MARCYŚ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 :bigrazz: dla wielu to bedzie miłe Pzdr dla miłośników fajnych samochodów :D Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 taa, pamietam jak dzis syrenke moich starszych 105 L ;) :buttrock: z biegami juz w podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 taa, pamietam jak dzis syrenke moich starszych 105 L :) ;) z biegami juz w podlodze Kolego to byla 105lux one mialy biegi w podlodze. Zabralem tu glos bo pierwsza moja puszka wlasnie byla 105 L piekna, zolta z '77 roku. Jako ciekawostke moge podac iz udalo mi sie nia przewiezc 25 km. trzy osoby i rozlozone dwa piece kaflowe, ktore mialy po dwa metry wysokosci. Rura tarla o asfalt w polowie drogi zlapalismy kapcia z tylu, zeby wyjac zapas musialem wyladowac caly bagaznik, co zajelo duzo czasu, na tyle duzo zeby zainteresowal sie tym patrol drogowki. Wyszedlem do nich zeby nie widzieli, ze z Syreny zrobilem ciezarowke. Odjechali w pokoju. Zebyscie wiedzieli, ze lezka sie w oku kreci na wspomnienia tamtych lat. To byl 1991 rok. Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Nosz k**** mać! Pisze się WEHIKUŁ!!!! Ludzie, czy udało wam się skończyć podstawówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Miałem taki sprzęt dostałem od wujka kiedy zmieniał samochód była super ale niestety zniszczyłem silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Proponuję obejrzeć jeszcze to; http://www.youtube.com/watch?v=vCm2huejyH0...related&search= Fajne sprzety - i dobry podkład muzyczny :) I drugi filmik z podkładem muzycznym; Cholera - chyba sam kupię sobie Syrenę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 klasyka to jest klasyka nic jej nie pobije, jestem wielbicielem pojazdów starszej generacji, kiedyś miałęm plany że kupić Syrene i sobie ją zrobić że jak będe miał prawko to sobie będe jeździł :D no ale plany się zmieniły i góre wzięły motocykle :clap: zobaczymy co będzie dalej, ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ile sie to auto nasłuchało przezwisk,ale jest to jezdzaca klasyka samochod ktory ma dusze i historie nakreconą w kołach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nosz k**** mać! Pisze się WEHIKUŁ!!!! Ludzie, czy udało wam się skończyć podstawówkę?? Sluszna uwaga :buttrock: .... tylko pytanie nie na miejscu chyba co? :icon_twisted: Mogles kogos obrazic. :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Nosz k**** mać! Pisze się WEHIKUŁ!!!! Ludzie, czy udało wam się skończyć podstawówkę?? No dajcie spokój już się zarumieniłem !!!!!! taka sobie wpadka!? Edytowane 27 Stycznia 2007 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ile sie to auto nasłuchało przezwisk,ale jest to jezdzaca klasyka samochod ktory ma dusze i historie nakreconą w kołach!!! Tiaaa, dusze i historie.Wiekszego g... noszacego dumna nazwe samochod nie pamietam.Wynika to glownie z zastosowania kiepskich materialow i rownie wysokiej jakosci wykonania.Z moich wlasnych doswiadczen to pekniecie walu napedowego na pol zdarzylo mi sie raz, okresowezatarcia zwrotnic byly norma, rozpiecie przegubow zwrotnic raz ( na ruchliwej Grochowskiej ludzie pryskali do bram jak charty widzac jak w niekontrolowany sposob fruwam od jednego kranca jezdni do drugiego ).Mojemu szwagrowi raz przy setce szyba implodowala pozbawiajac go kompletnie widocznosci w ulamku sekundy, a raz kierownica zostala w rekach w czasie jazdy.Z tanich samochodow, ktore jednak byly dobrze skonstrowane i wykonane polecam moje ulubione Renault 4, ktore zima bilo wszystkie polskie samochody zapalajac od pierwszego zakrecenia i jezdzilo w sniegu i na lodzie bez klopotow, a latem bilo je pojemnoscia, komfortem ( maluchy szybkoscia :)) i trwaloscia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tatuś miał Bosto... :) A dróga na części stała koło domu. Ile ja sie w niej ubawiłem, ile wspomnień... Teraz został z niej tylko dach - blacha nie do zniszczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Kolego to byla 105lux one mialy biegi w podlodze. Zabralem tu glos bo pierwsza moja puszka wlasnie byla 105 L piekna, zolta z '77 roku. Jako ciekawostke moge podac iz udalo mi sie nia przewiezc 25 km. trzy osoby i rozlozone dwa piece kaflowe, ktore mialy po dwa metry wysokosci. Rura tarla o asfalt w polowie drogi zlapalismy kapcia z tylu, zeby wyjac zapas musialem wyladowac caly bagaznik, co zajelo duzo czasu, na tyle duzo zeby zainteresowal sie tym patrol drogowki. Wyszedlem do nich zeby nie widzieli, ze z Syreny zrobilem ciezarowke. Odjechali w pokoju. Zebyscie wiedzieli, ze lezka sie w oku kreci na wspomnienia tamtych lat. To byl 1991 rok. taa na pewno masz racjemialem wtedy 4- 6 lat a na syrenkach niestety sie nie znam pozdr Edytowane 29 Stycznia 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi