marcincbr600 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jakby co to ja też poproszę [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafet Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Grafet, nic nie dostałem :icon_mrgreen: Wysyłałeś? Oczywiście, że wysłałem hurtem pod wszystkie adresy, cześć podziękowała, chociażby Olsen...Jutro mogę pwtórzyć, skany mam w firmie.PozdrawiamGrafet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Grafet - dziekuje. Dotarło. Calośc wydaje się byc całkiem całkiem. Mozna sprobowac nastepnym razem przy kupnie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Potwierdzam otrzymanie skanów. Dzięki Grafet :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dotarło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 U mnie w rodzince też się przyda, jeśli można.[email protected] Z góry wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 witam jesli ktos bedzie tak mily to ja tez poproszę:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja też bym poprosił... [email protected]Proponuję wykreślić dane osobowe i opublikować na jakimś serwerze!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 jesli mozna to ja tez poprosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Własnie jestem na etapie kupowania nowego moto więc jeśli można to też poproszę: [email protected] PS. Wiecie może czy coś się zmienia w związku z tymi przepisami jeśli chodzi o motocykl crossowy bez możliwości rejestracji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 PS. Wiecie może czy coś się zmienia w związku z tymi przepisami jeśli chodzi o motocykl crossowy bez możliwości rejestracji ?? ehe. jak uzasadnisz, że jest potrzebny do wykonywania działalności gospodarczej? do klientów przez pola śmigasz? jako "ruchoma reklama" może nie wystarczyć...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 PS. Wiecie może czy coś się zmienia w związku z tymi przepisami jeśli chodzi o motocykl crossowy bez możliwości rejestracji ??No chyba byłoby trudne udowodnienie, że niezarejestrowany motocykl jest wykorzystywany w firmie. Bo wrzucić w koszty i odliczyć VAT możesz pod warunkiem, że moto jest wykorzystywane w prowadzonej działalności. Czyli dojazd do klienta, a dlaczego moto nie samochodem który już jest w firmie, bo korki , szybciej, taniej itd.. Przynajmniej u mnie w razie kontroli taki byłby sposób tłumaczenia. Z niezarejestrowanym będzie chyba nieco gorzej, bo musiałbyś udowodnić że taki Ci w firmie jest potrzebny. Może gdzieś w górach, jakiś leśnik lub rolnik? Sam jestem ciekaw opinii fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Niech Dominik przyklei ten skan do tematu Leasing motocykla - tam VAT ćwiczylismy. Faktem jest że co urząd to inna interpretacja ( ważniejsza wg siedziby podatnika :icon_twisted: ) - co wcale nie chroni przed innym zdaniem kontrolera np z U.K.S.. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banditfan Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Hej jeśli by niebylo problemu to tez bym poprosil o te skany na [email protected] Przymerzam sie do kupna nowego moto i wlasnie zasatanawialem sie czy nie wziąsc go na firme i czy jest taka mozliwosc tak wiec jakby ktos mi to wyslal bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam i z góry dziekuje Edytowane 14 Lutego 2007 przez Banditfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) zgóry dziekii:) [email protected] przyda sie jeszce nie dlamnie ale moze keidys... Edytowane 14 Lutego 2007 przez kusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi