Hun996 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Moto jest piekne i ciągle myślę, z jakiego powodu mógłbym pójść do garażu i je obejrzeć. A po co ci powód - przed samym sobą sie tłumaczysz? Proponuję nawet posiedzieć - to jest dopiero satysfakcja.A poza tym - gratulacje z udanego zakupu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Także się dołączę do gratulacji. Oby Ci służyło jak najdłużej, szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nareszcie Adam kupił tego sprzęta :clap: Cholera jasna co ja musiałem Tobie Adasiu nakitować o tym sprzęcie to tylko ja wiem :) Sprzęt faktycznie nienadający się do jazdy....totalna padaka :cool: :) Do Pawła też nie jeździj bo w gaźniki plują i cholera jasna wie co Oni tam jeszcze robią :banghead: No a tak w ogóle to wielkie gratulacje i niech ten strucel daje Tobie mase frajdy :smile: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No rzeczywiście dałeś sie zrobić w "lolo" - cóż takie życie - jedni sie wpierniczą w bagno a inni udają że się wpierniczyli :banghead:Gratulacje - dozobaczyska na trasie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No Adas, czuje ze tym sprzetem dlugo nie pojezdzisz :smile: Kurde, co jeszcze moge dodac ???A sprawdziles czy ma kola ??? Bo Klaudiusz mogł cos innego wstawic ..........GRATULACJE :cool: :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 to straszne :icon_mrgreen: ja nie wiem zglos to na policje, do prokuratury i może jeszcze do św. Mikołaja napisz zeby niegrzecznemu Klaudiuszowi za rok prezentow nie przyniosl. No jak on mogl? Sprzedac Ci moto i to jeszcze w takim stanie?No w tej sytuacji to zostaje chyba tylko zyczyc zawsze pelnego bakuA co do alibi na wielogodzinne przesiadywanie w garazu - no przeciez szukasz tych wad ukrytych o ktorych wspominal sprzedawca, a ktorych jakos nadal nie widac :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Heh, gratki. Pozostaje zyczyc wielu kilometrow w nadchodzacym sezonie. Co do sprzedawcy - widac ze to handlarz, jeszcze dobrze nie sprzedal a juz chce kupic kolejne :icon_twisted:. Nic dziwnego ze Cie wyrolowal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ... cóz pogratulować ... a i post świetnie napisany :icon_twisted: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje Adam.Klaudiusz, kiedy Bandzior zawita w Twoim garażu? Dasz się bryknąć? Pliiiiissssss :Dhikor No niedługo, może jak wpadniesz pod koniec Stycznia to już będzie :buttrock: No to gratuluje, panie Adamie :D tylko sprawdz czy na kanapie nie ma podejrzanych śladów :D:D:D po Klaudiuszu to hell knows :P No wiesz, kanapa służyła tylko do jazdy :) ...a to spalone sprzęgło od jarania gumy nie ślizga sie już? to jednak nasz forumowy Paweł potrafi naprawić nawet trudne przypadki...pzdr i gratuluję Staszek......................uspokój sie :buttrock: p.s. Adam zabrał sprzęta a dzisiaj w Wawie 10 stopni i piękne słoneczko :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ...a to spalone sprzęgło od jarania gumy nie ślizga sie już? to jednak nasz forumowy Paweł potrafi naprawić nawet trudne przypadki...pzdr i gratuluję Od jarania gumy to najwyżej pranie może śmierdzieć, a nie sprzęgło ślizgać... :buttrock: Gratuluje złoma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje, hehe :buttrock: Klaudiusz przesiadasz się na Bandita 1000 :)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje, hehe :buttrock: Klaudiusz przesiadasz się na Bandita 1000 :banghead:? Pozdrawiam Zobaczymy :buttrock: p.s. i nie 1000 tylko 1200 :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) ...a to spalone sprzęgło od jarania gumy nie ślizga sie już? to jednak nasz forumowy Paweł potrafi naprawić nawet trudne przypadki...pzdr i gratuluję Tia Staszku masz racje teraz wiem dlaczego chciał żebym mu nowe lagi załatwił i bak wyklepał młotkiem. Nie wiedziałem że chce sprzedać ojj Klaudiusz nie łądnie nie ładnie.. ..... :icon_mrgreen: Adam to żart oczywiście .. gratulacje // żeś się z klaudiuszem dogadał. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No wiesz, kanapa służyła tylko do jazdy icon_mrgreen.gifNo. Smarowałeś - jechałeś. I ślady zostały :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam. Chciałem przestrzec przed jednym z forumowiczów,.... Opowiadał, że moto jest porysowane, poobijane, pogięte, wysłał fotki na ktorym wyglądało jak po dzwonie z kombajnem... A w rzeczywistości... Elegancja :biggrin: Trzy rysy wielkości łebka od zapałki, wydech przytarty, że kompletny laik nie zauważy .... Słuchaj Adam, lepiej nie krakaj, bo teraz zimno, ślisko i możesz sobie sam nieżle Cebre pokiereszować :bigrazz: A na marginesie to tak myślałem żeby na Klaudiusza uważać...hihihi.... głowa wygolona... :) Gratuluje i pozdrawiamSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi