Paolo350 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Trafiłem na taką aukcję - Junak z koszem; Wszystko fajnie, ładny sprzęt, zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że w dzisiejszych czasach ten motocykl "swoje kosztuje", jednak na samym dole jest info - "Nie posiadam dokumentów na sprzedawany na aukcji motocykl. Proszę nie pytać się o cenę minimalną. Zapraszamy do licytacji 120 obserwujących, gdyż cena minimalna nie jest wysoka". Motocykl kosztuje w tej chwili......................................a z resztą sami zobaczcie; http://moto.allegro.pl/item282649650_junak...m_bocznym_.html Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie rozumiem, co jest wg ciebie dziwnego w tej aukcji :wink: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie rozumiem, co jest wg ciebie dziwnego w tej aukcji icon_question.gif cena :smile: sam wiesz jak wyglada sytuacja gdy motocykl nie ma papieru. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ale jaki to dzis problem papiery wyrobic, zaden... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ale jaki to dzis problem papiery wyrobic, zaden... :bigrazz:A skąd będziesz miał pewność, że motocykl za taką kasę, bez kwitu, nie okaże się kradziony (bo może być i tak - a pewności nie masz, czy czasem nie utopisz kasy w jakiś lipny sprzęt)?? Za takie pieniądze, bez kwitu, to musiałby być "WRO", a nie "kolejny Junak odrestaurowany na sprzedaż" (szczególnie, że "cena minimalna nie była niska" - jednak przy 8900zł nie została osiągnięta - podejrzewam, że gość ustawił ją na 10tys. zł ;) ); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mozna to sprawdzic przez znajomego policjanta w rejestrze pojazdów utraconych, ale trzeba miec profilaktycznie przygotowana rame od wsk z nabitymi numerami bo jak bedzie to zabiora:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No niestety tego to sie chyba nie dowiemy :P Pozostaje albo zawierzyc sprzedajacemu, co wlasciwie graniczy z cudem :) albo jezeli jest to jakas bliska miescina wypytac o renome sprzedajacego :wink: Poza tym cenic kazdy sobie moze tyle ile chce a dostanie i tak tyle na ile kupujacy bedzie sobie mogl pozwolic... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 http://moto.allegro.pl/item283138916_sokol...okumentami.html :crossy: Czyzby uzytkownik rozebral swojego Sokoła na czesci i chce zbic wieksze kokosy? http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4744880 Czegoz to sie nie robi dla pieniazkow :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4744880Czegoz to sie nie robi dla pieniazkow icon_mrgreen.gif a mi sie wydaje, ze po prostu musi.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Taa. Za moto bez kwitka nie dałbym więcej niz 1500PLN. Zastnawia mnie fakt czemu kolo odrestaurował takie moto jezeli nie mial kwitu.... Ja mam jedna SHL bez kwitu i chcę ja remotnować ale z mysla ze bedzie słuzyła głównie jako mebel w mieszkaniu bo kwitu nie zdobedę a chce ja mieć jak z fabryki. Ewentulanie moge przbić numery na papier od SHL którą mam zarejestrowaną na siebie i w pelni sprawną w super stanie. Wtedy bede mogl smigac którą chcę ... PS. Zadna z tych SHL nie jest kradziona. Mialem kwit od sprzedającego ale sie okazało ze On miał lewe umowy i z rejestracji lipa wiec jedna z nich niegdy nie wróci legalnie na drogę, co nie oznacza ze w ogóle nie wróci bo przecież tam na drodze jest jej miejsce. :crossy: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jessssu, widzisz i nie grzmisz- "przebije numery""" zwariowałes???? teraz jak cie trafia to bedziesz miał przesrane! A zreszta jest to zwykła profanacja!!!!!!Wystarczy przeczytac co kiedys pisałem o rejestracji motorów bez kwitów, i juz, w styczniu bede tak miał swojego urala, to naprawde proste:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Taa. Za moto bez kwitka nie dałbym więcej niz 1500PLN. Zastnawia mnie fakt czemu kolo odrestaurował takie moto jezeli nie mial kwitu....Pomijając tego Junaka, odpowiedź jest prosta - BO CHCIAL URATOWAĆ SPRZĘT PRZED ZŁOMOWANIEM (a jeśli tego nie pojmujesz, to bardzo mi przykro)!!Kupujesz taki motocykl (do remontu), zdobywasz sądowy akt własności, i potem masz dwie drogi - albo tak jak pisze Granat, albo "na żółto"; W każdym razie kwity będą - a my będziemy mogli cieszyć się odrestaurowanym sprzętem (i ja będę też jakoś tak wyrabiał papier); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 To daj znaka, jak zrobie swój to podesle komplet dokumentów zebys nie błądził, jak kolega z wrocławia chciał po swojemu zrobic zasiedzenie do juz 2 lata sie buja od drzwi do dzwi i wszedzie sie z niego smieja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kolejne "znalezisko" - http://moto.allegro.pl/item286994265_lampa...o_m_72_m72.htmlLampa bez defektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Przecie ta lampa to jeden wielki defekt :lalag: a co powiesz na to http://moto.allegro.pl/item282110623_dyfer_obudowa.html :) A tez zestaw jak się wam podoba http://moto.allegro.pl/item286085456_m72_k...aw_pradowy.html Edytowane 21 Grudnia 2007 przez motozgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi