Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Zdecyduję się chyba na Monstera 800' date=' który kosztuje poniżej 40 tys. zł. Coprawda osiągami nie dorówna Hornetowi, ale ma za to inne walory dźwiękowo-wizualne:)[/quote'] Tak, ale 800 ma sprzęgło w kąpieli olejowej, więc już nie posłuchasz sobie tego charakterystycznego metalicznego dźwęku dochodzącego z silnika. Dopiero model 1000 ma suche sprzęgło. Inna sprawa, że z mokrym sprzęgłem Monster też niczego sobie brzmi. Ale to już nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 najleprzy jest ten ktory jest najmocni9ejszy najszybszy najmniej awaryjny... hornet teoretycznie ,ale wystarczy wejsc na xjrzone i zamowic sobie maly kit do xjr1300 ktora staje sie potworem o pojemnosci ponad1,5l i mocy 180 kucy!!! to jest dopiero naked :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Powiedz najpierw Szramer ile to kosztuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 pewnie sporooooooo... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Tak' date=' ale 800 ma sprzęgło w kąpieli olejowej, więc już nie posłuchasz sobie tego charakterystycznego metalicznego dźwęku dochodzącego z silnika. Dopiero model 1000 ma suche sprzęgło. Inna sprawa, że z mokrym sprzęgłem Monster też niczego sobie brzmi. Ale to już nie to samo...[/quote']Racja, tylko że 800-ka jest jeszcze dla mnie osiągalna cenowo. A 1000 kosztuje już ponad 40 tys., ale mam jeszcze czas. Do wiosny może będę miał jakiś przypływ gotówki to wezmę 1000. A jak ci się Dominik trafi taka okazja jak z kupnem twojej Duki to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Polecam test nakedow w najnowszym SuperBike'u.Konkury staja XJR 1300 , GSX 1400, CB1300 oraz ZRX 1200R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 GSX1400 miałem okazję oglądać w salonie Suzuki. Ładnie sie prezentuje noi cena przystępna jak na tak masywną maszynę (40500 zł). Jednak to nie to co Monsterek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 XJR --- ))) XJR jest no uno :))) zwlaszcza ten jej piekny silniczek i chromowane solniczki :wink:) hornecik tez mi sie bardzo podoba ale ten jego silnik wizualnie jakos mi hmmm nie wpada az tak w oko .. Ja bym kupil XJR :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 GSX1400 miałem okazję oglądać w salonie Suzuki. Ładnie sie prezentuje noi cena przystępna jak na tak masywną maszynę (40500 zł). Jednak to nie to co Monsterek :) W tym Superbike'u sa same od 1200 w gore pojemnosci.Jakby nie bylo to zupelnie inna klasa od nakedow 600 tek czy 900 tek.Powinno sie ja zupelnie inaczej rozpatrywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 DLa mnie najbardziej podoba się XJR-ka, pożniej gsx, monster i na końcu hornet. Ciekawe jak z jazdą bo nie maiłem przypemności obcowania z żadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Testy Superbike'a są śmieszne.Jakiś czas temu, może rok, może dwa, był w SBK test porównawczy dużych nakedów: X11, GSX1400, ZRX1200R, XJR1200 .... wygrał GSX, Kawasaki zostało na samym końcu ... teraz przetestowali te same sprzęty (tylko Honda się zmieniła) i Kawa wygrała test. Nie było żadnych modyfikacji w ZRXie od rozwiercenia silnika na 1200ccm.Gdzie tu sens??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Po prostu mogli zmienić się testujący/oceniajacy, w końcu każdemu podoba sie co innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 No tak, ale jeżeli różnice są tak znaczne w jednej gazecie, to można śmiało stwierdzić, że wszelkie testy porównawcze są ch** warte. Nigdy nie należy sie nimi sugerować.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Powiedz najpierw Szramer ile to kosztuje :)tylko 2,5 tys funtow :? ale jest za co placić :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Powiedz najpierw Szramer ile to kosztuje :)tylko 2,5 tys funtow :? ale jest za co placić :)No tak, to ok. 15000PLN. Można za to kupić ze 3 starsze GS500, a więc 150KM więcej :) :wink: :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi