Jagdtiger Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja się emocjonuję na maksa jadąc na swojej kawce. A jak jechałem na HD to nie zauważyłem jakoś żeby to moto miało jakąś szczególną właściwość oddziaływania na psychkę. Owszem, przyjemność z jazdy była inna, ale wcale nie lepsza niż na innych moto. Więcej duszy wyczuwam w swojej stareńkiej kawce :D A nawet moja prawie 20-letnia kawka z 2x mniejszym silnikiem miała lepsze osiągi od nowego HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 ) I zadne przekonywania nie pomoga. Albo ktos to czuje albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Gratulacje wiec.Szybka umiejetnosc adaptacji i zmiany zdania wobec niezbitych argumentow swiadczy o inteligencji.Janusz! Człowieku! Przecież Ty się stary ośmieszasz kompletnie... Daj już spokój, serio... Po co walisz takie głodne kawałki? Jeśli chcesz zaimponować dzieciakom z forum, to już dopiąłeś swego. W oczach pozostałych grób Twojego autorytetu robi się coraz głębszy...Naprawdę czasem myślę, że zadufowanie w sobie przerosło już Twój instynt samozachowaczy. Przepraszam za szczerość, zresztą nie wiem po co przepraszam, przeciez i tak to nie dotrze...Nic tam, VX ma rację, bez Ciebie byłoby tu naprawdę nudno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja się emocjonuję na maksa jadąc na swojej kawce. A jak jechałem na HD to nie zauważyłem jakoś żeby to moto miało jakąś szczególną właściwość oddziaływania na psychkę. Owszem' date=' przyjemność z jazdy była inna, ale wcale nie lepsza niż na innych moto. Więcej duszy wyczuwam w swojej stareńkiej kawce :D A nawet moja prawie 20-letnia kawka z 2x mniejszym silnikiem miała lepsze osiągi od nowego HD.[/quote'] I właśnie na tym to polega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Gratulacje wiec.Szybka umiejetnosc adaptacji i zmiany zdania wobec niezbitych argumentow swiadczy o inteligencji.Janusz! Człowieku! Przecież Ty się stary ośmieszasz kompletnie... Daj już spokój' date=' serio... Po co walisz takie głodne kawałki? Jeśli chcesz zaimponować dzieciakom z forum, to już dopiąłeś swego. W oczach pozostałych grób Twojego autorytetu robi się coraz głębszy...Naprawdę czasem myślę, że zadufowanie w sobie przerosło już Twój instynt samozachowaczy. Przepraszam za szczerość, zresztą nie wiem po co przepraszam, przeciez i tak to nie dotrze...Nic tam, VX ma rację, bez Ciebie byłoby tu naprawdę nudno :D[/quote'] Amen nie było do Janusza HEHE ale przez przypadek dał się podpuścić (jak większość snobków) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Hej!Ze ścigów to bym się trochę pokochał z Benelli Tornado 900 - chyba miłość do 3 cylinderków 8) :lol: PozdroDyzio Ja się nie mogę opędzić od Piegi Mondial. Łazi za mną wszędzie, nawet w snach... :D Uhmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Gratulacje wiec.Szybka umiejetnosc adaptacji i zmiany zdania wobec niezbitych argumentow swiadczy o inteligencji.Janusz! Człowieku! Przecież Ty się stary ośmieszasz kompletnie... Daj już spokój' date=' serio... Po co walisz takie głodne kawałki? Jeśli chcesz zaimponować dzieciakom z forum, to już dopiąłeś swego. W oczach pozostałych grób Twojego autorytetu robi się coraz głębszy...Naprawdę czasem myślę, że zadufowanie w sobie przerosło już Twój instynt samozachowaczy. Przepraszam za szczerość, zresztą nie wiem po co przepraszam, przeciez i tak to nie dotrze...Nic tam, VX ma rację, bez Ciebie byłoby tu naprawdę nudno :D[/quote'] Amen nie było do Janusza HEHE ale przez przypadek dał się podpuścić (jak większość snobków) :) :D No więc właśnie, dokładnie to wyczułem. Trudno to jednak wymagać od człowieka, który jako jedyny na świecie dysponuje "niezbitymi argumentami". Spox Cooler - jutro walniemy browca w Brzeźnie za wszystkich "nieomylnych". Może będziemy dzięki temu inteligentniejsi... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 OJ Browiec pęknie !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Jeszcze jeden ladny Guzzi: http://www.guzzisti.it/moto/special/Dayton...es/Latolago.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jeszcze jeden ladny Guzzi:Oj, ładny. Ten mi się podoba! Śliczny klasyk (z wyglądu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Te czerwone dodatki na silniku i spieprzony zbiornik moim zdaniem psują cały efekt. Troszkę mi to zalatuje tandetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 We Wrzesniu bede w fabryce w Mandello i bede mial wersje uliczna na caly dzien do jazd probnych po drogach dookola jeziora Como. no to czeka Cie 15 tuneli, chyba ze pojedziesz droga jak najblizej jeziora to troche mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dusza :?: Mnie wydaje się , że im więcej serca, pracy poświęcimy swojemu motocyklowi tym więcej będzie miał tej duszy. Namaścimy go niejako swoją energią, tchniemy w niego duszę. Nie ważne czy to japoniec czy inne moto. Mój kochany komarek też ma duszę. Uwielbiam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 :( :D :D chyba was wszystkich porabalo, z zonami macie klopoty ???:D :D :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ...Fakt' date=' że jazda (Uralem) daje zupełnie inną frajdę (niż odkurzaczem Suzuki). Kwestia zrozumienia, co do czego służy.[/quote'] Dobrze mowisz . Wiem, na ogół dobrze mówię :( Niezawodnosc dzialania' date=' wspaniale przyspieszenia i szybkosc maksymalna, doskonale prowadzenie i zawieszenie... wszystko to za malo i nawet jesli bedzie 100% perfekt prawdziwy entuzjasta nie wyciagnie grubych tysiecy i tego nie kupi ponewaz zabraknie najwazniejszego: emocji. Emocja jest silniejsza niz rozum..[/quote'] Jeżeli twierdzisz, że jazda Hondą z czterocylindrowym rzędowym silnikiem, z nienagannym podwoziem i super osiągami nie dostarcza emocji .... to nie każ się traktować, jako motocyklistę-praktyka. Albo ktos to czuje albo nie. Właśnie, trzeba to czuć, żeby przeżyć przygodę jadąc zarówno sprzętem za parę złotych, jak i za "grube tysiące". Jak ktoś tego nie czuje, musi się wspomagać legendą, marką, czy resztą tych bzdur. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi