Vlaad Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Pytanie do organizatorów:Czy można przyjechać na jazdy na swoim sprzęcie :?: Mozna!I co ztego wyniknie? Otóż: "Tańcowały dwa Michały......." :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 he -do boszkowa to mam ok 30km ale sprzęt jeszcze nie gotowy:( Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Może nie na temat trochę, tylko o Boszkowie. Spędziłem tam kilka zajebistych wakacji. To tam zrobiłem patent żeglarza, to tam potrafiłem się upiś jednym Lechem i Marlboro Lightem. To były czasy. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Może nie na temat trochę' date=' tylko o Boszkowie. Spędziłem tam kilka zajebistych wakacji. To tam zrobiłem patent żeglarza, to tam potrafiłem się upiś jednym Lechem i Marlboro Lightem. To były czasy. Pozdro, Paweł[/quote']Ehhhh, Paweł.... Boszkowo.... Cóż powiedzieć... Naprawdę wspomniena biorą górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 czy to Boszkowo jest aktualne? Jedzie ktos z Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi