ural_zgora Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a niby na czym mam sie znac ? Z tych dwoch wolalbym ks 750 i tyle.Dobra to chociaz napisz pod jakimi wzgledami bije na glowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 eh.. :) o gustach sie nie gada.. a wyglad idzie w parze przy wyborze- heh kasa tez.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No jak to pod jakim ???Pod wzgledem POLSKOSCI go bije na glowe!!! Choc po chwilowym namysle dochodze do wniosku ze nie na glowe, bo sadze ze 50% czesci do tego KSa zrobiono w Polsce :( Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 I ja obstaję pzy Sokole;Mając do wyboru oryginalny motocykl - i replikę - siłą rzeczy wybieram oryginał (a nawet gdyby oba były oryginalne, to dysponując taką sumą rozglądałbym się za Sokołem); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Jest tylko taki problem ze suma za Sokola byla prawie 2 krotnie wieksza :icon_evil: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 no dobra w tym ks`ie bylo widac ze troche czesci zostalo zrobione we wlasnym zakresie. A skad pewnosc ze sokol ma wszystko full oryginal ? Mając do wyboru oryginalny motocykl - i replikę No bez przesady - "replika" to troche za mocne slowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Wedlug mnie to oba motocykle maja opor czesci dorabianych, jednak czy to ma znaczenie czy np. blotnik jest w pelni oryginalny czy tylko w polowie, wazne ze jest zrobione zgodnie z oryginalem w najdrobniejszym szczegole i tylko wlasciciel, ktory go robil wie co tak naprawde jest wspolesna dorobka a co zachowalo sie z tamych czasow :icon_mrgreen: Jak dla mnie to ten SOKOL naprawde mimo, ze na pewno nie dorownywal w terenie KS to jest naprawde boski i wart kazdych pieniedzy, bez wzgledu ile czesci ma dorobionych... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Wydaje mi sie ze to juz wszyscy w grupie weteraniarzy na forum wiedza ;) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item261148777_rozrz...nowy_kolo_.htmlhttp://moto.allegro.pl/item261153833_kolo_...nowe_tanio.html<<ROZRZĄD DO IŻA 49 NOWY KOŁO >> (numer 261148777) Gość tylko nie napisał czy benzyniaka czy do diesla ^^ Edytowane 26 Października 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Gość tylko nie napisał czy benzyniaka czy do diesla ^^Ja myślę, że do tego z napędem parowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 http://moto.allegro.pl/item261208926_junak...rozrusznik.html"zarejestrowany na rozrusznik"- Widać na nic wiecej nie dało rady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 http://moto.allegro.pl/item261208926_junak...rozrusznik.html"zarejestrowany na rozrusznik"- Widać na nic wiecej nie dało rady :crossy:Taaaa - ostatecznie mógł jeszcze zarejestrować.............na akumulator, bo taki ładny ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 a sie czepiacie na co zarejestrował grunt że zarejestrował ale i tak choppers jest pjenkny a detale wykonane to przecież czysty profesjonalizm i niczym nie ograniczona fantazja :buttrock: np spacerówki z cewki (lub kondensatora) podkładka do spacerówek to (chyba) ozdoba do klamki drzwi od wc że nie wspome tu o provesjonalnych spawach dźwigni hamulca tylnego, a położenie silikonu (CZERWONEGO) na prawie wszystkich elementach to wręcz poezja... niestety facio nie napisał czy po zdemontowaniu koła przodniego i zastąpieniu go nartą da sie go urzytkować zimą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Najlepszy jest oplot linki od licznika:P Znam do chyba spod prysznica:PP Pozatym akumulator tesh jest śliczny pozatym jakiej firmy, grzechem byłoby go gdziekolwiek chowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jeżeli już jesteśmy przy temacie Choperów i tym podobnych:http://moto.allegro.pl/item257636301_m_72_...ag_chopper.html Szczerze mówiąc to nie mój klimat ale przyznam, że ktoś odstawił kawał niezłej roboty. Jakby z fabryki wyszedł, a nie spod ręki kogoś kto sobie po prostu chciał zrobić draga, bo go nie stać na moto za 20 tys. pozdro,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi