Jimmy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) przez przypadek na cpn, nalalem 1.5 litra ropy :biggrin: , a mialem jeszcze w baku 1.5 litra benzyny i kawalek na tym przejechalem a potem sie skapnelem, czy cos moglo sie uszkodzic?no i co mam zrobic teraz?domyslam sie ze czyszczenie gaznika i baku, ale czy to starczy? :flesje: :smile: ale ja jestem glupi!!! Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie przejmuj sie, dolej beny pod korek i wypal, chyba, że chcesz sie bawić to spuść i tyle, jak jeździ to nic mu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 spuscilem juz to, a jeszcze jak bylo jak prubowealem odpalic to zapalil, ale odrazu gasl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 jak można pomylić dystrybutory :D ;) nic sie nie powinno stać ale pasowało by wyczyscić gażnik napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek13 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Z odpaleniem może być problem trzeba było wyjeździć to z baku do końca i już. Jak odpali to rura!! Spal kapcia i nie trzeba bedzie gaźnika czyścić. Wszystko wydmuchnie. Wiem z doświadczenia bo nie raz celowo tankowałem opałówe z oszczędności. Co prawda to była WSK ale się śmigało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) jak można pomylić dystrybutory trzeba byc mnaale mi sie do teraz wydaje ze lalem benzynelalem verve a ona obok vervy diesel byla, i bylem pewny ze benzyne leje, Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 nic nie pękaj, będzie wszystko ok, wyczyść bak, gaźnik i bedzie jak było , a z drystrybutorami się zdarza, kiedyś kierowca tira zalał benzynką zbiornik koło mnie na orlenie, napewno szef go pochwalił :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja mialem lepiej :wink: Tankowalem sobie i patrze ze juz pod korek a cena 4,76zl :biggrin: Poszedlem zaplacic i wrocilem odpalac moto, gdy nagle zobaczylem ze ktos do mnie biegnie - koles z kasy. Mowi ze to nie 5zl tylko prawie 5l :offtopic: Dobrze ze mialem troche wiecej kasy ale wstydu tez sie najadlem ;D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 mój znajomy miał kiedyś komarka kadeta, zamontował sobie drugi bak z tyłu miał zamontowany. jeźdizł komarkiem aż si rozgrzał,zamykał benzyne i odkręcał zbiornik z ropą(też dolewał oleju) i chodził czasami miał takie akcje że tlok puchł , aż się zacierał, kmarek ostygł i dalej rura.-Dla mnie debilniejszego pomysłu nie można miec, ale takie ludzie maja pomysły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja na twoim miejscu bym dolał pod korek benzyny i nie robił zamieszania ja na twoim miejscu bym dolał pod korek benzyny i nie robił zamieszania Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 trzeba bylo to zostawic w baku i dolac pod korek benzyny nic by sie nie stalo a motor by to przepalil jak by ropa sie zmieszalaa z wieksza iloscia benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 na pewno Ci nic nie wysiądzie. Co najwyżej będzie słabszy i będzie gorzej chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 na pewno Ci nic nie wysiądzie. Co najwyżej będzie słabszy i będzie gorzej chodził.no nie trzeba było sie tak zbytnio tym przejmowac tylko dolac wiecej benzyny a silnik tą rope by przepalił,a silnikowi nic sie nie stanie bedzie troche słabszy(minimalnie) tyle tylko bedzie nieźle kopcić i jak zapach spalin bedzie jak u diesla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 kolega kiedys mial jawe 250 na poczatku chodzila normalnie na mieszance. chcialo mu sie bardzo jezdzic , a mial rope pod reka , to wlal 5 l ropy , jawa chodziła zasłona dymna tez dobra była , po zdjeciu cylindra caluski tlok byl czarny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Przewaznie jak sie zdejmuje cylinder to gora tloka jest czarna od nagaru;) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi