enduromaster Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 jeśli to ma być motocykl tak jak piszesz na miasto i teren to drz, trwały silnik nie wymagający serwisowania co 1000km, sam się przesiadam na coś bardziej uniwersalnego i nadającego się na dłuższe trasy, możliwości wyczyna w normalnym użytkowaniu stają się udręką (na asfalcie tragedia) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Qmpel ma DRZta 400 E (mag*magic z 4um). Raz mu cos stacyjka nie laczyla i rozrusznik nie dzialal.... Stracilismy nadzieje ze moto sie da odpalic z popychu w terenie bez kopki. Mimo wszystko po dluzszej meczarnia i z niewielka iloscia taktyki odpalilismy we dwoch na pych :icon_question: Co do tego czy WR czy DRZ to zalezy od stylu jazdy i umiejetnosci lecz jak bym mial wybor bral bym DR-Z :icon_mrgreen: Jezdzilem nim kilkakrotnie i moc ma wystarczajaca jesli chodzi o teren. Jest poreczny i lekki. Nie trzeba sie motac z jakimkolwiek czestym serwisem wiec chyba najbardziej pasuje do Twojego 'wash & go':icon_mrgreen: Podczas jazdy po drogach publicznych tez bedziesz zawsze pierwszy na swiatlach i pierwszy bedziesz z nich ruszal:) Wersja qmpla ma 5 stopniowa skrzynie biegow wiec nie trzeba duzo machac wajcha od biegow. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item152331900_honda_xr_650r.htmlMoże coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 po co mu dajecie jakies nie wiem skad wziete modele jak sie chlopak zastanawia nad dwoma konkretnymi. to moze mu od razy cebre polecic bo sie do pracy fajnie jedzie a i po szutrach da rade. co do twojego pytania: tez sie przed kupnem zastanawialem nad wr. jednak jak wsiadziesz na te 50KM drz-ty to ci zupelnie wystarczy. nie polecam wersji S za szybko Ci sie znudzi. ogolnie sympatyczne moto i w zajbiscie ciezki teren i na wyskok po bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK CR Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 ILE WAŻY DRZ Z PŁYNAMI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam, polecam przeczytać opis DRZ http://kml.enduro-adventure.com/drz.htm Podziękujmy KML'owi i jego stronce http://kml.enduro-adventure.com :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab77 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 po co mu dajecie jakies nie wiem skad wziete modele jak sie chlopak zastanawia nad dwoma konkretnymi. to moze mu od razy cebre polecic bo sie do pracy fajnie jedzie a i po szutrach da rade. co do twojego pytania: tez sie przed kupnem zastanawialem nad wr. jednak jak wsiadziesz na te 50KM drz-ty to ci zupelnie wystarczy. nie polecam wersji S za szybko Ci sie znudzi. ogolnie sympatyczne moto i w zajbiscie ciezki teren i na wyskok po bułki.[/quote Dzięki Panowie .Może by ktoś uprzejmy i znający temat pojechał ze mną oblukać tą DRZtkę w Józefowie k. Wawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam, polecam przeczytać opis DRZ http://kml.enduro-adventure.com/drz.htmbardzo dobry artykul, oddaje dokladnie to czym jest drzmam drzs i jedyne co bym jeszcze przy niej zmienil (naped mam z e) to wlasnie ujal pare kilotroche sie ciezko wyszarpuje z blotka jak ugrzeznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab77 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Byłem , oglądalem , kupiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Byłem , oglądalem , kupiłem . No to gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Byłem , oglądalem , kupiłem .Gratuluje wyboru! Gratuluje wszystkiego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Byłem , oglądalem , kupiłem . :clap: dla tego pana za szybkość wyboru. Zapodawaj fotki z jazdy :wink: Mieszkasz niedaleko wiec moze sie spotkamy i razem pojeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 widac nie dlugo trzeba bylo czekac na zakup :wink: GRATULACJE :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratuluje dobrego wyboru :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Brawo! Jeden z niewielu na tym forum, który, poza gadaniem o kupnie sprzęta, faktycznie moto kupił :icon_mrgreen: JEJEJEJE Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi