Limo Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jeszua, twoj tez kosztowal 100 zeta? To wcale nie tak tanio, zwlaszcza ze na alegro mozna kupic tankbagi M-D za 60zl. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jeszua, twoj tez kosztowal 100 zeta? To wcale nie tak tanio, zwlaszcza ze na alegro mozna kupic tankbagi M-D za 60zl. nie, nieco mniej - chyba około 60zeta. a aktualne ceny m in na allegro zależą np od wyprzedaży w niemcowie - czyli nie da się porównać zakupu sprzed roku i teraz: zmiana modelu itd skutkuje czasami wysokimi obniżkamijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jak chodzę to mi się buty zdzierają... myślicie że jak sobie podkleję buty folią (taką grubą albo blachą ) to wolniej będą się zdzierały? Albo jak inaczej przeciwdziałać zdzieraniu butów... bo zrobiłem dopiero parę km a już widać ślady zużycia. :notworthy: bo jeśli chodzi o tankbag to wożę na zbiorniku, i się rysuje, i niech tak będzie... wolę te rysy niż folie na zbiorniku (wyglada jak nie przymierzajac folia na meblach w domu albo na siedzeniech w aucie)Właśnie. Zawsze można kupić motocykl i postawić w garażu - nie będzie się nic zużywało/rysowało/ścierało i motocykl będzie się ładnie prezentował. :flesje: A jak mi ktoś przy odsprzedaży Bandita wypomni tych parę rys na zbiorniku, to go odeślę do salonu, żeby sobie kupił motocykl w stanie dziewiczym. :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ten z Lidla jest spoko i do tego odpina się od mocowania do baku zamkiem błyskawicznym i zabiera się go w formie normalnego plecaka z paskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 E, bez jaj. Za 20 zł to w byle zakładzie wycinającym naklejki z plotera (agencje reklamowe itp.) można kupić 2 metry bieżące takiej folii (pytać o folię transferową). Starczą na baaaardzo długo.W papierniczym kupiłem 110x70 za 11pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi