MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Uaz z Andorią :wink: Uaz dobry ale bardzo wybuchowy jak cala ruska technika... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ale wystarczy pojechac na zlot militarny , aby zobaczyc jak chlopaki daja im w dupe a te dalej jezdza . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Uwierz, że więcej dłubania niż jeżdżenia. Niejednemu psycho klękło, jak zrobił jedno a rozsypało się drugie.Niejeden posiada w garażu 3-4 uazy w częściach. Fakt są tacy co jeżdżą. Ale to masochiści :cool: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Kolega ma GAZ-a. Doprowadzony prawie do orginału, wersja pokazowa, żadne rajdowanie. Kiedyś mi różne szczegóły pokazywał i zauważyłem na wewnętrznej stronie maski namalowany numer telefonu (???) Kolega odpowiedział, że naprawia go tak często u tak wielu różnych mechaników, że numer do siebie na stałe umieścił w widocznym miejscu :icon_mrgreen: Stać go, więc ma (też) GAZ-a...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 UAZ nie jest wcale taki wybuchowy. Weźcie pod uwagę rok produkcji tych pojazdów (jak ma podwieszane pedały to już jest na full wypasie :icon_mrgreen: ), to jak są jeżdżone (upalanie w terenie) i jak naprawiane (tanio). Moim zdaniem to dobre samochody i jak są zadbane to można na nich polegać. Miałem 2 UAZy i miło je wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 taaa podwieszane pedaly i wspomaganie kierownicy :clap: osobiscie nie znam poza lrem bardziej wybuchowych aut... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ...Stać go, więc ma :D Taa kto bogatemu zabroni... :P Znam też takiego co wydaje na części do uza ''tylko'' 1500 pln miesięcznie jeżdżąc wkoło komina.Z kolesiem jak umawialiśmy się na jakowąś popierduchę to po drodze ze trzy razy coś gmerał i poprawiał przy podzespołach bo coś nie halo :) Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 UAZ to klasa sama w sobie :icon_question: My teraz z ojcem zarazilismy się off-roadem 4x4 lecz bardziej w sensie wypraw niż w sensie ścigania albo typowych przeprawówek. Od roku jeździliśmy Toyotą 4-Runner, ale teraz kilka tygodni temu zakupiliśmy Nissana Patrola Y60 długiego i zaczynają się przeróbki : opony MT, lift zawieszenia, zderzaki, wyciągarka itp. itd. póki co czeka nas sporo roboty żeby ta kupa żelastwa w miare fajne jezdziła w terenie oraz gdzieś dalej :P Fajna sprawa, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 dlugi patro; w teren , hmmm ;) nie za maly ci on? i nie za lekki czy aby? ;Ppozdr ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No, zawsze zostaje jeszcze sztabowy 266 jak long nie spełnia oczekiwań ;) Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mam wranglera 4.0 i w zupelnosci spelnia moje wymagania :cool: uzywam go na codzien i jazda nim daje mi taka sama frajde jak jazda motocyklem . a bez dachu nawet jeszcze wieksza :bigrazz: nie musze kasku zakladac i mam "wiatr we wlosach " ;) pozdro dla wszystkich kochajacych 4x4 Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 osobiscie nie znam poza lrem bardziej wybuchowych aut... :cool: A co to tak w tych LR wybucha napisz laskawie, bom ciekaw niemilosiernie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 wszystko, cale to auto to jedna wielka jezdzaca mina... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A mnie się wydaje, że mylisz pojęcie wybuchu. Bo LR i owszem jest non-stop nieszczelny i non-stop część jego instalacji wszelkiego rodzaju niedomaga, ale LR cały czas jeździ. To nie podchodzi pod termin "wybuch" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 dlugi patro; w teren , hmmm :crossy: nie za maly ci on? i nie za lekki czy aby? ;Ppozdr :lalag: A dlaczego nie?Długi tylko gorszy do jazdy w ciasnym lesie bo mniej zwrotny. Za to na trawersach nie ześlizguje się tak jak krótki :biggrin: Po za tym to nie będzie upalacz, więc nie musi być jak najlżejszy i najmocniejszy, to nie RMPST :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi