czarczi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 witam :cool: chodzi mi dokladnie o to moto :http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M309852 jesli ktos by mogl oblukac jego stan ,jak wyglada sytuacja z papierami itp.dla osob ktore pomoga stawiam browar :flesje: ;Dpozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 spam on bedziesz miał miłe przeżycia po przesiadce z lc2 na 60 konną zabijake spam off :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 poweim jedno jezdzac na exc 250 czulem sie jak w raju ( a exc 300 ma tylko mocnijsze pierdolniecie z dolu ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 tak całkiem na czuja to za tą kase nie chce mi sie wierzyć zeby miał papiery do rejestracji. Pozatym w miejscu Typ: Krosowy a w oto moto mozna wybrac enduro wiec koes to swiadomie zrobił. A pozatym piękna maszyna :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Kuzwa stary sorry ale już mnie troche denerwują twoje posty . Raz na dwa tygodnie ty prosisz zeby ci ocenić jakieś moto o ile dobrze pamietam to juz miał na pocztaku być KTM 125 EXC potem Husqvarna WR 125 nastepnie KTM 250 teraz 300.Stary nie wiem czy ty chcesz zrobic jakies zamieszanie wobec swoejej osob czy co ?? Chyba ze co dwa tygodnie nabywasz jakies nowe umiejetnosci co potem bedzie moze SX 380 albo cr500. Dałbys juz spokuj , jak masz kase to bierz i kupuj a nie , Sorry za off topic ale musiałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Kuzwa stary sorry ale już mnie troche denerwują twoje posty . Raz na dwa tygodnie ty prosisz zeby ci ocenić jakieś moto o ile dobrze pamietam to juz miał na pocztaku być KTM 125 EXC potem Husqvarna WR 125 nastepnie KTM 250 teraz 300.Stary nie wiem czy ty chcesz zrobic jakies zamieszanie wobec swoejej osob czy co ?? Chyba ze co dwa tygodnie nabywasz jakies nowe umiejetnosci co potem bedzie moze SX 380 albo cr500. Dałbys juz spokuj , jak masz kase to bierz i kupuj a nie , Sorry za off topic ale musiałem :icon_rolleyes:Boze, czlowieku, daj sobie na luz. Koles moze nie za bardzo sie zna na motocyklach i szuka czyjejs pomocy. Pozatym co Cie obchodzi jaka kupuje maszyne - to tylko jego sprawa i sprawa jego umiejetnosci, a NIE TWOICH. Do tematu nawiazujac to wydaje mi sie ze tak jak Gawron mowi: motocykl moze nie miec prawa do rejstracji, ale tak pozatym to na 1 rzut oka niezle wyglada nio i cena w porownaniu do wieku motocykla jest wrecz niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 wszystko ok, ale mam takie pytanie, czy autor tematu nawet nie potrafi złapać za telefon i zadzwonić do kolesia i zapytać o to czy posiada papiery???to jest forum motocyklowe a nie forum wróżbitów, nikt ci patrząc na fotki nie zobaczy czy ma papiery albo w jakim jest stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) ku***:1) nie raz na 2 tyg tylko conajmniej raz na miesiac i pisze te posty bo poprostu nie dokonca wiem na co stac moje umiejetnosci i po rozmowach z wieloma osobami doszedlem ostatecznie do ktm exc 250/300 zalezy co sie trafi w lepszej cenie2) tez mi sie wydaje ze cos za tanio pozdro Edytowane 6 Grudnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 nie raz na 2 tyg tylko conajmniej raz na miesiac A to zwracam honor :banghead: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 kurde w tym temacie mialem inne pytanie i oczekuje konkretnej odp a nie wyrazania opinii na temat moich postow i o tym jakie mam umiejetnosci ( wiem ze napewno lepiej jezdzisz odmnie ale wyluzuj czlowieku) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 umiejetnosciPoka poka jak śmigasz,jak kupujesz exc 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 po rozmowach z wieloma osobami doszedlem ostatecznie do ktm exc 250/300hiehie jak doszedles ze po lc2 masz takie umiejetnosci ze potrzebna ci 300cm3 to puchar polski to dla Ciebie pikus, mozesz odrazu zaczac w zasadzie od podboju europy :biggrin: przelej mi na konto 1,50zl to zadzwonie do kolesia i sie dowiem jak z tymi papierami!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Wsiądz w samochod i kup ten motor, zadużo myslenia zamało praktyki. Męczące!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 szacun za 60 HP :biggrin: swoja droga ciekawe czy z polowe mocy bedziesz wykorzystywal ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ludzie jego brocha czy bedzie to 300 czy 250 czy wygra puchar czy nie. W sumie to wam ch*j do tego. Bierz te moto przez praktyke sie nauczysz bo siedzac na forum i mowiac czy ktos da czy nie da rady to umiejetnosci nie urosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi