Skocz do zawartości

Transport Motocykli z Anglii do Polski

dyrmaz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w temacie. Zna ktoś? Poszukuję pewnego i taniego transportu motocykla z UK.

A kiedy chcesz smigac ?

Ja mam kupla co wozi ludzi do Irlandii a z tamtad na pusto wraca, wiec .............. mozna popytac :icon_mrgreen:

ISRA: 27062
SREU: 614

jeszcze dokładnie nie wiem, i jeszcze nie kupiłem motocykla, ale jest cos na oku. Transport byłby potrzebny w ciągu tygodnia - dwóch, z okolic Londynu, Luton.

To jak bede cos wiedzial to dam znac. :)

Tez mi zalezy bo sam sie wybieram do Polski i jeszcze nie wiem jak ? :cool:

• 2 miesiące temu...

Witam

Polecam zorientować się w ofercie firm spedycyjnych-transportowych jednak moto trzeba przygotować do transportu tak żeby stał stabilnie pionowo na jakims stojaku łatwym w manipulacji wózkiem widłowym lub leżał na jakiejs palecie. Jedna z godnych polecenia firm to http://www.mumnet.com.pl/html/strona_glowna.htm Koszty w okolicach brutto 300€ w okolice Londynu jednak każdy przypadek należy traktować z osobna. Do tego można zawsze ubezpieczyć transport za nie duże pieniądze.

Edytowane przez Renowator

• 2 tygodnie później...

witam!!! szukam transportu z anglii (leeds) do polski, znacie moze jakis kierowców, którzy się tym obecnie trudnią :cool: będę wdzięczny za odpowiedz ;)

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Sluchajcie koledzy "angole".

Udzielajcie sie w temacie o"angolach" na wyspie to bedziemy wiedziec gdzie jestesmy rozrzuceni i sie jakos spotykac na :icon_rolleyes:

http://forum.motocyklistow.pl/United-Kingd...wie-t66494.html

Edytowane przez majkelpl

Ja mam wolne miejsce na przyczepie na 1 motorek :crossy: Wyjazd niedziela 12 sierpnia z Birmingham do Pollandu :crossy:

tylko że ja mogę oddac moto do transportu dopiero po 20 sierpnia i było by ich kilka. jakby ktos wiedzial o jakims kierowcy który chce zarobic, napiszcie :icon_twisted: dzięki ;)

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: