majkelpl Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam. Jak w temacie. Zna ktoś? Poszukuję pewnego i taniego transportu motocykla z UK. A kiedy chcesz smigac ?Ja mam kupla co wozi ludzi do Irlandii a z tamtad na pusto wraca, wiec .............. mozna popytac :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jeszcze dokładnie nie wiem, i jeszcze nie kupiłem motocykla, ale jest cos na oku. Transport byłby potrzebny w ciągu tygodnia - dwóch, z okolic Londynu, Luton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MESSER Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A kierownica po której stronie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jeszcze dokładnie nie wiem, i jeszcze nie kupiłem motocykla, ale jest cos na oku. Transport byłby potrzebny w ciągu tygodnia - dwóch, z okolic Londynu, Luton. To jak bede cos wiedzial to dam znac. :) Tez mi zalezy bo sam sie wybieram do Polski i jeszcze nie wiem jak ? :cool: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 znacie jakieś strony www gdzie mozna oglądnąć sprzety w UK? oprócz ebayu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 http://www.autotrader.co.uk/BIKES/bikes.jsp http://www.hbc.co.uk/cgi-bin/zyview/D=vehi...e/ZV_AND_OR=and Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renowator Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Witam Polecam zorientować się w ofercie firm spedycyjnych-transportowych jednak moto trzeba przygotować do transportu tak żeby stał stabilnie pionowo na jakims stojaku łatwym w manipulacji wózkiem widłowym lub leżał na jakiejs palecie. Jedna z godnych polecenia firm to http://www.mumnet.com.pl/html/strona_glowna.htm Koszty w okolicach brutto 300€ w okolice Londynu jednak każdy przypadek należy traktować z osobna. Do tego można zawsze ubezpieczyć transport za nie duże pieniądze. Edytowane 26 Lipca 2007 przez Renowator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam ponownie Organizuje transport moto do PL- poczatkiem wrzesnia (5 wrzesnia) i mam miejsce na 3 moto. Transport z UK do PL - 100 funtów.Reszta tak jak w opisie powyzej. Jak kogoś interesuje to info na PW. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam jesli nadal coś szukasz to całe info tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...64585&hl=anglii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam!!! szukam transportu z anglii (leeds) do polski, znacie moze jakis kierowców, którzy się tym obecnie trudnią :cool: będę wdzięczny za odpowiedz ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja mam wolne miejsce na przyczepie na 1 motorek :biggrin: Wyjazd niedziela 12 sierpnia z Birmingham do Pollandu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Sluchajcie koledzy "angole".Udzielajcie sie w temacie o"angolach" na wyspie to bedziemy wiedziec gdzie jestesmy rozrzuceni i sie jakos spotykac na :icon_rolleyes: http://forum.motocyklistow.pl/United-Kingd...wie-t66494.html Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja mam wolne miejsce na przyczepie na 1 motorek :crossy: Wyjazd niedziela 12 sierpnia z Birmingham do Pollandu :crossy:tylko że ja mogę oddac moto do transportu dopiero po 20 sierpnia i było by ich kilka. jakby ktos wiedzial o jakims kierowcy który chce zarobic, napiszcie :icon_twisted: dzięki ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Zgłos sie do Myciora. ;) :icon_mrgreen: On na poczatek wrzesnia mial jeszcze 3 wolne miejsca na sprzety :bigrazz: Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dzięki, juz się zgłosiłem :icon_biggrin: jakis zaspany chyba byłem, bo nie zauważyłem :rolleyes: :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi