Zygzak Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 SiemanoMa ktoś może link do fotki z toru w Poznaniu, gdzie widać Kolesia na KTM co kładzie sie na torze jak na ścigu?? Jeżeli tak to bardzo prosił:icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja go widzialem na Grandysach. Spadł deszcz, biedak się wyj..... . Ale bez szkody na zdrowiu :notworthy: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 To o ile się nie myle Aadamus z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam, Dominik jeździ na KTM z tego co wiem, i jak kilka razy widziałem i robiłem foty, to nieźle jeździ. Nie raz odjeżdżał sporty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Dominik jeździ na KTM z tego co wiemTo mało wiesz :icon_razz: "Gość" od KTM-a (LC-8) to Aadamus: http://forum.motocyklistow.pl/aadamuss-m1089.htmlFotki powinieneś znaleźć na stronach fotografów oblatujących imprezy torowe (byłu tu podawane linki często), lub zwróć się bezpośrednio do właściciela. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 http://kordusson.net/~pierun/tor/ Tam jest kilka zdjęć i filmików Adama na torze. W tych spakowanych plikach też gdzieś powinny być. Jakbyś chciał więcej, to jeszcze na kompie mam coś, mogę poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 http://kordusson.net/~pierun/tor/ Tam jest kilka zdjęć i filmików Adama na torze. W tych spakowanych plikach też gdzieś powinny być. Jakbyś chciał więcej, to jeszcze na kompie mam coś, mogę poszukać... Dzięki za link zasysam te spakowane zdjęcia moze tam znajdę te interesujące mniePozdro :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Polecam wszystkim zdjęcia Adama w złożeniach. Wcale nie trzeba wyciągać kolana, by sprzętem o takim prześwicie !!! szurać iskrami!!! Rewelacja. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Polecam wszystkim zdjęcia Adama w złożeniach. Wcale nie trzeba wyciągać kolana, by sprzętem o takim prześwicie !!! szurać iskrami!!! Rewelacja. pzdrbo masz 2 szkoły jazdy: popisówa kolanem, albo kolano w baku ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Popisowa to ona może jest dla laików, w tym że leci się z kolanem na asfalcie jest ukryty głęboki sens, a jego mądrość ujawnia się w momencie gdy przednie koło zaczyna się uślizgiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ... jest też drugi sens, kolanko mówi w jak głebokim złożeniu już jesteś, bo niestety zmysł wzroku nie działa tak precyzyjnie jak byśmy tego chcieli, dlategoż pomocne są nam kolanko lub czubek buta dla tych co mają to pierwsze przy zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Racja racja z kolankiem, ale w przypadku Adventure jest ono niewykonalne, za duży prześwit - co najwyżej cała noga, jak w super moto :icon_razz:Tak czy owak Adam idzie bokami naprawdę ładnie. Moto jest wysokie jak żyrafa, on też wysoki, całość daje niezwykły widok z tyłu... :icon_mrgreen:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi