granat Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A to nie był wał do wieprza zed wstekiem? bo z tego co wiem sa krótsze:-)jesli tak nie był zły wydatek, tylko nietrafiony:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A to nie był wał do wieprza zed wstekiem? bo z tego co wiem sa krótsze:-)jesli tak nie był zły wydatek, tylko nietrafiony:-).................miałem nic nie pisać, ale jednak.......Jakoś nie śmieszy mnie twoja wypowiedź - powiem więcej - w ogóle nie jest zabawna.....Więc - daruj sobie z łaski swojej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mnie tam sie podobało . A koleś chciał być mądrzejszy to za naukę zapłaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A koleś chciał być mądrzejszy to za naukę zapłaci .No ale szkolnictwo w Polsce jest darmowe przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No ale szkolnictwo w Polsce jest darmowe przecież.Takie rzeczy to tylko ... w konstytucji :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A ja powaznie mysle ze warto go zostawic i jak bedzie wsteka wciskał to bedzie jak znalazł:-)A poza tym z czesciami do ruska jest tak ze zawsze sie sprzeda, wiec nie ma problemu a jest doswiadczenie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Znowu zawrócę wam głowe:wart swojej ceny? http://moto.allegro.pl/item326669971_k_750.html Zakupić motocykl chciałem za jakieś 7000 ale skoro ten wart jest swej ceny to lecę do banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Znowu zawrócę wam głowe:wart swojej ceny? http://moto.allegro.pl/item326669971_k_750.html Zakupić motocykl chciałem za jakieś 7000 ale skoro ten wart jest swej ceny to lecę do banku...Widac,że ktoś troche sie bawił przy nim. A co z papierami? Nie są Ci potrzebne? Jak go zarejestrujesz? Niedalej jak wczoraj była dyskusja o rejestracji moto z za wschodniej zagranicy. Poszukaj.Kolor to współczesny ciemny khaki z Cieszyna (nitro). No i szkoda,że ma "kulfony" Uralowskie, jednak Kaśka miała ładniejsze lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Znowu zawrócę wam głowe:wart swojej ceny? http://moto.allegro.pl/item326669971_k_750.html Zakupić motocykl chciałem za jakieś 7000 ale skoro ten wart jest swej ceny to lecę do banku...5 tys. za motor + 2 tys. za papier i na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A miałem już się nie napalać i poczekać do maja...Ale nie da się nie napalać. Musiałoby nie być internetu... A miałem już się nie napalać i poczekać do maja...Ale nie da się nie napalać. Musiałoby nie być internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) A miałem już się nie napalać i poczekać do maja...Ale nie da się nie napalać. Musiałoby nie być internetu...A miałem już się nie napalać i poczekać do maja...Ale nie da się nie napalać. Musiałoby nie być internetu...To kubełek zimnej wody . Gość mało wspomina o mechanicznej stronie. Wydaje mi się podejrzanym wymienianie podzespołów ,że działają bez zarzutu . Słowa nie było o remoncie a jak wiadomo i sam już wiesz z Uaza to musi sie odbyć po tej stronie granicy . Może być 5 nawet 10 lat temu ale musi być zrobiony . Tak więc przyglądamy się dalej i widzimy jak już powiedział Jul lampkę ale to mało . Motocykl wygląda jakby miał zostać zrobiony niskim kosztem . Ocynk jest tańszy niż woda mineralna tesco a lakier jak już też zostało zauważone nie należy do średniej nawet pułki . Dalej opony skądinąd dobre żużlówki ale to może już sugerować oszczędności bo są to najtańsze gumki na rynku. Widzimy gaźniki k302 i jest cudem żeby były w dobrym stanie a ich sie nie naprawia i nie regeneruje bo nie ma czym . Rama długa a do tej skrzynio powinna być krótka - też droższa .Krojony tylni błotnik , przednie zawieszenie od dniepra też najtańsza opcja . Widzimy udziubaną klamkę zatem komuś nie chciało się zainwestować nawet 15zł w nową . Jeśli tak to co zrobił ze środkiem jednostki napędowej? Określenie "wymienione gumki ,gumeczki ,pierdołki "nie oznacza że wymienione zostało wszystko po nawet takie duperele tylko że właśnie na takich duperelach wymiana się zakończyła . A teraz ciepły kubek -Może jest okej i sie czepiam bo dupek ze mnie .A na czkawkę kostkę cukru do ust stanąć na głowie przy ścianie i ścisnąć nos dłońmi %) Edytowane 11 Marca 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Przepraszam, czy kolejny oszołom chce kupic papiery na sprzeta??Czy cos juz wspominałem o wielokrotnym powielaniu tego dokumentu?O problermach przy kontroli i rejestracji na zabytek bez zadnych ceregieli(a mnie sie durnemu zachciało zasiedzenia!!!! :crossy: :crossy: :crossy: ) ?Eeee pewnie zapomniałem powiedziec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 To kubełek zimnej wody . Gość mało wspomina o mechanicznej stronie. Wydaje mi się podejrzanym wymienianie podzespołów ,że działają bez zarzutu . Słowa nie było o remoncie a jak wiadomo i sam już wiesz z Uaza to musi sie odbyć po tej stronie granicy . Może być 5 nawet 10 lat temu ale musi być zrobiony . Tak więc przyglądamy się dalej i widzimy jak już powiedział Jul lampkę ale to mało . Motocykl wygląda jakby miał zostać zrobiony niskim kosztem . Ocynk jest tańszy niż woda mineralna tesco a lakier jak już też zostało zauważone nie należy do średniej nawet pułki . Dalej opony skądinąd dobre żużlówki ale to może już sugerować oszczędności bo są to najtańsze gumki na rynku. Widzimy gaźniki k302 i jest cudem żeby były w dobrym stanie a ich sie nie naprawia i nie regeneruje bo nie ma czym . Rama długa a do tej skrzynio powinna być krótka - też droższa .Krojony tylni błotnik , przednie zawieszenie od dniepra też najtańsza opcja . Widzimy udziubaną klamkę zatem komuś nie chciało się zainwestować nawet 15zł w nową . Jeśli tak to co zrobił ze środkiem jednostki napędowej? Określenie "wymienione gumki ,gumeczki ,pierdołki "nie oznacza że wymienione zostało wszystko po nawet takie duperele tylko że właśnie na takich duperelach wymiana się zakończyła . A teraz ciepły kubek -Może jest okej i sie czepiam bo dupek ze mnie .A na czkawkę kostkę cukru do ust stanąć na głowie przy ścianie i ścisnąć nos dłońmi %) :crossy: Załamałeś mnie... Nie opisem stanu motoru i niewiadomymi, ale tym na co ja nie zwróciłbym żadnej uwagi... Aż mi się odechciało w ogóle szukać czegokolwiek... :crossy: W Uazie może jeszce bym rozpoznał co jest z innego modelu, co jest tańszym zamiennikiem itp. ale choćbym tysiac razy oglądał zdjęcia kasiek, dnieprów i emwiaków to różnic zbytnich nie widzę...I jak tu kupić orginała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 NIE KUPISZ!Nie masz tyle pieniedzy:P ale mozesz sobie poskładac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 :D Załamałeś mnie... Nie opisem stanu motoru i niewiadomymi, ale tym na co ja nie zwróciłbym żadnej uwagi... Aż mi się odechciało w ogóle szukać czegokolwiek... :icon_mrgreen: W Uazie może jeszce bym rozpoznał co jest z innego modelu, co jest tańszym zamiennikiem itp. ale choćbym tysiac razy oglądał zdjęcia kasiek, dnieprów i emwiaków to różnic zbytnich nie widzę...I jak tu kupić orginała??Nie chciałem napisać że jest bardzo źle ale że trzeba podejść do oceny bardzo chłodno i ogólna zasada ,że jak sprzedający wskazuje jedno miejsce to wtedy patrzyć dokładnie w inne i pytać -"czemu tu czemu tamto".Materiał wyjściowy jest dosyć dobry . Jak bez papierów i rzeczywiście napęd jest w takim stanie jak przyjechał (albo ograniczył sie do wymiany pierścionków ) to to cena tych pierdółek plus polakierowanie + złom ( bo tak należy traktować motocykl przywieziony ze wschodu) powinna nie przekroczyć (góra) 4tys . Jeśli jednak w opisie aukcji nie napisał nic o remontach silnika bo to uczciwy gość i dla niego to oczywiste że remont jest zrobiony to cena znacznie idzie w górę . Według mnie to przy cenie 5tyś ,gość powinien mieć na każde działanie przy motocyklu dobre uzasadnienie . Np "założyłem gaźniki k302 bo to oryginały - więcej pije ale dobrze idzie w terenie ,a są w dosyć dobrym stanie . Założyłem taka lampkę tylną bo dobrze świeci - lepiej od tzw żółwików " itd itp.. . Nie załamuj sie - pytaj sprzedających i na forum - kto pyta nie błądzi . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi