WilQ_21 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 i to się nazywa wydumka :biggrin: nie rozumiem co wam się w niej nie podoba każdy z nas ma jakieś odchyły :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mi sie podoba ten łunochod, i wcale nie potrzeba gietarki na to cudo, wystarczy kwałek płota zeby wiedzy sztachetami zgiac rure, a przeoczyliscie niezły wfiatek- z boku na ...no własnie nie bardzo wiem na czym, jest nawiazanie do tradycji-WLA 0980 cokolwoiek to znaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 i to się nazywa wydumka :biggrin: nie rozumiem co wam się w niej nie podoba każdy z nas ma jakieś odchyły :biggrin: pzdr Odchyły odchyłami ,ale to już jest zboczenie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Pojazd ten w latach 90-tych jeździł po wielu zlotach, wszędzie budząc zainteresowanie. A poruszał się nim człowiek przebrany za Batmana. Sprzęt więc ma swój dodatkowy smaczek. Jeśli ktoś chce zobaczyć go w pełnej krasie polecam np. katalog "Motocykle" z 1998 roku oraz Świat Motocykli" z tamtego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 WLA 0980 cokolwoiek to znaczy:) To jest nr rejestracyjny... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Numer?To jest z tego co to zbudował, a prawde mówiac nie wierze zeby ta góra złomu jezdziła, nie ma takiego silnika zeby to ruszyła z miejsca:)a reaktor sie tam nie zmiesci, jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Skoro go widziano ze jezdzil i byl uczestnikiem zlotow to pewnie i tak bylo z tym ze pokonanie najkrotszej trasy zajmowalo mu lata swietlne... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 jak by ktos posiadal nr SM lub motocykla z opisem tego cuda to prosze o zeskanowanie i wrzucenie tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 jak by ktos posiadal nr SM lub motocykla z opisem tego cuda to prosze o zeskanowanie i wrzucenie tutaj :) Jeśli był po '94 to mam ale muszę iść poszukać a nie chce mnie się :bigrazz: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item887545676_motocy...98.html#gallery To ten katalog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 To jest nr rejestracyjny... Pozdro all :flesje: Dokładnie. WLA to rejki z Włocławka i okolic. Moi rodzice jakieś 15 lat temu kupili Dużego KFiata z rejką WLA4702. Pamiętam jak dziś bo to była moja ulubiona fura. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item887545676_motocy...98.html#gallery To ten katalog? Tak, fotka na przedostatniej kartce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcszaszlyk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Czy ktos moglby to zeskanowac i udostepnic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jeśli był po '94 to mam ale muszę iść poszukać a nie chce mnie się :bigrazz: Fajnie byloby gdyby Ci sie zachcialo... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tego zabytka jescze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi