Nikusia1625 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 nio nie ma jak to beta jak taka przejedzie jeszcze zadbana to jednak fajnie sie na to popatrzeć a jeszcze lepiej pojeździć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Powiem tak wsiadajac w BMW czuje sie pewien powiew historii. Odpalasz silnik i już słyszysz jedyny taki niepowtazalny dźwiek. Jazda tym samochodem to przedewszystkim dźwięk, prowadzi to auto sie na swój sposób dziwnie. Jednak nie ma to jak zasiasc za kierownicą BMW 750;) Ta widlasta 12 sprawia ze to to taki mały bolid w obudowie limuzyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no co racja to racja mnie zawsze do BMW heh aż się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ty tak z ciekawosci starzy sie nie plują ze jeździsz takim duzym motocyklem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, mam okazje zakupic BMW e36 320 + gaz. przebieg, ponoc oryg. 278tys km. silniczek w miare tyka, nie wiem jak tam z jego chęcią na połykanie oleju. Nie jest po złych pieniądzach. Nasłuchałem sie opinii , naczytałem.. Jakie przebiegi te silniczki mogą wykręcać? Jest przepływomierz do wymiany w nim niby tylko. Jakieś rady, co konkretnie sprawdzić przy zakupie..... szczerze jak widze kierowców bemek to mnie h*j strzela widząc łysych bezszyjnych i innych wieśniaczków... ale te auta mają urok... mam nadzieje(a pomału to sie robi) dresy przesiądą sie do Alfy Romeo.... tańsze w zakupie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Przepływomierz nie pada sobie od tak dla jaj, padł bo jest załozona nie odpowiednia instalacja gazowa. Przebieg o niczym nie świadczy. BMW lubi olej tak jak kazdy samochód jesli śmigasz nim po obrotach, co nie oznacza ze pali 1l na 1000km. Napewno w auto trzeba bedzie dołożyć pytanie tylko czy jesteś tego swiadom czy raczej chesz kupić auto i lac bezenye ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) temat idealnie zalozony pode mnie :) tydzień temu sprzedałem samochod(ibize 1,9 tdi 2000rok ) i rozglądam się poważnie za następcą. Spędzam więc sporo czasu na allegro przeglądając różne marki głównie audi, merce i bmw i muszę stwierdzić ze stylistycznie nie ma jak beema :) najbardziej przypadł mi do gustu model E46 tak 2003-2004 rok koniecznie czarny . I teraz moje najważniejsze pytania: 1. Czy opłaca się pchac w diesla? Moim zdaniem tak i na diesla mam zamiar polować tylko zastanawiam się który silnik 2 litrowy czy 3 litrowy? ma ktoś porównanie?? który z silników cieszy się lepszą renomą i jak wygląda spalanie? a może jednak benzynę? choć poprzednie auto to był właśnie dieselek i byłem b. zadowolony :) 2. Jakie są plusy i minusy tego modelu? co się często psuje, jakie są słabe punkty/części/mankamenty/ itd pytam żebym zwrócił uwagę podczas kupna więc najbardziej interesują mnie minusy nawet te najbardziej błahe choć plusy mam nadzieje że też są. 3. kupować w Polsce czy jechać do Niemiec w końcu matki tego auta więc powinienem mieć relatywnie większy wybór. Może polecicie jakieś miejsce? 4. Może ktoś podrzuci jakieś inne modele chętnie rzucę okiem gdyż to początek moich poszukiwań i zaczynam zbierać info. 5. Jeśli komuś przyjdą do głowy jakieś inne wskazówki, porady, uwagi dot. tego modelu, chętnie poczytam. Za wszelkie info z góry dzięki. ps. zadałbym to pytanie na forum bmw ale pierw chciałem tutaj, gdyż boję się ze na ichniejszym forum mogą padać nieobiektywne opinie miłośników i maniaków :) Edytowane 12 Grudnia 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Poczytaj tutaj: http://www.autocentrum.pl/oceny/bmw/seria_3/e46.html pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Ja od 2 tygodni szukam jakiejs niezakatowanej beemki - niestety ciezko - a moze ktos ma ?? wymagania - im starsze tym lepsze, im wiekszy silnik tyme lepszy i oby nigdy nie otruta gazem !! najchetniej 325 E30 .... lub 530/535 E34 stan wizualny - obojetny oby nasrane nie bylo - i tak idzie w czarny mat, moze byc obita, odrapana itp3 Edytowane 23 Grudnia 2008 przez janciownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 osobiscie nie lubie takich tjujninkow , za bardzo zalatuje dresikiem , pozatym jak cos nawali to kazda czesc z innegoi modelu , wez tu teraz znajdz odpowiednia. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 pozatym jak cos nawali to kazda czesc z innegoi modelu , wez tu teraz znajdz odpowiednia. przeca masz liste wiec co za problem przeczytac i zamowic odpowiednia ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 osobiscie nie lubie takich tjujninkow , za bardzo zalatuje dresikiem , pozatym jak cos nawali to kazda czesc z innegoi modelu , wez tu teraz znajdz odpowiednia. No to dales do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 zajebisty sprzet - tylko zeby cena bylo ok, i bez tych wiejskich felg itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO_86 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 BMW fajne spoko ok, tylko ze moje E34 520i spalilo w swiatecznych korkach ok 23L LGP na 100km. http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/48174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 A cóż to za fajna dupeczka na zdjęciu? :icon_mrgreen: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi