunku,najbardziej dopracowana konstrukcja który potrafił wykorzystać to co dostał od fabryki. Mowa o KAWASAKI Z 750 TURBO http://pl.youtube.com/watch?v=Adxw042dgBA W tamtym okresie Kawa naprawdę wyciągała smaczki techniczne :buttrock: To miało wtrysk !? :icon_eek: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) To miało wtrysk !? :icon_eek: Jeśli się nie mylę, to wtryski w seryjnym motocyklu jako pierwsze wprowadziło BMW (bodajże w podobnych latach produkcji, albo lekko pozniej) w modelu K100 albo K1 (dokładnie nie pamiętam). GPZ pędzony był chyba gaźnikowym silnikiem.... Co do japończyków z turbodoładowanym silnikiem to było ich jeszcze kilka oprócz GPZ 750, i o nich też warto wspomnieć (np. Honda CX czy Yamaha XJ); Ps; Z określeniem "motocykl wszechczasów" byłbym jednak ostrożny...... Edytowane 10 Maja 2009 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siej Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja potrzebuje części do CB250 z roku 1976 jeśli ktoś posiada to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 kiedys ktos zasadził tu adres na strone jednego sklepu w Ladku(czyt.Lądyn)gdzie były wszystkie tajle pod te motory tzn 250. 350 360 jak odszukam wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Może znacie tę stronkę, a jak nie to warto zajrzeć. :lalag: Chyba wszystkie mozliwe moto są na niej rozrysowane w szczegółach i praktycznie każdą część można u nich kupić: http://www.cmsnl.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 kiedys ktos zasadził tu adres na strone jednego sklepu w Ladku(czyt.Lądyn)gdzie były wszystkie tajle pod te motory tzn 250. 350 360 jak odszukam wkleje http://www.davidsilverspares.co.uk/ WSZYSTKIE części do Hond, choćby nie wiem jak stare... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Fajna strona na pewno się przyda , dzięki Buber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siej Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 dzięki za stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi