wieczny student Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Co to są zimowe/letnie głowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Co to są zimowe/letnie głowice? tez sie nad tym zastanawialem i doszedlem do wniosku ze sprzedajacy nazywa tak glowice emki 'zimowe" a kaski z wieksza iloscia plytek oddawajacych cieplo 'letnie' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Otóż to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Panowie to nie jest żadem bajer, czy ściema. Do ruskich boxerów występują dwa rodzaje głowic, a instrukcja nakazuje wymianę ich w zależności od tego w jakich temperaturach eksploatowany jest motocykl. Kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W górniakach też :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie!! Tylko w silnikach SV :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Ale i tak pierwsze słyszę... Dobrze wiedzieć. A czym się różnią? Edytowane 4 Lutego 2007 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Student czytaj ze zrozumieniem posty kolegow :flesje: pisali, ze wieksza iloscia odlanych zeberek na dornej plycie glowicy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) MOC kolega Innytruder powiedział tylko co sobie pomyślał i co wymyślił, a tu masz konkrety :D Głowice "letnie":http://img68.imageshack.us/my.php?image=letniaam8.jpgGłowice "zimowe":http://img459.imageshack.us/my.php?image=zimowagn5.jpg Edytowane 4 Lutego 2007 przez Gumiś714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A to ci numer :) tych zimowych to szczerze nigdy nie widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmariano Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A to ci numer ;) tych zimowych to szczerze nigdy nie widziałem :icon_mrgreen: Witam Zapodam linkę znalezioną na redmotorz: http://oppozit.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=528 ostatnie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wychodzi na to, że "zimowe głowice" to nie tylko część spotykana w M-72, ale i K-750 miała osobny wzór "zimówek"; Ps;Student - naprawdę nie słyszałeś nigdy pojęcia "zimowe głowice"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Serio, nie słyszałem. Nie jest takim szpeniem, co to wszystko o ruskach wie :notworthy:. Szczerze mówiąc, to wychodziłem z założenia, że jak głowice bardziej płaskie - to emka, a jak użebrowane - kaśka :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Też wychodziłem z takiego założenia - i szczerze mówiąc do tej chwili nie wiedziałem, że Kaśka ma osobny wzór "zimówek". Jednak "obiło mi się już kiedyś o uszy" nazewnictwo tych głowic; Chociaż w sumie ty masz Urala - to do niczego ci się nie przydadzą "zimówki"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 W orginalnej instrukcji wyczytałem ze były tez siedzenia do M-ki w wersji zimowej, obite kufajka, w zestawie były dołaczane walonki i uszanka z gwiazdą :flesje: (dla niewtajemniczonych-to nieprawda, zażartowałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi