prince Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 :biggrin: "ej wieski przecież jest sprzedany ......co wy licytujecie!!!!?????????????'' Zajebioza ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Najdrozszy komar we wszechswiecie http://www.allegro.pl/item878177519_komar_...1_rok_1962.html I to nie jest cena sprzedajacego tylko kupujacych :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcszaszlyk Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ciekawe jak to sie zakonczy:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Z opisu wyglada ze juz sie skonczylo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 a od czego ta kawasaka wczesniej ma przód? http://moto.allegro.pl/item878056508_japonia_tez_zaytek.html link na przypomnienie Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Co do komara to licytujący graja na nerwach sprzedającemu. I najwyraźniej im sie udaje :biggrin: Teraz Wiesiek ma zgryz, że sprzedał za kilka stówek a mógł dostać kilkanaście tyś. :wink: Edytowane 12 Stycznia 2010 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a od czego ta kawasaka wczesniej ma przód? http://moto.allegro.pl/item878056508_japonia_tez_zaytek.html link na przypomnienie GPX raczej... Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie bardzo mam gdzie to wrzucić, a ciekawe jest. Słowo "dziwne" i "junak" idą w parze. :biggrin: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1685915 Co to qrva jest? :eek: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A myślałem,że widziałem już wiele zwieśniaczonych motocykli,aż do teraz...WTF?Co to w ogóle jest?Aż mnie przeraziło...Inżynierski szczyt wieśtuningu...Trzeba mieć narąbane pod czaszką,żeby coś takiego stworzyć i jeszcze wstawiac to do neta i liczyć na to,że ktoś to kupi za 12 tys!! Mega obleśna konstrukcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ku*wa myslalem ze nic nie jest juz wstanie mnie zaskoczyc a jednak to powalilo mnie z nog :icon_eek: Co to jest i kto to stworzyl :icon_question: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie bardzo mam gdzie to wrzucić, a ciekawe jest. Słowo "dziwne" i "junak" idą w parze. :biggrin: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1685915 Co to qrva jest? :eek: .......noooo - też mnie to troszkę "rozłożyło"....... Podejrzewam w jakich czasach i "warunkach rynkowych" powstał ten pojazd.........ale fakt faktem jest przesadzony pod każdym względem; Ps; A zauważyliście, że "TO" ma boczne kółka ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) A zauważyliście, że "TO" ma boczne kółka ?? :biggrin: No to jest najlepszy motyw chyba. :biggrin: Kółka musi mieć żeby tyle złomu w pionie trzymać. :biggrin: Mnie dziwi ze to coś nie ma kaloryfera i pieca C.O. pod siedzeniem. Edytowane 13 Stycznia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Bajeczne. qurim-to chyba najlepsze znalezisko od dawna. Saharyna czy sokół nie budzą takich emocji. wiec zamiast przepłacać na znanych markach chyba warto sobie sprawić gientarke i przeszukać kosze na śmieci w okolicy. "Tfurca"osiągnął zamierzony cel. Nie zostawia ludzi obojętnych. :clap: Edytowane 13 Stycznia 2010 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Silnik chyba rozwiercony do 2000cm bo oryginał nie pociągnie tego złomu. I jeszcze ten napis na szybie czołowej POLSKA......... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Junak Lodołamacz? :biggrin: Takiego czegoś świat nie widział. Muzeum Techniki powinno zgarnąć ten pojazd do kolekcji. Sam bym wziął gdyby tyle nie kosztował. Byłaby to niezła metoda dydaktyczna dla mojego syna - "Jak nie będziesz się uczył to w przyszłości będziesz jeździł takim czymś". :icon_mrgreen: Pojazd jedyny w swoim rodzaju, nabywcy nie znajdzie za pół ceny nawet. Bo nikt nie chce być aż tak "inny" od reszty. :banghead: Nikt mi teraz nie powie że te wszystkie Janki pocięte na choppery to paskudne są. Przy tym wynalazku są jak Pussycat Dolls przy Amy Winehouse. :icon_mrgreen: Qrcze...gdyby nie było zimy to bym podjechał do ziomka obejrzeć to z bliska. Włocławek jest rzut beretem ode mnie. Edytowane 13 Stycznia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi