skoal Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Temat domyslam sie, ze walkowany setki razy... przeszukalem forum nie znalazlem tego typu tematu wiec prosze o wyrozumialosc... Chce dokonac zakupu swiec do CBR600F4 i szczerze zastanawiam sie ktore lepsze... ma to faktycznie znaczenie ktore wloze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Na Denso bedziesz zapalal wiosna i jesienia, z NGK bedzie zabawa.Poza tym takie same swiece. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 A czy Denso tez trzeba wygrzewac przy pierwszym odpaleniu moto na nowych swiecach tak jak NGK? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Na Denso bedziesz zapalal wiosna i jesienia, z NGK bedzie zabawa.Poza tym takie same swiece. Adam M. Zamiast CR9EH-9 zastosować Irydówki CR9EHIX-9 i chyba nie bedzie zabawy :notworthy: Ja tak zamieniłem w swojej zwykłe NGK na Irydowe i problem świec zniknął ,zapomniałem co to znaczy wyjmować świece z motonga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No tak, ale jak chcesz oszczedzic to Denso da ci to samo za mniejsze pieniadze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No tak, ale jak chcesz oszczedzic to Denso da ci to samo za mniejsze pieniadze. Adam M. Wiem Adamie ;) ,ale nigdzie nie mogłem dostać tych świec .Pewnie źle szukałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wiem Adamie ;) ,ale nigdzie nie mogłem dostać tych świec .Pewnie źle szukałem :icon_razz: Ja mam w ofercie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragip Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 od razu skorzystam zeby nie zakładać nowego tematu: jaka świeca do Hondy NSR 125? (dwusów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja mam w ofercie :icon_razz: No to teraz mi mówisz ? ;) Piotruś następnym razem jestem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No to teraz mi mówisz ? ;) Piotruś następnym razem jestem u Ciebie Ok, zapraszam :icon_razz: Wszyscy którzy chcą sprawdzić jaka świeca pasuje do ich pojazdu niech zerkną tutaj :http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/...mc/mc-maker.cgi.Więcej o świecach Denso można poczytać pod tym linkiem (j. angielski) http://www.globaldenso.com/PLUG/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Z Otwocka do Ketrzyna to chyba tylko wysylkowo ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bywam często w Wawie ,a to juz rzut beretem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 a moglby ktos wyjasnic czym sie roznia poszczegolne modele swiec? zostaly mi 3 swiece od bandita cr9 ek, a zobaczylem w instrukcji ze do gixera potrzebne sa cr9 e. moge wsadzic te od bandita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUCU Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 zdecysowanie DENSO. NGK spadła ostatnio na pysk z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olcia Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) CR9-EK to świece dwuelektrodowe a CR9E jednoelektrodowe. Działać będą ale czy tak samo to już nie mam wiedzy :) @Adam - prowadzimy również sprzedaż wysyłkową także odległość nie jest problemem :wink: EDIT: Nie zwróciłem uwagi że moja Pani była zalogowana. Piotrusgsx ;) Edytowane 11 Grudnia 2006 przez olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi